1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hannover 96 - Dinamo Dresda, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 03.06.2020. Cu un succes, gazdele scapă de emoții

Hannover 96 - Dinamo Dresda, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 03.06.2020. Cu un succes, gazdele scapă de emoții

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-06-02 23:08:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

03 Iunie 2020, 19:30

Hannover 96

Hannover 96

versus
Dinamo Dresda

Dinamo Dresda

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hannover 96 v Dinamo Dresda

Hannover 96 și Dinamo Dresda se întâlnesc miercuri, de la ora 19:30, într-un meci restanță din etapa a 26-a în 2.Bundesliga, pentru care am selectat și un pronostic. Presiunea este mai mare pe echipa oaspete.

Hannover 96: Forma echipei, știri și statistici

Hannover 96 ocupă locul 11 cu 36 de puncte, dar cu un succes urcă până pe locul 6. Nu mai are timp să se implice în lupta pentru promovare, dar în mod sigur ar risipi, astfel, toate emoțiile în privința evitării retrogradării. Gazdele au azi șase puncte peste locul 16, care trimite la un baraj, cu cinci etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Echipa lui Kenan Kocak a intrat destul de tare în competiție, pe 23 mai, reușind să câștige cu 4-2 pe terenul echipei Osnabruck. Continuarea nu a fost însă la același nivel. Pentru Hannover a urmat un rezultat de egalitate acasă cu Karlsruher (1-1), obținut cu foarte multă șansă având în vedere ocaziile imense ale adversarilor de pe final, iar apoi a cedat la Sandhausen cu 3-1.

Înaintea jocului de miercuri, Kenan Kocak le-a cerut deja elevilor săi concentrare deplină. Apoi, le-a cerut să „uite” de situația din clasament a adversarilor: „Nu trebuie să fim orbiți de situația pe care o avem în față. Trebuie să fim trezi din prima secundă”.

Hannover este o echipă cu rezultate modeste în acest sezon în 2.Bundesliga, în propriul fief. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care nu a putut forța o revenire în prima ligă, chiar din primul sezon după retrogradare. Gazdele au doar a 17-a linie de clasament pe teren propriu, cu 14 puncte. Singurul aspect pozitiv este faptul că nu au pierdut în ultimele șase întâlniri. Ar mai fi de notat faptul că opt din cele 13 jocuri s-au terminat la egalitate!

Dinamo Dresda: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo Dresda ocupă ultimul loc în 2.Bundesliga, cu 24 de puncte, fiind la patru puncte distanță de Wehen (locul 17). Echipa lui Markus Kauczinski are însă și trei meciuri mai puțin disputate. Dacă ar câștiga toate aceste restanțe, ar urca până pe locul 15.

Dinamo Dresda nu a putut lua startul în același timp cu toate celelalte formații, având în vedere faptul că echipa a fost „lovită” de coronavirus. Între timp, lucrurile s-au rezolvat, dar când a intrat în competiție, nu a avut același ritm, iar primul joc l-a cedat, scor 0-2 cu VfB Stuttgart.

Pentru că intră într-o perioadă foarte grea, cu jocuri din trei în trei zile pentru a ajunge la același nivel cu celelalte adversare, Markus Kauczinski a anunțat că va roti jucătorii. Astfel, Baris Atik, Max Kulke, Leo Löwe, Marco Hartmann, Ondrej Petrak și Josef Husbauer ar putea rămâne în afara primului „11” cu această ocazie.

Hannover este una dintre cele mai slabe echipe de pe teren propriu, iar Dinamo Dresda este pe ultimul loc la meciurile susținute în deplasare. Oaspeții au adunat doar 7 puncte de „afară”, dar nu au cedat în ultimele trei jocuri, toate disputate în februarie: 0-0 cu Heidenheim, 0-0 cu St. Pauli și 2-1 cu Regensburg.

Statistica meciurilor directe Hannover 96 v Dinamo Dresda

Hannover a câștigat ultimele două partide cu Dresda, ambele în deplasare, 2-1, respectiv 2-0 (în tur).

Cote pentru Hannover 96 v Dinamo Dresda

Ultimele opt jocuri ale formației Hannover pe teren propriu au avut de fiecare dată cel puțin două goluri și s-au terminat în proporție de sută la sută cu G-G. Ambele formații au nevoie de puncte, prudența nu le mai ajută la nimic, așadar, trebuie să joace pe cartea atacului. Pentru over 2,5 goluri, cota este 1.77 la Superbet.

Hannover 96 vs Dinamo Dresda Pont: Victorie Hannover

Hannover va încerca să-și asigure un final de sezon liniștit, iar acest lucru se poate întâmpla cu o victorie în această întâlnire. În sens contrar, echipa lui Kenan Kocak va avea destule emoții în următoarele partide. Gazdele vor încerca să profite și de faptul că Dinamo Dresda încă nu a atins un ritm potrivit, dar și de schimbările pe care le-ar putea face în primul „11”. Merg pe un succes al formației Hannover, având în vedere și diferența destul de clară dintre cele două formații în partida tur.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Victorie Hannover

1.72
Hannover 96 vs Dinamo Dresda

03 Jun 20, 19:30

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Hannover 96 vs Dinamo Dresda Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Hannover ar trebui să profite de oaspeții de la Dresda care nu sunt puși la punct cu forma fizică, ei începând să joace mai târziu din cauza problemelor cu Covid din sânul echipei. În primul ei meci Dresda a fost învinsă cu 0-2 acasă și nu văd cum ar putea rezista în fața celor de la Hannover care caută o victorie prețioasă în această partidă.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici