1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hannover vs. Darmstadt, Ponturi pariuri fotbal Germania 2, 07.05.2021: Ultimele 6 „directe” au fost foarte spectaculoase

Hannover vs. Darmstadt, Ponturi pariuri fotbal Germania 2, 07.05.2021: Ultimele 6 „directe” au fost foarte spectaculoase

Dan Bara
Dan Bara

2021-05-05 19:22:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

07 Mai 2021, 19:30

Hannover 96

Hannover 96

versus
Darmstadt

Darmstadt

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Hannover 96 v Darmstadt

Vineri, de la ora 19:30, Zweite Bundesliga propune confruntarea dintre Hannover și Darmstadt, două echipe care nu mai au niciun fel de emoții în finalul sezonului. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Hannover 96: Forma echipei, știri și statistici

Hannover este pe locul 13, cu 39 de puncte, la distanță sigură de retrogradare, și are și un meci mai puțin disputat față de cele mai multe dintre adversarele din campionat. Cu toate acestea, nimic nu poate să scuze felul în care a eșuat, absolut lamentabil. Pentru un club la care așteptările erau mult mai mari, la care lupta pentru revenirea în Bundesliga părea de la sine înțeleasă și aproape câștigată, Hannover s-a făcut de râs într-un mod de neînțeles, mai ales după rezultatele din a doua parte a campionatului. Iar coma e profundă. În ultimele 10 etape are o singură victorie, iar în patru dintre ultimele 5 runde s-a văzut învinsă. 

De asemenea, în ultimele 9 etape, ca și în cazul lui Darmstadt, pariul „GG” ar fi ieșit câștigător. 

Pe teren propriu a reușit să câștige cu Regensburg weekendul trecut însă, anterior, avea două înfrângeri și trei remize. 

Darmstadt: Forma echipei, știri și statistici

Darmstadt ocupă locul 10 în liga a doua germană, cu 42 de puncte, iar în apărarea sa merită spus că, în ciuda faptului că se află în a doua parte a clasamentului, atacul și-a făcut treaba cât de bine a fost posibil. Chiar dacă ofensiva este a patra cea mai bună din Zweite Bundesliga, defensiva, cu 52 de goluri încasate, a fost cea care a sabotat sezonul. În întreaga competiție, doar trei echipe stau mai prost din punct de vedere al erorilor din apărare. Practic, sezonul a fost ratat din acest motiv. Cu o mai bună organizare, probabil că în prezent ar fi fost în lupta pentru promovare. 

În ultimele etape, tiparul s-a respectat întocmai. În fiecare dintre ultimele opt runde, pariul „ambele marchează” a ieșit câștigător. Și, chiar dacă sezonul se apropie de final, Darmstadt pare să aibă ambiția de a demonstra că merita mai mult. În ultimele 4 jocuri are trei victorii și o remiză, iar trei din adversari au fost puternicele Hamburg (2-1), Bochum (3-1) și Furth (2-2). În privința deplasărilor, lucrurile nu stau deloc rău. În precedentele patru, Darmstadt a obținut trei victorii și o remiză, câștigând pe terenurile celor de la Paderbord, Hamburg și Wurzburger Kickers și remizând la Braunschweig.  

De altfel, a obținut la fel de multe puncte acasă și în deplasare, iar atacul a fost mai prolific pe terenurile adverse, cu 29 de reușite (24 acasă). 

Statistica meciurilor directe Hannover 96 v Darmstadt

În ediția trecută de campionat, Darmstadt a câștigat ambele meciuri directe, iar în turul actualului sezon Hannover s-a impus în deplasare. Statistica ne arată că fiecare dintre precedentele 6 confruntări au avut goluri în ambele porți și minimum trei reușite.

10.01.21 2BUN Darmstadt - Hannover 1 : 2
14.06.20 2BUN Darmstadt - Hannover 3 : 2
25.11.19 2BUN Hannover - Darmstadt 1 : 2
23.01.16 BUN Hannover - Darmstadt 1 : 2
27.10.15 POK Darmstadt - Hannover 2 : 1

Cote pentru Hannover 96 v Darmstadt

Dacă „tradiția” întâlnirilor directe dintre Hannover și Darmstadt ar fi să se respecte, atunci pariul „ambele marchează” ar trebui să se respecte. Cota propusă de Betano pariuri e 1.40. Cei care vor să o crească puțin, pot încerca varianta „GG și 3+”, care are cota 1.70 la același bookmaker. 

Hannover 96 vs Darmstadt Pont: Peste 2.5 goluri

Hannover nu mai înseamnă absolut nimic în acest final de sezon, însă confruntările cu Darmstadt par să îi dea, de fiecare dată, un plus de ambiție. Cel puțin, așa sugerează statistica, iar bilanțul ultimelor șase confruntări, toate spectaculoase, ne face să credem că ar fi posibil să avem o tresărire de orgoliu din partea fostei candidate la promovare. Oaspeții, pe de altă parte, sunt admirabili în încăpățânarea lor de a presta cât mai onorabil în ultimele etape și, în același timp, fac meciuri extrem de atractive. Sperăm ca acesta să fie și cazul confruntării de vineri!

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.52
Hannover 96 vs Darmstadt

07 May 21, 19:30

Miza: 6/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici