1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hamburg vs. Werder Bremen

Hamburg vs. Werder Bremen, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 27.02.2022: Derby între primele două clasate din Zweite Bundesliga!

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-25 21:45:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

27 Februarie 2022, 14:30

Hamburger SV

Hamburger SV

versus
Werder Bremen

Werder Bremen

3.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hamburger SV v Werder Bremen

Primele două clasate din liga a doua germană se întâlnesc în meci direct duminică, de la ora 14:00. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Lupta pentru promovare e aprinsă în Zweite, cu 11 etape înainte de finalul sezonului. Între locurile 1 și 5 sunt doar 2 puncte, iar în acest interval sunt Werder, Hamburg, Darmstadt, St. Pauli și Schalke, toate având puncte forte și vulnerabilități. Dintre toate, cel mai bine arată liderul din Bremen. 

Hamburg e pe doi, cu 41 de puncte, unul mai puțin decât adversarul de duminică. Tot 41 de puncte au și Darmstadt și St. Pauli, principalele urmăritoare, dar trupa lui Tim Walter are avantajul că nu mai are de jucat, după această etapă, cu niciuna dintre primele 6 clasate. Așadar, hopul de duminică trebuie trecut cu bine, cu orice preț!

Neînvinși de 7 etape, „die rothosen” au făcut uitat, cel puțin deocamdată, startul modest de campionat. De la mijlocul lui decembrie și până în prezent au luat 15 puncte din 21 posibile, iar statistica actualei ediții ne amintește că, deși nu au pierdut decât de două ori, 2-3 la St. Pauli și 0-1 la Hannover, remizele au fost specialitatea casei. Aproape jumătate dintre cele 23 de etape, 11, s-au încheiat cu un rezultat de egalitate, la fel ca și meciul de weekendul trecut, 1-1 la Sandhausen (locul 16). 

Hamburg este neînvinsă acasă, acolo unde a adunat 6 victorii și 6 remize, golaveraj 24-11. În precedentele 6 partide de pe propria arenă a remediat masiv startul indecis de campionat, câștigând de cinci ori, 4-1 cu Regensburg, 3-0 cu Ingolstadt, 3-0 cu Hansa, 2-1 cu St. Pauli și 2-0 cu Heidenheim. Seria succeselor a mai înregistrat o singură ezitare, 1-1 cu Schalke.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Și Werder a început ezitant sezonul, însă a revenit puternic la începutul lui decembrie, cu 7 victorii consecutive. Seria excepțională a fost întreruptă weekendul trecut, când a remizat cu Ingolstadt pe teren propriu, la capătul unei confruntări pe care a dominat-o, totuși, copios. Dacă elevii lui Ole Werner nu se vor lăsa descurajați de acest rezultat, atunci se poate bănui că „the sky is the limit”, așa cum se spune în filmele americane. 

Dar filmele sunt filme, iar pariurile, pariuri, așa că e bine să nu ne lăsăm entuziasmați prea ușor. Statistica ne arată că formația din Bremen a primit gol în fiecare dintre precedentele 9 deplasări, dar și în 10 dintre cele 11 partide de acasă. 

Werder are un palmares de 12-6-5, golaveraj 44-31. Așa cum observăm, e cea mai bună echipă de deplasare din Zweite Bundesliga, având 7 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri, iar în ultimele patru jocuri disputate pe terenurile adversarilor are tot atâtea succese. 

Echipe probabile

Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Heuer Fernandes
Fundași Heyer, Vuskovic, Schonlau (c), Muheim
Mijlocaşi Meffert, Reis, Kittel
Atacanţi Jatta, Glatzel, Alidou
Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Veljkovic, Toprak (c), Friedl
Mijlocaşi Jung, Groß, Weiser - Bittencourt, Schmid
Atacanţi Füllkrug, Ducksch

Statistica meciurilor directe Hamburger SV v Werder Bremen

Cele două formații au un lung istoric al confruntărilor directe. Nu mai puțin de 152 de partide s-au disputat de-a lungul timpului, însă balanța e relativ echilibrată, cu 51 de victorii ale lui Hamburg și 58 ale lui Werder. După retrogradarea în Zweite Bundesliga, prima din istoria lui Hamburg și a doua din cea a lui Bremen, a mai avut loc o singură întâlnire, cea din turul sezonului curent, în care Hamburg s-a impus cu 2-0 în deplasare. 

18.09.21 2BUN Bremen - Hamburger SV 0-2
24.02.18 BUN Bremen - Hamburger SV 1-0
30.09.17 BUN Hamburger SV - Bremen 0-0
16.04.17 BUN Bremen - Hamburger SV 2-1
26.11.16 BUN Hamburger SV - Bremen 2-2

Cote pentru Hamburger SV v Werder Bremen

Cota pentru un joc cu goluri în ambele porți e 1.60 la Superbet. Aceeași agenție propune și o cotă de 1.75 pentru pariul conform căruia vom avea remiză la pauză sau la final. 

Hamburger SV vs Werder Bremen Pont: Rezultat final: X (egal)

Voi risca puțin, alegând remiza în locul unei variante mai simple, „X la pauză sau la final”, însă voi paria o sumă mică pe cota de 3.45 de la Superbet. Hamburg e campioana egalurilor, unul din două meciuri încheindu-se cu un astfel de rezultat până acum, iar antrenorul oaspeților, Ole Werner, are și el patru remize în jocurile directe disputate contra lui Hamburg, de pe vremea când o conducea pe Holstein Kiel. Așa că, pe lângă miza partidei și de echilibrul evident de forțe, cred că avem destul de multe argumente pentru cele două variante pe care vi le-am expus.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Rezultat final: X (egal)

3.45
Miza: 5/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici