1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hamburg vs. St. Pauli

Hamburg vs. St. Pauli, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 21.01.2022: Derby-ul orașului Hamburg

Dan Bara
Dan Bara

2022-01-21 00:21:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

21 Ianuarie 2022, 19:30

Hamburger SV

Hamburger SV

versus
St. Pauli

St. Pauli

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hamburger SV v St. Pauli

Derby-ul orașului Hamburg se dispută vineri, de la ora 19:30, iar formația gazdă speră să se apropie de lider cu o victorie. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele sunt pe locul 5, la șase puncte distanță de rivalii locali de la St. Pauli. În cele 19 etape au adunat 31 de puncte, ceea ce înseamnă că momentan sunt la doar două lungimi în spatele celor de la Heidenheim (locul 3) și la patru de ocupanta locului secund, Darmstadt. Evident, lupta pentru promovare se anunță dificilă, cu atât mai mult cu cât distanța până la poziția a noua e de un singur punct, iar în grupul formațiilor care au între 30 și 32 de puncte se află Werder Bremen și Schalke.

Însă Hamburg se teme cel mai mult, probabil, chiar de ea însăși, după ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. În sezoanele recente a dezamăgit crunt pe final, în ciuda faptului că mereu a pornit la drum foarte bine. În ediția curentă lucrurile nu au mai stat la fel, startul de sezon fiind greoi. După primele 10 etape avea doar trei victorii, iar marele său noroc a fost că celelalte candidate importante la promovare au mers, de asemenea, cu frâna de mână trasă. Un mic declic s-a produs între rundele 14 și 17, perioadă în care a adunat trei victorii, însă etapele 18 și 19 au consemnat o revenire la mediocritate prin remizele cu Schalke și Dinamo Dresda, 1-1 în ambele ocazii. 

Trupa lui Tim Walter se poate mândri cu un singur lucru până acum. Defensiva e cea mai bună din campionat, cu doar 19 goluri primite. Nici atacul nu stă rău, având 32 de reușite. Să remarcăm și faptul că, până acum, Hamburg nu a pierdut acasă dar, în același timp, să nu ne lăsăm păcăliți de acest lucru. În 6 dintre cele 10 meciuri de pe propria arenă a remizat, obținând doar 4 victorii. De altfel, echipa lui Tim Walter are cele mai multe egaluri din Zweite Bundesliga, 10 în 19 etape. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă ritmul din campionat a mai scăzut în ultima vreme, St. Pauli are un moral excelent în momentul de față deoarece a reușit, la mijlocul săptămânii, o victorie de senzație în optimile de finală ale Cupei Germaniei, 2-1 cu Borussia Dortmund. Trupa lui Timo Schultz căzuse pradă rutinei în Zweite Bundesliga, acolo unde a avut un avans comfortabil în fruntea clasamentului timp de mai multe săptămâni, iar rezultatele începuseră să lase de dorit. 

În ultimele opt etape, formația din Hamburg a obținut doar trei victorii, pierzând pe terenul lui Darmstadt, 0-4, și la Kiel, 0-3, și remizând la Bremen, 1-1, la Dusseldorf, 1-1, și cu Aue, pe teren propriu, 2-2. Poate că dezamăgirea acelui 0-4 de la Darmstadt a fost cea care a tulburat apele, însă clubul din apropierea orașului Frankfurt ocupă locul secund și e excepțional pe teren propriu.

Cert e că, după 19 etape, St. Pauli e încă pe prima poziție, cu 37 de puncte, la o lungime de Darmstadt. Pe 3 e Heidenheim, cu 33 de puncte, iar pe patru e Bremen, cu 32 de puncte. Soarta promovării încă nu e pecetluită în niciun sens, dar e clar că elevii lui Schultz nu mai pot face mulți pași greșiti dacă vor să nu aibă emoții la final. Și au destule argumente în favoarea lor. Spre exemplu, St. Pauli are al doilea atac din Zweite Bundesliga, cu 39 de goluri, cele mai multe victorii, 11, la egalitate cu Darmstadt, și e cea mai bună formație de teren propriu din campionat. 

În deplasare, lucrurile stau mult mai prost. În 10 meciuri a adunat doar 3 victorii și 3 remize, iar golaverajul e negativ, 13-18. În ultimele 5 jocuri disputate departe de casă a obținut un singur succes, 3-2 la Nurnberg. Statistica ne arată că St. Pauli și-a păstrat poarta intactă o singură dată în cele 12 deplasări ce au avut loc în Cupă și în campionat. 

Statistica meciurilor directe Hamburger SV v St. Pauli

St. Pauli este neînvinsă în ultimele cinci confruntări cu Hamburg, perioadă în care a obținut patru victorii și o remiză, iar în cele trei sezoane și jumătate de când Hamburg a căzut în liga a doua, St. Pauli a pierdut o singură dată.  În turul actualei ediții, „pirații” au câștigat cu 3-2. 

13.08.21 2BUN St. Pauli - Hamburger SV 3 : 2
01.03.21 2BUN St. Pauli - Hamburger SV 1 : 0
30.10.20 2BUN Hamburger SV - St. Pauli 2 : 2
22.02.20 2BUN Hamburger SV - St. Pauli 0 : 2
16.09.19 2BUN St. Pauli - Hamburger SV 2 : 0

Cote pentru Hamburger SV v St. Pauli

Superbet oferă o cotă de 3.50 pentru un rezultat de egalitate, iar varianta „X pauză sau final” are cota 1.80. O cotă atractivă e și cea pentru „GG și 3+”, 1.95 la același bookmaker. 

Hamburger SV vs St. Pauli Pont: Ambele marchează

Ambele formații au reușit la mijlocul săptămânii să se califice în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, iar moralul e la cote bune. Totuși, să remarcăm că Hamburg a eliminat-o pe Koln tot după „rețeta” personală, adică remizând, iar calificarea a fost tranșată la loviturile de departajare. Cu siguranță, merită încercat un „X solist” și în jocul de vineri dar, în același timp, cred că ne putem aștepta să vedem și goluri în ambele porți. Până la urmă, vorbim de un derby important, între două formații care marchează constant. În același timp, St. Pauli și Hamburg au avut probleme defensive în ultima vreme, așa că varianta noastră ar putea avea șanse de reușită.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Ambele marchează

1.57
Hamburger SV vs St. Pauli

21 Jan 22, 19:30

Miza: 6/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici