1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hamburg vs. Ingolstadt

Hamburg vs. Ingolstadt, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 28.11.2021: Oaspeții au cea mai slabă apărare a campionatului

Dan Bara
Dan Bara

2021-11-27 13:09:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

28 Noiembrie 2021, 14:30

Hamburger SV

Hamburger SV

versus
Ingolstadt

Ingolstadt

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Hamburger SV v Ingolstadt

Ocupanta locului 7 în liga a doua germană, Hamburg, primește duminică, de la ora 14:30, vizita ultimei clasate, Ingolstadt. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au pierdut o singură dată în cele 14 etape disputate, dar sunt abia pe locul 7, deoarece au bifat nu mai puțin de 8 remize și doar 5 victorii. În total au 23 de puncte, ceea ce înseamnă că sunt la o distanță de 6 puncte de liderul St. Pauli și la 5 de ocupanta locului 2, Regensburg. Evident, totul este încă posibil, iar victoria clară, 4-1, obținută în utlima etapă contra celor de la Regensburg ar trebui să le dea aripi. 

Statistica ne arată un lucru interesant. Hamburg a suferit o singură înfrângere în precedentele 16 partide oficiale și, cu toate acestea, e încă departe de ceea a fi o formație de succes. Uneori îi lipsește plusul de curaj, de incisivitate, atribute care fac diferența. Dar, în runda precedentă, când s-a duelat cu ocupanta locului secund din Zweite, a arătat că e pregătită să riște mai mult.

Moralul e bun, așadar, înaintea confruntării cu ultima clasată. După două remize cu același scor, 1-1 împotriva Holstein Kiel și Karlsruher, Hamburg a bătut-o pe Jahn Regensburg, iar datele actualei ediții ne arată că pe teren propriu are două victorii și cinci egaluri în șapte partide, golaveraj 13 - 9. 

Duminică, formația gazdă nu poate conta pe Tom Mickel, Josha Vagnoman, Daniel Heuer Fernandes, Tim Leibold, Stephan Ambrosius și Jonas David.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ingolstadt: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții ocupă ultimul loc în clasament, cu o singură victorie, 2-0 la Sandhausen, și cu un total de doar șase puncte. Deja sunt la opt puncte în spatele locului 16, cel care duce la barajul pentru evitarea retrogradării, iar golaverajul e de 9-31, ceea ce înseamnă că are cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din competiție.

Cum defensiva e la pământ, iar atacul e incapabil să compenseze pentru greșelile apărării, e clar că Ingolstadt trebuie să își schimbe urgent abordarea. În primul rând, trebuie să înceapă să înscrie și să își asume mai multe riscruri, indiferent de adversarul pe care îl are în față. Deja, a început să dea semne că e dispusă să facă acest lucru, marcând în fiecare dintre ultimele două runde, perioadă în care a luat un singur punct, 1-1 acasă, cu Karlsruher. Confruntarea cu Hamburg se anunță extrem de dificilă, cu atât mai mult cu cât în deplasare are un palmares de 1-0-6 și un golaveraj de 5-19. 

Duminică, formația vizitatoare nu poate conta pe Patrick Schmidt, Caniggia Elva, Tobias Schrock, Yassin Ben Balla, Dennis Eckert și Ayensa.

Echipe probabile

Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Johansson
Fundași Heyer, Vuskovic, Schonlau, Muheim
Mijlocaşi Meffert, Reis, Kittel
Atacanţi Jatta, Glatzel, Alidou
Ingolstadt Echipă probabilă Ingolstadt
Portar Buntic
Fundași Heinloth, Roseler, Antonitsch, Keller, Gaus
Mijlocaşi Preissinger, Linsmayer, Stendera
Atacanţi Kutschke, Kaya

Statistica meciurilor directe Hamburger SV v Ingolstadt

Hamburg și Ingolstadt s-au mai întâlnit de șapte ori până acum în meciuri oficiale, iar bilanțul general e echilibrat. Gazdele confruntării de duminica aceasta au trei victorii, iar oaspeții, două. Să remarcăm, totuși, că cei de la Ingolstadt au câștigat două dintre ultimele trei confruntări.

04.05.19 2BUN Hamburger SV - Ingolstadt 0 : 3
01.12.18 2BUN Ingolstadt - Hamburger SV 1 : 2
28.01.17 BUN Ingolstadt - Hamburger SV 3 : 1
27.08.16 BUN Hamburger SV - Ingolstadt 1 : 1
27.02.16 BUN Hamburger SV - Ingolstadt 1 : 1

Cote pentru Hamburger SV v Ingolstadt

Betano pariuri sportive oferă o cotă de 2.25 pentru pariul Peste 1.5 goluri în prima repriză. Același bookmaker propune cota 1.45 pentru victoria gazdelor și cota 1.73 pentru 1 cu handicap asiatic (-1). 

Hamburger SV vs Ingolstadt Pont: Peste 1 gol în prima repriză, cu HA

Defensiva oaspeților e incapabilă să facă față la nivelul ligii a doua germane, iar Hamburg a văzut, în ultimul joc de campionat, că un plus de curaj îi poate aduce beneficii consistente. Cred că echipa gazdă va forța încă de la început, așa că voi încerca pariul (cu handicap asiatic) conform căruia se vor marca cel puțin două goluri în primele 45 de minute.

Miza: 6/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici