1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hamburg II vs Kiel II

Hamburg II vs Kiel II, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 29.11.2021: Gazdele au probleme în meciurile tari

Dan Bara
Dan Bara

2021-11-28 15:45:00

Germania Regionalliga Nord

29 Noiembrie 2021, 15:00

Hamburg II

Hamburg II

versus
Kiel II

Kiel II

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hamburg II v Kiel II

Luni, de la ora 15:00, liga a patra germană ne propune confruntarea dintre echipele secunde ale cluburilor Hamburg și Kiel, formații aflate în lupta pentru promovarea în eșalonul superior. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Hamburg II: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au disputat 14 partide în acest sezon, câștigând 6 dintre ele, trei pe teren propriu și tot atâtea în deplasare. În principal, problemele apar în confruntările cu echipele tari ale campionatului. De exemplu, Hamburg vine în prezent după trei succese consecutive, toate repurtate împotriva unor echipe clasate sub ea. În deplasarea de la Phonix Lubeck (locul 8) a câștigat cu 3-2, contra ultimei clasate s-a impus cu 3-0 acasă iar cu Lubeck (locul 6) s-a impus tot cu 3-0. A pierdut însă meciurile cu formațiile care au pretenții. Liderul din Regionalliga Nord, Weiche 08, a bătut-o cu 2-0, Teutonia Ottensen (locul 3) a învins-o cu 2-1, iar Kiel (locul 2) a câștigat cu 3-1. 

Cu un golaveraj de 24-21, Hamburg II nu poate emite foarte multe pretenții deoarece apărarea primește prea multe goluri, iar atacul nu poate compensa suficient de bine această problemă. Iar statistica ne arată că, până acum, în cele 7 partide de acasă, a scăpat cu poarta intactă doar în două ocazii. Pe de altă parte, ofensiva are constanță, ea reușind să înscrie în 12 dintre cele 14 etape, excepțiile fiind înregistrate în meciurile grele cu prima clasată (0-2) și cu ocupanta locului 4, Drochtersen Assen (0-0). În plus, să notăm că în fiecare dintre ultimele trei runde a marcat câte trei goluri. 

Jocurile echipei a doua a lui Hamburg sunt, totuși, spectaculoase, pentru că nu lipsesc golurile. Până acum, media reușitelor e de 3.2 pe etapă, iar în 10 dintre cele 14 runde pariul Peste 2.5 goluri a ieșit câștigător. Ultimele patru meciuri nu au făcut nici ele excepție, în fiecare dintre acestea bifându-se câte minimum trei goluri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kiel II: Forma echipei, știri și statistici

Și în evoluțiile oaspeților se marchează destul de mult, media fiind de 2.9 reușite pe etapă. Aceasta e ceva mai mică în deplasare, 2.6, iar datele pe care le avem la dispoziție ne arată că cei de la Kiel vin după o serie de trei runde în care s-au marcat, în total, 3 goluri!

Formația vizitatoare ocupă locul 2 în Regionalliga Nord, având 31 de puncte, unu mai puțin decât liderul Weiche și 10 puncte peste adversarul de luni. Totuși, Kiel II a jucat și un meci în plus față de acestea. 

Remarcabil în privința acestei grupări e faptul că, din etapa a treia, când avea o victorie și două înfrângeri, nu a mai pierdut absolut nicio confruntare. În prezent are 9 victorii și 4 egaluri, iar golaverajul e de 29-14. Putem să apreciem și echilibrul de care dă dovadă această formație în privința partidelor de acasă și din deplasare.

În fața propriilor fani a pierdut o singură dată, 2-3 cu ocupanta primei poziții, Weiche, și a adunat 5 victorii și 2 egaluri, golaveraj 16-9. În deplasare a evoluat doar de 7 ori, iar linia de clasament e 4-2-1, golaveraj 13-5. În patru dintre jocurile disputate departe de casă și-a păstrat poarta intactă. 

Statistica ne mai arată că, până acum, atacul a punctat în 14 dintre cele 15 etape, singura excepție fiind returul cu Weische, 0-0 în deplasare. 

Statistica meciurilor directe Hamburg II v Kiel II

Ediția precedentă de campionat nu a mai fost dusă la bun sfârșit din cauza pandemiei de coronavirus însă, înainte de oprire, Hamburg II apucase să câștige în partida din tur, 3-1 în deplasare. Cu același rezultat s-a încheiat și prima confruntare din actualul sezon, însă Kiel a fost cea care s-a impus de această dată. 

12.09.21 RL Kiel II - Hamburger SV II 3 : 1
01.11.20 RL Kiel II - Hamburger SV II 1 : 3
23.11.19 RL Kiel II - Hamburger SV II 1 : 0
04.08.19 RL Hamburger SV - II Kiel II 6 : 0
27.01.19 AMI Hamburger SV - II Kiel II 4 : 1

Cote pentru Hamburg II v Kiel II

Oaspeții au o cotă de 2.50 la Superbet, iar varianta „ajutătoare” cu handicap asiatic (0) are cota 1.85. Dacă suntem convinși că Holstein Kiel II nu pierde și vrem să evităm handicapul asiatic, atunci putem folosi cota de 1.47 pe care Superbet ne-o propune pentru X2. 

Hamburg II vs Kiel II Pont: Kiel II HA (0)

Așa cum am văzut, cele două formații vin după serii de rezultate bune, dar oaspeții par mai în măsură să încline balanța în favoarea lor, dat fiind că Hamburg II are dificultăți în fața „greilor” competiției. Kiel II are un parcurs excellent în partidele de afară, doar un singur eșec, și acela în primul meci jucat afară, apoi echipa și-a reglat mecanismul și nu a mai fost învinsă. În schimb, Hamburg II are deja 3 eșecuri pe teren propriu de la formații superioare valoric. Așadar, mergem pe mâna oaspeților, dar pentru a reduce din risc alegem varianta returnării mizei în caz de egalitate.

Germania Regionalliga Nord

Kiel II HA (0)

1.85
Hamburg II vs Kiel II

29 Nov 21, 15:00

Miza: 6/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici