1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Furth vs. Bochum, Ponturi pariuri Fotbal Zweite Bundesliga, 06.03.2021: Derby în liga a doua germană!

Furth vs. Bochum, Ponturi pariuri Fotbal Zweite Bundesliga, 06.03.2021: Derby în liga a doua germană!

Dan Bara
Dan Bara

2021-03-04 17:56:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

06 Martie 2021, 14:00

Greuther Furth

Greuther Furth

versus
Bochum

Bochum

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Greuther Furth v Bochum

Sâmbătă, de la ora 14:00, ocupanta locului trei din liga a doua germană, Greuther Furth, primește vizita liderului Bochum, într-o întâlnire care se anunță extrem de interesantă pentru pariori. Am analizat meciul pentru dumneavoastră și am ales trei pronosticuri pe care sper să le găsiți interesante. 

Greuther Furth: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au tot dreptul să spere la un rezultat bun în această dispută, dat fiind moralul excelent pe care îl au după prestațiile din ultima vreme. În ultimele 8 runde au 5 victorii și 3 remize, iar în ultimele 5 jocuri de acasă au bifat 4 victorii și o remiză. Disputa cu liderul VfL Bochum, formație contracandidată la promovare, vine într-un moment cum nu se putea mai bun.

Statistica ne arată că în meciurile sale de acasă se marchează foarte multe goluri, media fiind de 3 pe etapă, în vreme ce situația lui VfL e cam aceeași atunci când evoluează în deplasare, acolo unde media de goluri e de 2.91. Așa cum sugerează și statistica întâlnirilor directe, inclusiv disputa de sâmbătă ar putea să se înscrie pe aceeași linie. 

În cele 11 partide de pe teren propriu, Greuther a scăpat cu poarta intactă doar o singură dată, dar are și o medie a golurilor marcate de 1.82. 

Bochum: Forma echipei, știri și statistici

Bochum e, alături de ocupanta poziției a cincea, Karlsruher, echipa cu cele mai puține remize din jumătatea superioară a clasamentului. În cele 23 de runde a obținut 14 succese și 3 rezultate de egalitate, semn că a ales să lupte pentru promovare într-un mod direct, mergând la victorie, așa cum nu făcuse în urmă cu un an, atunci când a terminat pe 8. În ediția precedentă, nicio echipă nu a avut mai multe egaluri decât Bochum (13). 

În momentul de față e lider în Zweite Bundesliga, cu 45 de puncte acumulate, la fel de multe ca și următoarea clasată, Kiel, și are un avans de 2 puncte față de adversarul din această rundă, Furth. Pe 4 e Hamburg, cu 42 de puncte. Înaintea etapei de weekendul trecut, primele patru clasate erau la egalitate, având câte 42 de puncte, iar lupta pentru promovare se anunță a fi crâncenă până la final, iar orice pas greșit s-ar putea să decidă soarta sezonului.

Statistica meciurilor directe Greuther Furth v Bochum

În ultimii ani, meciurile directe dintre cele două formații au fost adesea spectaculoase, patru dintre ultimele cinci încheindu-se cu goluri în ambele porți și cu cel puțin patru reușite. În turul actualei ediții, Greuther s-a impus în deplasare cu 2-0, după ce și cu un sezon în urmă își dominase rivala, obținând 4 puncte. În ultimele 4 „directe” disputate la Furth s-a marcat de fiecare dată în ambele porți. 

07.11.20 2BUN Bochum - Furth 0 : 2
21.06.20 2BUN Bochum - Furth 2 : 2
07.12.19 2BUN Furth - Bochum 3 : 1
14.04.19 2BUN Bochum - Furth 3 : 2
02.11.18 2BUN Furth - Bochum 2 : 2

Cote pentru Greuther Furth v Bochum

Cota pentru varianta în care marchează ambele formații e 1.65 la Superbet. Tot din oferta aceleiași agenții am mai selectat, pentru o cotă de 2.05, pariul „Ambele marchează și peste 2.5 goluri” și varianta mai simplă, „Peste 2.5 goluri”, care are cota 1.80. 

Greuther Furth vs Bochum Pont: GG - Ambele marchează

Statistica ne arată că cele două formații au oferit până acum meciuri spectaculoase în actuala ediție de campionat, iar același lucru e valabil și în întâlnirile directe, ultimele patru dintre acestea având câte cel puțin 4 reușite. Cu 45, respectiv 43 de goluri marcate, cele două sunt în topul celor mai bune marcatoare din Zweite Bundesliga, imediat după Hamburg, care a marcat de 48 de ori. De asemenea, un alt argument interesant e cel legat de faptul că Furth a primit gol în 10 dintre cele 11 partide de acasă, în vreme ce Bochum a marcat în 9 dintre cele 11 deplasări. Dată fiind situația din vârful clasamentului, în sezonul viitor este posibil ca atât Bochum cât și Greuther să evolueze pe prima scenă dar, în același timp, e posibil să rămână pe loc, așa că miza disputei din această etapă este cu atât mai mare. Dacă Bochum se va impune, atunci se va desprinde de Furth la 5 puncte, în vreme ce o eventuală victorie a gazdelor ar putea însemna revenirea pe prima poziție.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

GG - Ambele marchează

1.65
Greuther Furth vs Bochum

06 Mar 21, 14:00

Miza: 6/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici