1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Freiburg vs. Gladbach

Freiburg vs. Gladbach, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 23.04.2022: Final greu de sezon pentru gazde

Dan Bara
Dan Bara

2022-04-21 19:36:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

23 Aprilie 2022, 16:30

Freiburg

Freiburg

versus
Borussia Monchengladbach

Borussia Monchengladbach

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Freiburg v Borussia Monchengladbach

Freiburg e la un singur punct de calificarea în Champions League și, cum în tur a bătut-o pe Gladbach cu 6-0 în deplasare, partida retur, programată sâmbătă, de la ora 16:30, se anunță a fi extrem de interesantă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.

Freiburg: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă locul 5, cu 51 de puncte, fiind la o lungime în spatele lui Leverkusen și la trei de Leipzig, formații pe care ar putea să le depășească în cele patru etape ramase de disputat. Însă e greu de crezut că se va întâmpla asa, dat fiind ca programul ramas e de-a dreptul potrivnic. După Gladbach urmeaza, în ordine, o deplasare la Hoffenheim (locul 8), un joc acasa, cu Union Berlin (locul 6) si o partidă de totul sau nimic pe arena lui Leverkusen (locul 4).

În aceste condiții, e clar care e importanța întâlnirii cu Monchengladbach. Să vedem însă și ce ar putea să o recomande pe Freiburg pentru cele trei puncte.

În primul rând, sa apunem ca are a treia cea mai buna defensiva din Bundesliga, cu doar 34 de goluri primite. Apoi, că în 2022 a pierdut doar cu Bayern, Dortmund si Koln și a reușit să ajungă în finala Cupei Germaniei după ce marți a eliminat-o pe Hamburg în penultimul act al competitiei, 3-1 în deplasare (e inutil să mai precizăm care dintre Freiburg si Gladbach vine mai obosită în meciul de sâmbătă). În campionat vine după două succese consecutive, 2-1 la Frankfurt si 3-0 acasa, cu Bochum. Statistica ne arată că în cele 15 partide de acasă a scapat cu poarta neatinsa în 4 ocazii, însă a marcat în 14 dintre confruntări. Linia de clasament de pe propria arena e 8-4-3, golaveraj 28-18.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Monchengladbach: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe locul 11, cu 37 de puncte. Realist vorbind, nu mai au șanse de a prinde cupele europene și nici nu vor retrograda, asa că finalul de campionat e linistit din aceste puncte de vedere. Tot ce mai pot face e sa le încurce pe Freiburg, Leipzig si Hoffenheim, în vreme ce jocul cu Frankfurt din penultima rundă e perfect inutil deoarece și adversarii se scaldă în aceleași ape. Asa cum știu fotbalul german, nu mă îndoiesc ca fotbaliștii lui Gladbach vor încerca să trăiasca si ei senzatiile tari ale finalului de sezon alături de oponenții care chiar luptă pentru ceva palpabil.

Oaspetii vin dupa 1-3 pe teren propriu cu Koln, înfrângere care a pus capăt unei serii de 4 etape cu trei victorii si un egal. Statistica ne arata ca Borussia a marcat în 11 dintre cele 15 deplasări si în fiecare dintre ultimele sapte etape.

Departe de casă și-a aparat poarta cu succes deplin doar în două rânduri, iar în ultimele doua partide a câștigat la Bochum și la Furth. 

Echipe probabile

Freiburg Echipă probabilă Freiburg
Portar Flekken
Fundași Schmid, Lienhart, N. Schlotterbeck, Günter (c)
Mijlocaşi Eggestein, Höfler - Sallai, Jeong, Grifo
Atacanţi Höler
Borussia Monchengladbach Echipă probabilă Borussia Monchengladbach
Portar Sommer (c)
Fundași Beyer, Elvedi, Bensebaini
Mijlocaşi Lainer, Neuhaus, Kone, Scally - Hofmann, Plea
Atacanţi Embolo

Statistica meciurilor directe Freiburg v Borussia Monchengladbach

05.12.21 BUN Monchengladbach - Freiburg 0-6
03.04.21 BUN Monchengladbach - Freiburg 2-1
05.12.20 BUN Freiburg - Monchengladbach 2-2
05.06.20 BUN Freiburg - Monchengladbach 1-0
10.01.20 AMI Monchengladbach - Freiburg 2-1

Borussia nu mai are nicio presiune pe final e sezon dar, cu siguranță, speră să își ia revanșa pentru înfrângerea suferită în tur cu Freiburg, 0-6. Totuși, obiectivul se anunță a fi extrem de dificil de îndeplinit pentru că nu a mai castigat pe terenul acestui adversar din 2007. În cele 11 partide desfasurate între timp a suferit nouă înfrângeri și a smuls doar două remize.

Cote pentru Freiburg v Borussia Monchengladbach

Unibet propune o cotă de 1.86 pentru cei care vor să parieze pe victoria gazdelor. Un alt pariu atractiv e cel pe goluri în ambele porți, cu o cotă de 1.52 la același operator. 

Freiburg vs Borussia Monchengladbach Pont: Minimum 9 cornere

O statistică interesantă ne arată că un pariu pe cornere ar putea avea șanse bune de reușită. În meciurile de acasă ale lui Freiburg, gazdele beneficiaza, în medie, de 5,27 cornere si acordă adversarilor 5,33 lovituri de la colt. În deplasarile lui Gladbach, oaspetii au o medie de 4,60 cornere, iar adversarii, 5,60. În plus, jocul ar trebui să fie disputat, așa că nu e nevoie de motivații suplimentare pentru a miza cel puțin 9 lovituri de la colț. Cota e 1.50 la Unibet.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Minimum 9 cornere

1.50
Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici