1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Dusseldorf vs. Werder Bremen, Ponturi pariuri fotbal Zweite Bundesliga, 31.07.2021: Se întâlnesc pentru prima oară în Zweite Bundesliga!

Dusseldorf vs. Werder Bremen, Ponturi pariuri fotbal Zweite Bundesliga, 31.07.2021: Se întâlnesc pentru prima oară în Zweite Bundesliga!

Dan Bara
Dan Bara

2021-07-30 12:01:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

31 Iulie 2021, 21:30

Fortuna Dusseldorf

Fortuna Dusseldorf

versus
Werder Bremen

Werder Bremen

3.30

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Fortuna Dusseldorf v Werder Bremen

Sâmbătă, de la ora 21:30, Dusseldorf și Werder se întâlnesc în etapa cu numărul doi din Zweite Bundesliga. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.

Fortuna Dusseldorf: Forma echipei, știri și statistici

Fortuna a avut oscilații destul de mari în ediția precedentă de campionat și, în cele din urmă, s-a clasat pe locul 5, la 6 puncte de locul de baraj. La un moment dat, în primăvară, pe fondul unui reviriment impresionant, se părea că se va bate chiar la promovare, însă sezonul s-a încheiat dezamăgitor, cu doar două victorii în ultimele cinci etape. 

În prima etapă din 2021-22, trupa din Dusseldorf a câștigat la Sandhausen, scor 2-0, confirmând că este una dintre candidatele la promovare. Însă, anul acesta, poate mai mult ca oricând, lupta pentru locurile care duc în Bundesliga e extrem de dificilă. Hamburg, Bremen, Schalke, Hannover, Nurnberg sau St. Pauli sunt marile favorite și, pe lângă ele, o serie de alte cluburi precum Dresda sau Karlsruher vor fi adversari greu de bătut. 

În aceste condiții, e clar că nimeni nu poate pasul pe loc, așa cum au făcut mai toate candidatele din sezonul precedent. Fiecare etapă e importantă și nimeni nu are timp de pierdut, așa că mă aștept ca și întâlnirea de sâmbătă, care pune față în față două pretendente la promovare, să fie disputată și spectaculoasă. 

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Werder nu a mai câștigat un meci în campionat din 10 martie, dată la care se impunea pe terenul Arminiei Bielefeld cu 2-0. După respectiva confruntare și până la finalul sezonului au urmat alte 10 etape din care a mai luat un singur punct și, în cele din urmă, a retrogradat în Zweite Bundesliga. 

Bremen și-a păstrat o bună parte dintre jucători și în liga a doua, iar în meciul de debut a folosit nu mai puțin de 7 fotbaliști care evoluau și anul trecut pentru „verzi”. Totuși, mult dorita victorie, care ar fi avut menirea să descătușeze trupa lui Marcus Anfang, nu a venit. Deși a avut o prestație bună, Werder a remizat pe teren propriu cu Hannover, 1-1, ajungând la 11 partide consecutive în care nu a mai simțit gustul succesului. 

După meci, oficialii au declarat că intenționează să mai facă schimbări în lot, urmând să se producă între 15 și 20 de permutări, veniri și plecări.

Statistica meciurilor directe Fortuna Dusseldorf v Werder Bremen

Întâlnirile directe dintre cele două formații sunt, de cele mai multe ori, spectaculoase. În 6 dintre ultimele 7 au înscris ambele formații și s-au marcat minimum 3 goluri. Confruntarea de sâmbătă va fi prima în care Fortuna și Werder se vor întâlni în liga a doua. Până acum s-au mai duelat doar în Cupă și în Bundesliga. 

18.01.20 BUN Dusseldorf - Bremen 0 : 1
17.08.19 BUN Bremen - Dusseldorf 1 : 3
27.04.19 BUN Dusseldorf - Bremen 4 : 1
07.12.18 BUN Bremen - Dusseldorf 3 : 1
13.04.13 BUN Dusseldorf - Bremen 2 : 2

Cote pentru Fortuna Dusseldorf v Werder Bremen

Superbet oferă cota 1.65 pentru un meci cu goluri în ambele porți. O variantă asemănătoare, cu o cotă mai bună, 2.10, e cea pentru ca ambele echipe să înscrie fie în prima repriză, fie în cea de-a doua. Â

Fortuna Dusseldorf vs Werder Bremen Pont: Egal

Cred că partida va fi spectaculoasă, cu destul de multe goluri. De asemenea, mă aștept să fie echilibrată și, tocmai de aceea, voi încerca varianta „X solist”, care are o cotă excelentă, 3.30. Cei care vor să riște mai puțin pot lua „X la pauză sau la final”, pentru o cotă de 1.78. Indiferent ce alegeți, vă sfătuiesc să țineți cont că Zweite Bundesliga e abia la început, motiv pentru care mizele nu trebuie să fie prea mari.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Egal

3.30
Miza: 5/10
Cota: 3.30
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici