1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Fortuna Dusseldorf - Paderborn, Ponturi Pariuri Bundesliga, 16.05.2020, Lupta pentru supraviețuire

Fortuna Dusseldorf - Paderborn, Ponturi Pariuri Bundesliga, 16.05.2020, Lupta pentru supraviețuire

Guest
Guest

2020-05-15 17:33:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

16 Mai 2020, 16:30

Fortuna Dusseldorf

Fortuna Dusseldorf

versus
Paderborn

Paderborn

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Fortuna Dusseldorf v Paderborn

Iată că Germania e prima care dă tonul revenirii și în acest week-end avem parte de fotbal de cel mai înalt nivel. Noi venim cu ponturi din Bundesliga, iar unul din ele vine de la partida dintre Fortunda Dusseldorf și Paderborn, meci din cadrul etapei cu numărul 26 și care va începe de la ora 16 30. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gândit, în cele de mai jos.

Fortuna Dusseldorf: Forma echipei, știri și statistici

Nu mai e cazul să mai menționez că partida se va desfășura fără spectatori. Și nu doar aceste etape care au mai rămas de disputat, ci probabil și în startul noului sezon. Cert este că, la o astfel de partidă, care punea față în față două formații de nivel apropiat și care se luptau pentru același obiectiv, prezența faniilor de pe propriul teren contra foarte mult. Fortuna Dusseldorf ocupa locul 16 înaintea întreruperii campionatului, cu 22 de puncte adunate.

Formația din Dusseldorf e pe loc de baraj acum, la 4 lungimi distanță de prima poziție ce asigura menținerea în prima ligă, dar și la 4 puncte de primul loc ce duce direct în Zweite. E clar că lupta va fi una crâncenă pentru menținerea în prima ligă, cu atât mai mult în acutalele condiții. Punctele de reper nu mai sunt aceleași ca înaintea întreruperii, pauza de 2 luni cu siguranță punându-și amprenta asupra echipelor. Și în special auspra formațiilor din partea inferioară a clasamentului. 

În cele 12 meciuri jucate acasă, Fortuna nu s-a descurcat deloc bine, având doar 3 succese și 6 eșecuri, dar și 23 de goluri încasate. Ceea ce putem observa e faptul că echipa din Dusseldorf avea înainte de întreruperea sezonului o medie mare de goluri. Mai pe scurt, marca, dar și încasa. Aproape cu fiecare ocazie. Pentru această partidă, Fortuna nu va putea conta pe Fink, din motive personale ale jucătorului și Kownacki  și Steffen, accidentați. Tekpetey este incert.

Prima partidă după reînceperea sezonului va fi un meci de 6 puncte, întrucât o victorie cu Paderbon nu numai că-i va da șansa celor e la Fortuna să se apropie de Mainz, dar s-ar putea îndepărta aproape total de una din formațiile din coada clasamentului.

Paderborn: Forma echipei, știri și statistici

Paderborn avea o serie foarte slabă înainte de întrerupere. Formația din Paderborn e lanterna roșie a clasamentului, cu doar 16 puncte adunate și obiectivul pare foarte greu de îndeplinit la ora actuală. Sigur, mai sunt 9 etape de disputat și actualul context. Fapt ce ar putea-o avantaja pe Paderborn. Cel mai probabil, dacă nu se ivea această situație, mi-e greu să cred că Paderborn s-ar fi salvat de la retrogradare. Așa, situația stă mult diferit față de cea din urmă cu 2 luni.

Spuneam ceva mai sus că echipa din Paderborn traversa o formă foarte slabă, cu 4 eșecuri consecutive, iar mai mult decât atât, jocul nu dădea nici o speranță. Nu mai zic că apărarea era una mai mult decât permeabilă, echipa încasând 9 goluri în ultimele 4 etape. Asta se întâmpla înainte ca sezonul se fie întrerupt. Chiar dacă valoarea nu a crescut de atunci, tind să cred, mai ales la nivelul unei formații ca Paderborn, mulți factori vor condiționa lupta pentru rămânerea în prima ligă.

Doar 9 puncte adunate de către Paderbon în deplasare și doa 2 victorii. Greu de crezut că echipa își va reveni, însă actualul context poate fi de bun augur pentru ultima clasată. Doar un singur absent pentru cei de la Paderborn, Kilian, accidentat, dar alți 3, Fridjonsson, Mamba și Michel sunt incerți. Partida din deplasarea de la Dusseldorf se anunță grea, însă cred că Paderborn poate obține ceva din această dispută.

Echipe probabile

Fortuna Dusseldorf Echipă probabilă Fortuna Dusseldorf
Portar Kastenmeier
Fundași Ayhan, Hoffmann, Suttner
Mijlocaşi Zimmermann, Stöger, Bodzek, Berisha, Thommy
Atacanţi Karaman, Hennings (c)
Paderborn Echipă probabilă Paderborn
Portar Zingerle
Fundași Jans, Strohdiek (c), Schonlau, Collins
Mijlocaşi Vasiliadis, Gjasula, Sabiri
Atacanţi Pröger, Srbeny, Antwi-Adjei

Statistica meciurilor directe Fortuna Dusseldorf v Paderborn

În ultimele 5 meciuri directe, Paderborn s-a impus de 2 ori, Fortuna o dată, în timp ce alte partide s-au încheiat la egalitate. În ultimul meci direct, cel din tur, Paderborn s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Fortuna Dusseldorf v Paderborn

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria celor de la Dsseldorf, la o cotă de 2.26.

Fortuna Dusseldorf vs Paderborn Pont: Total goluri - sub 2,5

Mă aștept la un meci pragmatic. Mai ales că va fi prima partidă oficială pentru cele 2 formații după o pauză așa lungă, iar ambele echipe vor pune pe primul loc punctele în detrimentul spectacolului. Și cum spuneam și în avancronică, pentru formații de talia celor de la Dusseldorf sau Paderborn, această pauză se va simți mult mai mult decât la o formație de top. Tocmai din acest motiv mizez pe un meci de luptă, dar fără multe goluri. Merg pe o partidă cu maximum 2 goluri, iar cota oferită de cei de la Betano e una excelentă!

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Total goluri - sub 2,5

2.05
Miza: 2/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici