1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Dusseldorf vs. Hamburger

Dusseldorf vs. Hamburger, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 31.03.2023: Situația lui HSV e tot mai grea

Dan Bara
Dan Bara

2023-03-29 20:02:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

31 Martie 2023, 19:30

Fortuna Dusseldorf

Fortuna Dusseldorf

versus
Hamburger SV

Hamburger SV

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Fortuna Dusseldorf v Hamburger SV

Cu o singură victorie în ultimele patru etape, Hamburg a picat pe locul 3, iar vineri urmează un meci foarte greu contra ocupantei poziției a patra, Fortuna Dusseldorf. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Fortuna Dusseldorf: Forma echipei, știri și statistici

Fortuna (locul 4) vine după o serie bună, cu 10 puncte câștigate din ultimele patru etape. Momentan are 42 de puncte și e la 7 „lungimi” de Hamburg, care ocupă locul 3. În cele 9 runde rămase până la final, trupa din Dusseldorf trebuie să mențină ritmul actual pentru a mai spera la promovare. Conform regulamentului, ocupantele primelor două poziții promovează automat, iar echipa de pe 3 merge la baraj. 

Problema e însă cele mai multe dintre jocurile rămase de disputat sunt foarte grele. Fortuna urmează să le întâlnească pe Hamburger, Darmstadt și St. Pauli, dar și cluburile aflate pe locurile 7, 8, 9 și 10, care, la rândul lor, probabil că vor pune destule probleme. 

În seria recentă de trei victorii și un egal, Dusseldorf a câștigat cu Regensburg, Arminia Bielefeld și Braunschweig, adică cu formațiile de pe locurile 14, 15 și 16, iar contra lui Heidenheim, care e pe 2, a remizat, scor 1-1. 

Așadar, promovarea e posibilă, însă e nevoie și de „ajutorul” lui Hamburger, despre care o să vedem imediat că pare dispusă să i-l acorde. De asemenea, Fortuna trebuie să scape și de „revelația” St. Pauli (locul 5, 41 de puncte), echipă care în ultimele două luni a bătut pe toată lumea, adunând 9 victorii consecutive. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Scriam înainte de ultima etapă că trupa din Hamburg face iar ceea ce a făcut de fiecare dată de la retrogradarea în Zweite Bundesliga, adică se auto-sabotează. Și notam atunci că „dacă va rata și de această dată accederea pe prima scenă, probabil că ne vom aminti de jocurile cu Karlsruher și Kiel ca fiind cele de la care a început dezastrul”. 

Și, într-adevăr, după 2-4 la Karlsruher, „die Rothosen” s-a împiedicat și de Kiel, 0-0 pe teren propriu. Dacă aceste lucruri s-ar fi întâmplat unei echipe normale, probabil că și-ar fi dat singură un picior în fund și ar fi mers mai departe, trecând peste perioada nefastă. Totuși, pentru HSV nimic nu e simplu, situația prezentă fiind prea similară cu coșmarul din ultimii ani, în care promovarea i-a tot scăpat printre degete. Și aceasta înseamnă nu doar că fanii stau ca pe jar, ci și că atmosfera din club a devenit foarte apăsătoare, începând din birouri și până în vestiar. 

Ghinionul lui Hamburger e că în etapa care debutează vineri trebuie să evolueze la Dusseldorf, ocupanta locului 4, formație care ar avea mare nevoie de un succes pentru a reintra în lupta pentru promovare. După 25 de etape, primele trei clasate sunt la distanțe mici unele de celelalte. Liderul Darmmstadt are 52 de puncte, Heidenheim are 50, iar HSV, 49. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Fortuna Dusseldorf Echipă probabilă Fortuna Dusseldorf
Portar Kastenmeier
Fundași Zimmermann, Klarer, de Wijs, Karbownik
Mijlocaşi Sobotka - Klaus, Iyoha, Appelkamp
Atacanţi Hennings, Kownacki
Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Heuer
Fundași Heyer, David, Muheim, Katterbach
Mijlocaşi Meffert - Jatta, Reis, Dompe
Atacanţi Glatzel, Nemeth

Statistica meciurilor directe Fortuna Dusseldorf v Hamburger SV

Hamburg e neînvinsă în precedentele 6 „directe”, perioadă în care a adunat trei victorii. 

17.09.22 2BUN Hamburger SV - Dusseldorf 2 0
19.03.22 2BUN Dusseldorf - Hamburger SV 1 1
16.10.21 2BUN Hamburger SV - Dusseldorf 1 1
26.01.21 2BUN Dusseldorf - Hamburger SV 0 0
18.09.20 2BUN Hamburger SV - Dusseldorf 2 1

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Fortuna Dusseldorf v Hamburger SV

După peripețiile recente, HSV nu este cotată cu prima șansă, având 2.65 la victorie, în vreme ce gazdele au 2.45. Varianta PSF2 are cota 2.05 la Superbet. Un pariu care mie mi se pare interesant e 1-2 goluri în fiecare repriză, cu o cotă de 2.60. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Fortuna Dusseldorf vs Hamburger SV Pont: Ambele marchează

Fortuna a marcat în 11 dintre cele 12 partide de acasă, dar a și primit gol în 9 dintre acestea. Statistica ne arată că echipa gazdă are un parcurs bun pe teren propriu, 8-2-2, golaveraj 26-12. De partea cealaltă, nici Hamburger nu stă rău în privința deplasărilor, având o linie de clasament de 7-2-3, golaveraj 22-17. Datele înregistrate până acum ne amintesc că „die Rothosen” au marcat în 10 dintre cele 12 deplasări și au primit gol în 8 dintre ele. Cel mai probabil, partida va fi una disputată și echilibrată, așa că eu voi miza pe GG, ambele marchează, variantă ce are cota 1.50 la Superbet - Pariuri sportive.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Ambele marchează

1.50
Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici