1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Koln vs. Dortmund

Koln vs. Dortmund, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 20.03.2022: O mulțime de reveniri în tabăra oaspeților!

Dan Bara
Dan Bara

2022-03-19 20:04:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

20 Martie 2022, 20:30

Koln W

Koln W

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Koln W v Borussia Dortmund

Fără să știe nici ea cum, Borussia a ajuns la doar 4 puncte de Bayern Munchen, iar cursa de urmărire a liderului continuă în acest weekend cu partida pe care „galben-negrii” o dispută la FC Koln. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Koln W: Forma echipei, știri și statistici

După ce anul trecut a fost la un pas să retrogradeze, salvându-se la baraj, Koln surprinde plăcut în sezonul curent, fiind pe 7, cu 39 de puncte, la 6 puncte distanță de locul 4. În cele 8 etape rămase, trupa lui Steffen Baumgart nu are nimic de pierdut, așa că e de așteptat să încerce să facă o figură frumoasă, cu atât mai mult cu cât programările, cu excepția celei de duminică, nu sunt foarte grele. 

De la startul campionatului, „țapii” au marcat 37 de goluri, punctând în 21 dintre cele 26 de etape, dar ritmul ofensiv a mai scăzut puțin în ultima vreme. În precedentele 6 etape au marcat doar 5 goluri, iar 5 dintre aceste confruntări au bifat maximum două goluri. Chiar dacă ritmul a fost scăzut, pragmatismul a fost favorabil, obținându-se 3 victorii și o remiză. 

Duminică, gazdele ar putea avea mai mulți absenți importanți. Se pare că la Koln sunt jucători infectați cu COVID, printre aceștia numărându-se fundașul stânga Jonas Hector, mijlocașii Dejan Ljubicic și Florian și fundașul dreapta Kingsley Schindler. În plus, alți doi mijlocași sunt sub semnul întrebării, Mark Uth și Ellyes Skhiri, dar primul are șanse bune să fie recuperat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia a devenit și ea pragmatică în ultimele etape, dar fantezia pare că a dispărut din jocul său. Poate că revenirea lui Erling Haaland, anunțat ca fiind complet refăcut, va readuce ceva din stilul clasic al „galben-negrilor”, însă e greu de spus în momentul acesta că vechea abordare e de preferat. Cel puțin, nu atât timp cât e Marco Rose pe bancă!

Adevărul e că Dortmund a fost o echipă confuză în cea mai mare parte a timpului de la venirea contestatului tehnician, iar șansa care s-a ivit acum, aceea ce a se apropia la doar 4 puncte de Bayern Munchen, trebuie tratată pragmatic. În ultimele trei etape de campionat, Borussia a câștigat de două ori cu 1-0 (cu Mainz și Arminia) și a remizat, 1-1, la Augsburg. E adevărat că un 6-0 e preferabil dar, ținând cont că defensiva a „închis” poarta doar de 6 ori în 26 de etape și doar de 2 ori în 13 deplasări, e destul de clar de unde provind problemele. Atacul nu produce îngrijorare, acesta punctând aproape în fiecare rundă a sezonului, singura excepție fiind în înfrângerea de la Monchengladbach, 0-1, în luna septembrie. 

Totuși, chiar dacă meticulozitatea apărării presupune mai puțină fantezie, să notăm că duminică ar putea reveni pe gazon jucători care fac diferența. Nu vorbim doar de Haaland, ci și de Reyna, Raphael Guerreiro, Manuel Akanji, Dan-Axel Zagadou și Mats Hummels. 

Echipe probabile

Koln W Echipă probabilă Koln W
Portar Schwäbe
Fundași Schmitz, Kilian, Hübers, J. Horn
Mijlocaşi Özcan – Uth, Duda, Thielmann
Atacanţi Andersson, Modeste
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Kobel
Fundași Passlack, Can, Hummels, N. Schulz
Mijlocaşi Witsel – Reyna, Bellingham
Atacanţi M. Wolf, Haaland, Malen

Statistica meciurilor directe Koln W v Borussia Dortmund

Deși anul trecut s-a bătut pentru rămânerea în Bundesliga, FC Koln a reușit să îi ia 4 puncte Borussiei, câștigând cu 2-1 în deplasare și remizând pe teren propriu, 2-2. În turul actualei ediții, Dortmund s-a impus cu 2-0. Statistica ne arată că în 6 din ultimele 7 „directe” s-au marcat câte cel puțin trei goluri. 

30.10.21 BUN Dortmund - Köln 2-0
20.03.21 BUN Köln - Dortmund 2-2
28.11.20 BUN Dortmund - Köln 1-2
24.01.20 BUN Dortmund - Köln 5-1
23.08.19 BUN Köln - Dortmund 1-3

Cote pentru Koln W v Borussia Dortmund

Victoria oaspeților are cota 2.05 la Superbet, iar varianta X2 și 0-4 goluri are cota 1.65. Cea de-a doua variantă mi se pare cea mai logică dintre toate posibilitățile de pariere. 

Koln W vs Borussia Dortmund Pont: 2-4 goluri

Atmosfera va fi incandescentă pe RheinEnergieStadion, acolo unde un stadion plin va susține echipa favorită. Totuși, atât gazdele cât și oaspeții au arătat foarte multă prudență în ultimele etape, așa că s-ar putea ca scorul să nu capete proporții foarte mari. Probabil că vom avea cel puțin două reușite, dat fiind că Dortmund are totuși constanță în atac, iar revenirea lui Haaland ar putea dinamiza lucrurile. Borussia a marcat în fiecare dintre ultimele 20 de etape și în 12 dintre cele 13 deplasări. Pariul meu e 2-4 goluri, la o cotă de 1.57, oferită de Superbet.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

2-4 goluri

1.57
Koln W vs Borussia Dortmund

20 Mar 22, 20:30

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici