1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Erzgebirge Aue – Hansa Rostock

Erzgebirge Aue – Hansa Rostock, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 24.04.2022: Ultima șansă pentru Aue

Dan Bara
Dan Bara

2022-04-23 11:09:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

24 Aprilie 2022, 14:30

Erzgebirge Aue

Erzgebirge Aue

versus
Hansa Rostock

Hansa Rostock

2.15

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Erzgebirge Aue v Hansa Rostock

Penultima clasată în Zweite Bundesliga, Aue, a reușit în etapa precedentă să câștige la Heidenheim, 2-0, și speranțele de a se salva de la retrogradare s-au reaprins. Misiunea e aproape imposibilă, iar jocul de duminică, cu Hansa Rostock, e vital. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Erzgebirge Aue: Forma echipei, știri și statistici

După o serie de patru partide pierdute, Aue a câștigat weekendul trecut, 2-0 la Heidenheim. Succesul a fost abia al cincilea al sezonului și, cu patru runde înainte de final, situația din clasament e aproape clarificată. Erzgebirge e penultima, cu 22 de puncte, la opt lungimi în spatele lui Dynamo Dresda (locul 16, cel ce duce la baraj). Șansele de a mai scăpa de retrogradare sunt minime, dar acestea vor rămâne valabile pentru încă cel puțin o săptămână dacă partida de duminica aceasta va fi câștigată.  

Din întreaga competiție, Aue are al doilea cel mai slab atac, cea mai modestă defensivă și al doilea cel mai mic număr de victorii. Nici faptul că întâlnirea cu Hansa se dispută e teren propriu nu constituie neapărat un avantaj, dat fiind că în fața propriilor suporteri a adunat 3 victorii și 2 egaluri în 15 etape, marcând 12 goluri și primind 29. 

Statistica ne arată că Erzgebirge a primit gol în 24 dintre cele 30 de etape, perioadă în care a marcat doar 6 goluri în primele 45 de minute ale partidelor. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hansa Rostock: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe locul 13, cu 38 de puncte. Distanța până la locul 16, cel care duce la barajul pentru evitarea retrogradării, e de 8 puncte, iar Dresda, ocupanta respectivei poziții, a jucat deja în această rundă și a remizat la Dusseldorf, așa că Hansa nu are motive să tremure pe final de sezon. 

Față de Aue, trupa din Rostock are un număr dublu de victorii, 10, iar golaverajul e mai echilibrat, 37-47, spre deosebire de cel de 29-61 al oponenților. În plus, formația vizitatoare are și avantajul de a fi reușit prestații destul de consistente în deplasare, 6-4-5, golaveraj 22-25, deci poate spera la o victorie în întâlnirea de duminică. 

În ultimele două etape, Hansa a remizat acasă cu Regensburg, 1-1, și a pierdut la Dusseldorf, 0-3, însă anterior obținuse patru victorii consecutive, trecând de Schalke, 4-3, Kiel, 3-2, Sandhausen, 1-0, și St. Pauli, 1-0. Destul de probabil, în vestiar a apărut o anumită relaxare după ce lucrurile au luat o întorsătură favorabilă în bătălia pentru evitarea retrogradării. 

Echipe probabile

Erzgebirge Aue Echipă probabilă Erzgebirge Aue
Portar Klewin
Fundași Zolinski, Majetschak, Cacutalua, Carlson
Mijlocaşi Fandrich, Schreck - Kühn, Nazarov, Trujic
Atacanţi Jonjic
Hansa Rostock Echipă probabilă Hansa Rostock
Portar Kolke
Fundași T. Becker, Malone, Roßbach, Neidhart
Mijlocaşi Fröde, Rhein - Duljevic, H. Behrens, Ingelsson
Atacanţi Verhoek

Statistica meciurilor directe Erzgebirge Aue v Hansa Rostock

Cele două formații s-au întâlnit din nou, după o pauză de mai bine de cinci ani, în turul actualei ediții din Zweite Bundesliga. Aue a reușit să reia șirul prestațiilor bune pe care le avusese în precedentele cinci „directe” în care adunase patru victorii și o remiză, câștigând în deplasare, scor 2-1. 

20.11.21 2BUN Rostock - Aue 1-2
20.02.16 3LIG Rostock - Aue 0-2
05.09.15 3LIG Aue - Rostock 0-0
25.03.12 2BUN Rostock - Aue 0-1
30.09.11 2BUN Aue - Rostock 1-0

Cote pentru Erzgebirge Aue v Hansa Rostock

Superbet oferă o cotă de 1.55 pentru minimum 9 cornere în meci. Statistica ne arată că în partidele pe care Aue le dispută pe teren propriu media loviturilor de la colț e de 9.60, în vreme ce în deplasările Hansei, media e de 10 cornere. Cota Superbet pentru varianta GG e 1.65. 

Erzgebirge Aue vs Hansa Rostock Pont: Ambele marchează în prima sau a doua repriză

Erzgebirge e obligată să iasă la joc și să riște totul pentru a câștigat dar, în același timp, defensiva sa e extrem de vulnerabilă, cea mai slabă din campionat. Hansa nu mai are prea mult chef de fotbal ori nu mai e la fel de motivată precum era în urmă cu câteva săptămâni, când lupta pentru supraviețuire, așa că ne putem aștepta să vedem goluri în ambele porți. Voi risca puțin mai mult și voi miza pe varianta în care cele două formații marchează împreună în prima sau în cea de-a doua repriză, cota fiind 2.15 la Superbet.

Miza: 5/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici