1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Eintracht Frankfurt vs Mainz 05 – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 09.05.2021

Eintracht Frankfurt vs Mainz 05 – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 09.05.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-05-08 19:03:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

09 Mai 2021, 16:30

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

versus
Mainz 05

Mainz 05

1.54

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Eintracht Frankfurt v Mainz 05

Etapa 32 aduce duminică partida dintre Frankfurt și Mainz, programată la orele 16:30 pe Deutsche Bank Park. Eintracht este favorită și are mare nevoie de cele 9 puncte rămâne pentru calificarea în Liga Campionilor. Este presiune mare în zona locurilor de cupe europene, așa că echipele dau tot ce pot pe final de campionat. În continuare puteți citi analiza acestui meci și un pariu recomandat.

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Frankfurt este pe locul 4 în clasament și luptă cu toate forțele să țină de locurile 3 și 4 pentru a prinde grupele Ligii Campionilor sezonul viitor. Este la 4 puncte în spatele lui Wolfsburg care a disputat deja această etapă și la un punct în fața lui Dortmund după ce aceasta a învins-o pe Leipzig sâmbătă. Pentru a-și păstra poziția trebuie neapărat să plece cu cele 3 puncte din meciul cu Mainz.

Golaverajul 62:47 arată foarte bine pentru ofensivă și destul de prost pentru linia de apărare. Pe teren propriu joacă bine și este neînvinsă în acest sezon. Aici a marcat 33 de goluri și a încasat 18 în cele 15 meciuri jucate acasă. Andre Silva este golgheterul echipei și ocupă locul 2 în clasamentul golgheterilor, alături de Haaland, cu 25 de reușite. Acesta este într-o formă excelentă și a marcat în 4 din ultimele 5 meciuri.

Echipa vine după o înfrângere pe terenul lui Leverkusen cu scorul de 3:1, așa că moralul jucătorilor nu este la cote prea înalte. Frankfurt a câștigat 3 din ultimele 5 partide cu Dortmund, Wolfsburg și Augsburg și a mai pierdut pe terenul lui Monchengladbach cu 4:0. Putem spune că în ultima vreme este destul de inconstantă și din păcate nu și-a ales momentul potrivit pentru a lăsa garda jos.

O absență importantă în lotul gazdelor este mijlocașul N`Dicka, care din păcate are probleme medicale.

Mainz 05: Forma echipei, știri și statistici

Mainz este pe locul 12 în acest moment și se luptă să evite zona retrogradării. Este la 5 puncte peste Bielefeld, locul 16, loc de baraj. În spatele său se află Augsburg, Hertha și Werder Bremen. Mainz a adunat 31 de puncte în acest sezon după 9 victorii și 8 remize. Restul de 14 etape au fost încheiate cu înfrângere.

Mainz a fost în ultima vreme o “nucă tare” a campionatului. Până și Bayern Munchen s-a împiedicat de modesta formație. În ultimele 5 etape le-a învins pe Bayern, Bremen și Koln și a remizat cu Bielefeld și Hertha.

Golaverajul 34:50 arată slăbiciunile din apărare care i-au adus probleme destul de mari în acest sezon și astfel a ajuns să fie în a doua jumătate a clasamentului. În meciurile de pe teren străin a încasat 27 de goluri. Jean-Philippe Mateta este golgheterul echipei cu 7 goluri marcate în acest sezon.

Mainz nu a mai pierdut în Bundesliga din luna martie. Este neînvinsă de 8 etape și se descurcă excelent pe teren străin, având 4 victorii din 5 etape cu Monchengladbach, Hoffenheim, Koln și Bremen. Jocul în deplasare o urcă pe locul 8.

Și echipa oaspete joacă fără un fundaș important, întrucât neamțul Bell este suspendat.

Echipe probabile

Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Tuta, Hasebe, Hinteregger
Mijlocaşi Durm, Sow, Rode, Kostic, Kamada
Atacanţi Silva, Jovic
Mainz 05 Echipă probabilă Mainz 05
Portar Zentner
Fundași Niakhate, Hack, St. Juste
Mijlocaşi Mwene, Kohr, Barreiro, da Costa, Boetius
Atacanţi Onisiwo, Burkardt

Statistica meciurilor directe Eintracht Frankfurt v Mainz 05

Surprinzător, Mainz are 3 victorii în ultimele 5 meciuri directe. În meciul tur din acest sezon jucat chiar în ianuarie 2021 Frankfurt s-a impus cu 2:0.

09.01.21               BUN       Mainz   Frankfurt            0 : 2

06.06.20               BUN       Frankfurt            Mainz   0 : 2

02.12.19               BUN       Mainz   Frankfurt            2 : 1

12.05.19               BUN       Frankfurt            Mainz   0 : 2

19.12.18               BUN       Mainz   Frankfurt            2 : 2

Cote pentru Eintracht Frankfurt v Mainz 05

Winmasters oferă o cotă de 1.54 pentru pentru ca ambele echipe să înscrie. Combo-ul Frankfurt câștigă și ambele marchează ne urcă la o cota de 3. Putem încerca și pariul pe marcator, 1.83 pentru Andre Silva.

Eintracht Frankfurt vs Mainz 05 Pont: Ambele marchează

Frankfurt nu și-a îndeplinit încă obiectivul așa că are de luptat până în ultima clipă pentru un loc în Liga Campionilor. Eintracht este o echipă ofensivă și cu un stil destul de agresiv, mai ales acum că joacă cu miză mare. Este încă neînvinsă pe teren propriu unde marchează în medie 2 goluri per etapă. Din păcate apărarea echipei este destul de fragilă și va întâlni o adversară într-o formă bună. Mainz se mișcă foarte bine în deplasare și a reușit să treacă chiar și de Bayern Munchen de curând. Mă aștept să vedem goluri la ambele porți, cota 1.54 de la Winmasters.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Ambele marchează

1.54
Miza: 8/10
Cota: 1.54
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici