1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Darmstadt - St. Pauli, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 23.05.2020, Duel la mijlocul clasamentului

Darmstadt - St. Pauli, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 23.05.2020, Duel la mijlocul clasamentului

Guest
Guest

2020-05-22 23:15:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

23 Mai 2020, 14:00

Darmstadt

Darmstadt

versus
St. Pauli

St. Pauli

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Darmstadt v St. Pauli

Deschidem o nouă serie de ponturi din fotbalul german, iar primul dintre ele vine de la partida din Zweite, dintre Darmstadt și St. Pauli, meci ce este programat de la ora 14 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Darmstadt: Forma echipei, știri și statistici

Darmstadt a început cu stângul ultima parte a sezonului. Echipa antrenată de Dimitrios Grammozis a cedat cu 0-2 pe terenul celor de la Karlsruher, formație ce luptă pentru menținerea în liga a 2. E drept că a fost un eșec la limită, dar chiar și așa, pentru pretențiile uneo formații precum Darmstadt, înfrângerea nu este acceptată. Mai ales că șansele la un loc 3 nu sunt chiar imposibile.

Distanța în acest moment față de Stuttgart, echipa care completează podiumul e de 9 puncte, asta în condițiile în care șvabii au cedat și ei etapa trecută. Jocul nu prea a funcționat pentru formația lui Grammozis, astfel că meciul din această rundă se anunță dificil. Mai ales că va fi un duel cu o echipă care se află la jumătatea clasamentului și e de aceeași talie. Dacă e să ne raportăm la meciurile de acasă, Darmstadt are un parcurs relativ bun, dacă privim prim prisma faptului că are doar un singur eșec. Doar 4 victorii însă pentru echipa lui Grammozis și multe remize, 8. Golaverajul este pozitiv, +6, însă meciurile rămase de disputat pe propriul teren nu vor mai fi la fel, fără spectatori. Sau cel puțin sprijinul publicului va dispărea.

Mă aștept oricum la un meci disputat și echilibrat, mai ales că valorile sunt sensibil egale, iar forma de moment e și ea apropiată. Nu ar fi exclus să vedem un rezultat de egalitate, la 0 sau la 1.

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

St. Pauli a început bine ultima parte a sezonului și s-a impus la limită, 1-0 contra celor de la Nurnberg. A fost o victorie obținută în superioritate numerică și cu un gol venit în ultimele 10 minute. În urma acestui succes, echipa a urcat pe 9 și a scăpat pentru moment de grijile retrogradării. Asta pentru că diferența față de zona nisipurilor mișcătoare e încă mică și orice pas greșit o poate aduce din nou pe St. Pauli într-o postură nedorită.

Pe lângă cele 3 puncte, victoria i-a adus și un moral ridicat echipei din St. Pauli, care cu siguranță va aborda și cu mai mare încredere partida din deplasarea de la Darmstadt. Dacă etapa trecută formația de pe locul 9 a experimentat cum e să evolueze pentru prima dată în acest sezon fără aportul fanilor, acum va vedea în premieră cum e să evolueze fără a mai înfrunta publicul advers. Iar acest aspect ar trebui să o ajute pe St. Pauli, care nu are un parcurs deloc bun în deplasare. Din contră chiar, echipa s-a mișcat modest, având doar 8 puncte strânse. Și nu mai puțin de 20 de goluri încasate.

Cred că meciul va fi unul greu, chiar dacă Darmstadt a arătat slăbiciuni etapa precedentă. Nu văd multe goluri, ci mai degrabă o luptă strânsă, bazată pe greșeala adversarului.

Statistica meciurilor directe Darmstadt v St. Pauli

În ultimele 5 meciuri directe, Darmstadt s-a impus de 4 ori, în timp ce St. Pauli a câștigat un singur meci. În ultima confruntare directă, Darmstadt s-a impus cu 1-0, pe terenul celor de la St. Pauli.

Cote pentru Darmstadt v St. Pauli

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe X final, la o cotă de 3,25.

Darmstadt vs St. Pauli Pont: Total goluri - sub 2,5

Mă aștept așa cum ziceam și în avancronică, la o partidă disputată. Și echilibrată. Cele două formații au început diferit această ultimă parte a sezonului, însă asta nu schimbă cu mult datele problemei. Valorile oricum sunt apropiate și cred că meciul nu va produce multe goluri. Lipsa fanilor se va simți și în jocul celor 2 formații, mai ales pentru Darmstadt, așa că merg pe o partidă cu puține reușite. Cota oferită de Betano este una bună!

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Total goluri - sub 2,5

1.85
Darmstadt vs St. Pauli

23 May 20, 14:00

Miza: 2/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici