1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Darmstadt vs. Regensburg, Ponturi pariuri Zweite Bundesliga, 24.07.2021: Merită încercat și „X solist”!

Darmstadt vs. Regensburg, Ponturi pariuri Zweite Bundesliga, 24.07.2021: Merită încercat și „X solist”!

Dan Bara
Dan Bara

2021-07-23 16:18:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

24 Iulie 2021, 14:30

Darmstadt

Darmstadt

versus
Regensburg

Regensburg

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Darmstadt v Regensburg

Darmstadt primește vizita celor de la Regensburg în prima etapă a noului sezon din Zweite Bundesliga. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Darmstadt: Forma echipei, știri și statistici

Darmstadt a încheiat sezonul trecut pe locul 7 și a lăsat impresia că putea mai mult, însă evoluțiile șterse din prima parte nu i-au mai dat șansa de a se lupta pentru promovare. Totuși, de când a retrogradat din Bundesliga, acum cinci ani, navighează în zona de mijloc a clasamentului, așa că, în final, s-a încadrat în parametrii obișnuiți. Este interesant de urmărit ce se va întâmpla în noua ediție, dat fiind că a avut un retur excelent. Dacă s-ar fi luat în considerare doar partea a doua a campionatului, ar fi prins locul 3, cel care ducea la barajul pentru Bundesliga.

Tocmai pentru că ediția precedentă a avut multe oscilații, în această vară a fost adus antrenorul Torsten Lieberknecht, cel care făcuse minuni cu Braunschweig în urmă cu 10 ani, reușind să își poarte echipa din proximitatea retrogradării în liga a patra până în Bundesliga. Minunile s-au terminat însă la Duisburg, următoarea sa destinație, iar în prezent toată lumea speră că va regăsi bagheta magică și o va duce pe Darmstadt pe prima scenă. Torsten Lieberknecht chiar va avea nevoie de o baghetă magică, dat fiind că experții estimează că lotul pe care îl are la dispoziție e al 11-lea ca valoare, iar golgeterul echipei, Dorsun, a părăsit clubul. 

În prima etapă, acesta nu va putea conta pe sprijinul a șase fotbaliști, însă și oaspeții au probleme de efectiv, cinci dintre jucători fiind indisponibili. 

Regensburg: Forma echipei, știri și statistici

Regensburg a ajuns în liga a doua tot acum cinci ediții, însă nu retrogradând din Bundesliga, ci promovând din liga a treia. Parcursul său în această competiție nu a dat semne că sunt speranțe pentru îmbunătățiri ci, mai degrabă, a avertizat că lucrurile s-ar putea agrava. De la an la an, situația s-a deteriorat, iar în sezonul trecut s-a clasat pe 14, la 5 puncte de linia roșie. Deloc întâmplător, experții o cotează în prezent drept una dintre candidatele la retrogradare. În plus, spre deosebire de adversarul de sâmbătă, nu a făcut schimbări pe banca tehnică, acolo unde Mersad Selimbegovic primește credit pentru al treilea an consecutiv. 

Debutul în noua ediție se anunță dificil, dat fiind că a pierdut ultimele 4 deplasări din finalul sezonului trecut și, per total, pentru că e o formație modestă atunci când evoluează departe de propria arenă. Obiectivul sezonului e acela de a se salva de la retrogradare și, dacă tehnicianul bosniac și elevii săi au învățat ceva din lecțiile primite recent, atunci probabil că nu vor mai sta să aștepte și vor încerca să pună mai multe probleme. Faptul că lui Selimbegovic i s-a garantat postul pentru încă un sezon arată susținere din partea clubului, dar această susținere nu va dura la nesârșit. Cu siguranță, antrenorul știe asta. 

Statistica meciurilor directe Darmstadt v Regensburg

Cinci dintre ultimele șase confruntări directe s-au încheiat la egalitate, iar toate aceste întâlniri au fost relativ recente, ele disputându-se în ultimii doi ani și jumătate. În patru au marcat ambele formații, iar în jumătate dintre ele s-a înregistrat același scor, 1-1. 

Darmstadt nu a mai bătut-o acasă pe Regensburg din 2014. În cele patru încleștări care au avut loc între timp, oaspeții au obținut o victorie și trei remize. 

30.01.21 2BUN Regensburg - Darmstadt 1 : 1 
26.09.20 2BUN Darmstadt - Regensburg 0 : 0
06.06.20 2BUN Regensburg - Darmstadt 3 : 0
10.11.19 2BUN Darmstadt - Regensburg 2 : 2
30.03.19 2BUN Darmstadt - Regensburg 1 : 1

Cote pentru Darmstadt v Regensburg

E greu de spus dacă Darmstadt va câștiga confruntarea de vineri. Eu, personal, aș merge, mai degrabă, pe un rezultat de egalitate, iar Superbet oferă o cotă de 3.25 pentru cei care aleg această variantă. Un alt pariu interesant e cel conform căruia se înscrie în ambele reprize, cota fiind de 1.56 la Superbet. 

Darmstadt vs Regensburg Pont: Ambele marchează

Așa cum spuneam, Regensburg are șansa de a o lua de la zero și de a-și repara „atitudinea” din deplasare, acolo unde a suferit mult în ultima vreme. Pasivitatea nu a dus-o nicăieri și, în fața unui adversar precum Darmstadt, care nu e nici el foarte bine cotat, poate încerca să pună în practică o orientare mai proactivă decât până acum. Statistica ne arată că în meciurile directe se marchează, de cele mai multe ori, în ambele porți, așa că vă propun să încercăm și noi acest pariu.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Ambele marchează

1.55
Darmstadt vs Regensburg

24 Jul 21, 14:30

Miza: 6/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici