1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Chemnitzer vs Hoffenheim – Ponturi Pariuri Cupa Germaniei 13.09.2020

Chemnitzer vs Hoffenheim – Ponturi Pariuri Cupa Germaniei 13.09.2020

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-09-12 15:16:00

Ponturi Cupa Germaniei

13 Septembrie 2020, 16:30

Chemnitzer FC

Chemnitzer FC

versus
Hoffenheim

Hoffenheim

1.54

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Chemnitzer FC v Hoffenheim

Avem și astăzi o serie de meciuri interesante în Cupa Germaniei, iar partida dintre Chemnitzer și Hoffenheim mi-a atras atenția. Meciul se va juca duminică după-amiază, de la orele 16:30 pe Arena Gellertstrase, iar oaspeții sunt mai mult decât favoriți la câștig. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma echipelor și un pont recomandat.

 

Chemnitzer FC: Forma echipei, știri și statistici

Chemnitzer este o echipă ce vine din liga a 4-a și a retrogradat în sezonul anterior. A mai întâlnit-o pe Hoffe o singură dată, în anul 2008. Hoffenheim s-a impus cu 1:0. Nu se poate laudă cu o altă Cupă în palmares.

Chemnitzer a început deja campionatul și a jucat 5 etape. O găsim pe locul 9, cu un golaveraj de 8:8. Are 2 victorii, 2 eșecuri și o remiză, rezultate ce i-au adus 7 puncte.

Chemnitzer a făcut multe modificări în lot pentru acest nou an, însă bineînțeles că nu s-au făcut achiziții. Majoritatea jucătorilor erau liberi de contract de la cel mult liga a doua.

Nu se anunță jucători absenți în lotul gazdelor.

Hoffenheim: Forma echipei, știri și statistici

Hoffenheim joacă de 13 ani consecutive în Bundesliga și în continuare luptă pentru primul trofeu din palmares. Nu are niciun titlu de campioană și nici măcar o Cupă.

Hoffenheim vine cu un moral bun după ce a reușit să ocupe o poziție importantă la finalul sezonului anterior. A prins grupele în Europa League după ce a terminat pe locul 6, la 3 puncte peste Wolfsburg.

Golaverajul echipei a fost de 53:53 și dacă ne raportăm la sezonul anterior, joacă mult mai bine pe teren străin unde a ocupat locul 5 ca formă de joc, spre deosebire de terenul propriu, unde coboară 6 poziții. Kramaric a fost golgheterul echipei, cu 12 reușite și îl vom vedea în continuare la Hoffe.

În ceea ce privește structura echipei pentru nou an fotbalistic, există mici schimbări. Mijlocașul Gacinovic a fost adus de la Eintracht Frankfurt pe 3 milioane de euro. Acesta va ocupă locul lui Bittencourt care a plecat la Werder Bremen în urma unui transfer de 7 milioane euro. Kobel și Zuber au plecat la Stuttgart, respectiv Frankfurt pentru 7 milioane euro.

Hoffe s-a pregătit pentru noul sezon cu 5 partide amicale. 2 dintre acestea au fost jucate cu Mainz, ambele câștigate cu 2:1. A mai obținut o victorie de 7:1 cu Wehen și un 1:0 cu Furth. Singurul eșec a fost meciul cu Nurnberg, Hoffe pierzând cu 5:2.

Statistica meciurilor directe Chemnitzer FC v Hoffenheim

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de 12 ani, de când se întâlneau Cupă. Hoffe a învins cu 1:0 în deplasare.

Cote pentru Chemnitzer FC v Hoffenheim

Unibet pariuri sportive oferă cota 1.54 pentru un pariu de peste 3 goluri asiatic. Varianta clasică ne aduce o cota de 1.76, iar la 3 goluri reușite de oaspeți avem cota 1.50

Chemnitzer FC vs Hoffenheim Pont: Peste 3 goluri asiatic

Hoffe are o șansă mare de a merge în saisprezecimi. Va întâlni o echipă modestă, din liga a 4-a care deși a început noul sezon, aceasta nu strălucește în joc. Hoffe joacă de 13 ani în Bundesliga și sezonul anterior a fost destul de bun, având în vedere că a prins grupele Europa League. Este o echipa ofensivă și se descurcă mult mai bine în jocul pe teren străin așa că mă aștept să facă spectacol la Chemnitz.

Miza: 9/10
Cota: 1.54
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici