1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Monchengladbach vs. Hertha

Monchengladbach vs. Hertha, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 19.08.2022: Început prost de sezon pentru oaspeți

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-17 22:16:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

19 August 2022, 21:30

Borussia Monchengladbach

Borussia Monchengladbach

versus
Hertha Berlin

Hertha Berlin

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Borussia Monchengladbach v Hertha Berlin

Etapa cu numărul trei din Bundesliga este deschisă de partida dintre Borussia Monchengladbach și Hertha Berlin, programată vineri seara, la ora 21:30. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Monchengladbach vs Hertha cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Borussia Monchengladbach: Forma echipei, știri și statistici

Borussia e în grafic momentan, având o victorie, 3-1 cu Hoffenheim, pe teren propriu, și un egal în deplasarea de la Schalke, 2-2. Cu patru puncte, ocupă locul trei, imediat sub marile favorite, Bayern și Dortmund, și la egalitate cu cei de la FC Koln, Union Berlin și Mainz. Evident, clasamentul se va mai adjusta de multe ori până la final, iar trupa lui Daniel Farke ar putea fi victima acestor permutări cât de curând. 

Până acum a avut noroc, câștigând contra lui Hoffenheim după ce adversarii au rămas în 10 oameni încă din minutul 19, și remizând cu nou-promovata Schalke, o formație care nu își găsește ritmul. Contra oponenților ceva mai serioși, probabil că va fi mult mai greu să adune puncte. Să nu uităm că Borussia a rămas în vară fără Embolo, a plecat la Monaco pe 12 milioane de euro, și fără Ginter, care s-a întors la Freiburg, fără să reușească să aducă fotbaliști importanți la schimb. 

Slăbiciunile cele mai mari sunt în apărare. Itakura a venit pentru a-l înlocui pe Ginter în centrul apărării, însă Gladbach a primit trei goluri în două etape. De asemenea, poarta i-a fost perforată și în partida din turul întâi al Cupei Germaniei, atunci când a întâlnit-o pe Oberachern, formație ce evoluează în Oberliga Baden-Württemberg, în eșalonul al cincilea. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Hertha a avut probleme mari în ediția trecută, când a reușit să se salveze de la retrogradare abia la baraj. Iar în vară, când ar fi trebuit să se consolideze, a fost extrem de discretă. 

E adevărat și că berlinezii au serioase probleme financiare, fiind nevoiți să vândă pentru a putea supraviețui. După încheierea sezonului precedent, clubul s-a despărțit de Arne Meier (FC Augsburg), Javairo Dilrosun (Feyenoord Rotterdam), Jordan Torunarigha (KAA Gent), Santiago Ascacibar (Cremonese), Ishak Belfodil și Niklas Stark (Werder Bremen), iar săptămâna aceasta l-a pierdut și pe Jurgen Ekkelenkamp. Mijlocașul central a plecat la Antwerp, pe 5 milioane de euro. Din cei 21 milioane de euro obținuți din vânzări, Hertha și-a permis să îl aducă doar pe Kanga, atacantul lui Young Boys Berna, pentru care a plătit 4 milioane. 

De asemenea, clubul a mutat și pe banca tehnică. După plecarea lui Magath a venit Sandro Schwarz, fost la Dinamo Moscova. Acesta a început slab, fiind eliminat încă din primul tur al Cupei Germaniei de divizionara secundă, Braunschweig. 

În prima etapă din Bundesliga a pierdut la rivala Union, scor 1-3, iar în runda a doua a remizat pe teren propriu cu Frankfurt, 1-1. 

Echipe probabile

Borussia Monchengladbach Echipă probabilă Borussia Monchengladbach
Portar Sommer
Fundași Scally, Itakura, Elvedi, Bensebaini
Mijlocaşi Kone, Kramer, Neuhaus
Atacanţi Hofmann, Thuram, Plea
Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Christensen
Fundași Kenny, Uremovic, Kempf, Plattenhardt
Mijlocaşi Tousart, Sunjic, Serdar
Atacanţi Lukebakio, Kanga, Ejuke

Statistica meciurilor directe Borussia Monchengladbach v Hertha Berlin

Meciurile directe din campionat se tranșează, de cele mai multe ori, pe teren propriu. În ultimii șase ani s-a întâmplat doar de trei ori ca echipa aflată în deplasare să câștige, iar în două dintre situații aceasta a fost Gladbach. 

12.03.22 BUN Monchengladbach - Hertha 2-0
23.10.21 BUN Hertha - Monchengladbach 1-0
10.04.21 BUN Hertha - Monchengladbach 2-2
12.12.20 BUN Monchengladbach - Hertha 1-1
27.06.20 BUN Monchengladbach - Hertha 2-1

Cote pentru Borussia Monchengladbach v Hertha Berlin

Betano pariuri oferă o cotă de 1.57 pentru succesul gazdelor, iar pariul ambele marchează (GG) are cota 1.62. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Monchengladbach vs Hertha cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Borussia Monchengladbach vs Hertha Berlin Pont: Victorie Monchengladbach, cu handicap asiatic (-1)

E deranj mare în defensivele celor două echipe și nu ar fi de mirare dacă meciul ar consemna trei sau mai multe goluri. Cred că se va impune formația care va avea mai mult inițiativa și va ataca mai des iar Gladbach, fiind pe teren propriu și având un lot mai valoros, are toate motivele să aibă o atitudine războinică, așa că voi miza pe un succes al gazdelor cu handicap asiatic (-1). Cota e 1.95 la Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.95
Status: Anulat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici