1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Dortmund vs Schalke – Ponturi Pariuri Bundesliga 16.05.2020. Super meci în Germania

Dortmund vs Schalke – Ponturi Pariuri Bundesliga 16.05.2020. Super meci în Germania

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-05-15 21:07:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

16 Mai 2020, 16:30

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

versus
Schalke 04

Schalke 04

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Borussia Dortmund v Schalke 04

Poate cel mai așteptat meci al zilei este cel dintre Dortmund și Schalke. Cele două echipe se vor întâlni pe Signal Iduna Park, la orele 16:30 sub conducerea arbitrului Aytekin. În continuare puteți citi mai multe informații despre cele două echipe și un pont recomandat.

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Dortmund ocupă locul secund în campionat cu 51 de puncte acumulate în cele 25 de partide jucate. Este la 4 puncte distanță de Bayern și lupta pentru titlu încă este deschisă.

Înaintea întreruperii campionatului a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor de către PSG. Dubla a fost destul de dramatică pentru Dortmund deoarece a câștigat 2-1 pe teren propriu și apoi a pierdut cu 2-0 în returul de la Paris.

Pe teren propriu are o serie de 5 victorii consecutive, inclusiv victoria cu PSG. Echipa are a doua cea mai bună ofensivă din campionat cu un golaveraj 68:33. 41 din totalul de goluri au fost reușite pe teren propriu. Tot acasă ocupă momentan și primul loc ca formă de joc.

Sancho și Reus sunt cei mai buni marcatori cu câte 14, respectiv 11 goluri în cele 25 de partide. Tânărul Haaland face parte și el din clasamentul golgheterilor la cei 19 ani ai săi și a acumulat până acum 9 goluri în cele 8 partide jucate. Rămâne de văzut dacă va continua să ne impresioneze și în acest sfârșit de campionat.

Din păcâte pentru gazde, pe lista accidentaților sunt nume destul de mari precum Reus, Schulz, Witsel, Emre Can, Zagadou. Akanji ar putea lipsi și el din motive personale.

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Schalke ocupă locul 6 în acest moment și luptă pentru a rămâne în top 6 și pentru a prinde un loc în cupele europene. A acumulat 37 de puncte în cele 25 de etape jucate și este la doar un punct distanță în fața urmaritoarelor Wolfsburg și Freiburg, ambele cu câte 36 puncte.

Principala problemă a oaspeților este linia de apărare care a primit mai multe goluri decât a reușit ofensiva să marcheze. Golaverajul extrem de slab 33:36 îi va da emoții lui Schalke pentru această partidă extrem de grea.

În ultimele 5 meciuri Schalke a obținut 2 egaluri și 3 înfrângeri și se poate că această pauză să îi fi oferit un răgaz pentru a îndrepta câteva probleme din cadrul echipei. A remizat 1:1 cu Hoffe și 0:0 cu Mainz, pierzând cu echipe puternice precum Bayern (1:0), Leipzig (5:0), dar și cu modestă Koln (3:0).  În tur, Schalke a reușit să obțînă un sec 0:0, iar înainte de acest meci a învins-o spectaculos pe Borussia cu 4:2 chiar pe Signal Iduna Park. Acest rezultat dă un moral bun jucătorilor și speranța că o poate face din nou.

Serdar și Harit sunt golgheterii echipei cu câte 7, respectiv 6 goluri și sunt apți de joc.

Mascarel și Stambouli sunt singurii absenți în această partidă, ambii cu probleme medicale.

Echipe probabile

Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Burki
Fundași Piszczek, Hummels, Akanji
Mijlocaşi Hakimi, Brandt, Delaney, Guerreiro
Atacanţi Sancho, Haland, Hazard
Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Schubert
Fundași Oczipka, Nastasic, Todibo, Kenny
Mijlocaşi Harit, Serdar, McKennie, Caligiuri
Atacanţi Raman, Burgstaller

Statistica meciurilor directe Borussia Dortmund v Schalke 04

Duelurile dintre Dortmund și Schalke sunt mereu spectaculoase și ne țin cu sufletul la gură. 10 cornere am văzut in meciul tur, fără gol.

26.10.19               BUN       Schalke Dortmund          0 : 0

27.04.19               BUN       Dortmund          Schalke 2 : 4

08.12.18               BUN       Schalke Dortmund          1 : 2

15.04.18               BUN       Schalke Dortmund          2 : 0

25.11.17               BUN       Dortmund          Schalke 4 : 4

Cote pentru Borussia Dortmund v Schalke 04

1.57 este cota oferită de Betano pentru minimum 9 cornere în meci. La cel puțin 10 lovituri de colț ne dublăm pariul.

Borussia Dortmund vs Schalke 04 Pont: Peste 8.5 cornere

Va fi meci extrem de așteptat, un derby al Germaniei. Faptul că se va juca fără spectatori va reduce cel mai probabil din tensiunea partidei. Voi alege un pariu pe cornere, întrucât Borussia va avea absente importante și după o asemenea pauză s-ar putea ca jocul său sa nu fie prea bine legat. În meciul tur am văzut un sec 0:0 și 10 lovituri de colț.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Peste 8.5 cornere

1.57
Miza: 7/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Borussia Dortmund vs Schalke 04 Pont: Borussia Dortmund HA-1

Borussia Dortmund încă speră la titlu, diferența față de liderul Bayern fiind de doar 4 puncte iar în aceste condiții speciale putându-se întâmpla orice. Borussia era într-o formă bună înainte de întreruperea sezonului, fiind eliminată din Champions League însă pe plan intern câștigând 2-1 la Gladbach sau 4-0 cu Frankfurt, echipe bune, având o forță ofensivă impresionantă cu Sacho sau Haaland. Iar acum motivația este suplimentară ținând cont că este unul dintre marile derby-uri ale campionatului. Schalke 04 este pe locul 6, având însă foarte puține șanse să urce în clasament ținând cont că o despart 10 puncte de locul 5. Schalke vine aici fără victorie în 6 meciuri, înainte de pauză remizând 1-1 cu Hoffe și pierzând în Cupă cu Bayern, fiind o echipă în general destul de slabă de fază de atac. Consider astfel că Borussia se va impune -1 handicap asiatic (in cazul in care o să câștige la fix un gol miza este returnată), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Borussia Dortmund HA-1

1.86
Miza: 5/10
Cota: 1.86
Status: Castigat

Borussia Dortmund vs Schalke 04 Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Echipele sunt în foame de goluri după o pauză atât de lungă și cum Borussia Dortmund are un atac excepțional, mă aștept să vedem un meci de revenire la normal spectaculos, plin de reușite de ambele părți și chiar goluri rapide, tocmai de aceea îmi face cu ochiul cota excelentă la peste 2 goluri asiatic. Chiar dacă meciul se joacă fără Zidul Galben, gazdele ar trebui să dispună rapid de minerii de la Schalke.

Miza: 4/10
Cota: 4.75
Status: Anulat

Borussia Dortmund vs Schalke 04 Pont: Borussia Dortmund victorie

Borussia Dortmund e principala candidată a celor de la Bayern Munchen în lupta pentru titlu. Meciul cu Schalke e un adevărat derby, dar va fi sărăcit de faptul că partida se va juca cu porțile închise. Chiar și așa, cred că Dortmund are forța să se impună, în fața unei echipe care nu a excelat în meciurile cu granzii. În ciuda absențelor, consider că Borussia e mai valoroasă și are prima șansă la victorie. Cota oferită de cei de la Betano e una decentă!

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Borussia Dortmund victorie

1.60
Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici