1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Dortmund vs. Arminia Bielefeld

Dortmund vs. Arminia Bielefeld, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 13.03.2022: Pariu pe cornere la Winmasters

Dan Bara
Dan Bara

2022-03-10 13:10:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

13 Martie 2022, 18:30

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

versus
Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld

1.50

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Borussia Dortmund v Arminia Bielefeld

Duminică, de la ora 18:30, Borussia Dortmund primește vizita Arminiei Bielefeld, în cadrul etapei cu numărul 26 din Bundesliga. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă locul 2, cu 50 de puncte, fiind la o distanță de 9 puncte de liderul Bayern Munchen. De asemenea, sunt tot la 9 puncte și de Leipzig (locul 5), ceea ce înseamnă, în mare, că sezonul e jucat. Detaliul care ne spune că au un meci mai puțin față de toate celelalte cluburi, cu excepția lui Mainz, e aproape nesemnificativ. 

Dacă Bundesliga s-ar fi jucat fără Bayern, atunci Dortmund ar fi stat foarte bine. Trupa lui Marco Rose are al doilea atac al competiției, cu 64 de goluri, cele mai puține egaluri, 2, la fel ca Bayern Munchen, și e cea mai bună echipă de teren propriu din campionat, cu o medie de 2.5 puncte pe etapă. Acasă are 10 victorii și 2 înfrângeri și se mândrește cu cel mai bun atac, reușind să marcheze 39 de goluri în fața propriilor fani.

Dar, în condițiile în care Bayern face legea în Germania, Borussia are dificultăți inclusiv în a-și convinge fanii, deși e o echipă extrem de spectaculoasă, pentru că există o diferență între a fi spectaculos și a fi eficient. Până acum, Dortmund a marcat în 23 dintre cele 24 de etape disputate, iar pe Signal Iduna Park a înscris de cel puțin două ori în toate cele 12 meciuri. De asemenea, a punctat în precedentele 18 partide de campionat. Statistica ne arată că în meciurile sale se înregistrează cea mai mare medie de goluri pe etapă, 4.2 (la egalitate cu Leverkusen). Nu mai puțin de 20 dintre cele 24 de meciuri ale „galben-negrilor” au bifat minimum 3 goluri. 

Concluzia mea e că, atât timp cât clubul e condus de niște bufoni, rezultatele sunt pe măsură. Dacă ar fi avut ceva noroc și ar fi nimerit un antrenor valoros, așa cum a fost în perioada Klopp, amatorismul conducerii ar fi trecut neobservat. Așa însă, nu ne rămâne decât să remarcăm că trupa de pe Signal Iduna Park nu are nici măcar șansă. 

Pentru confruntarea de duminică, gazdele au o serie de probleme de efectiv. Meunier, Morey, Moukoko, Schmelzer, Tigges și Zagadou sunt indisponibili, iar Guerreiro, Haaland, Hummels și Reyna sunt incerți, cu șanse mici să joace.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arminia Bielefeld: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții ocupă locul 15, cu 25 de puncte, și demonstrează că nu au învățat nimic din ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut. La fel ca și atunci, se află pe prima poziție de deasupra liniei roșii, distanța până la locul 16 fiind de 2 puncte, iar cea până la locul 17, de 3 puncte. 

Trupa lui Frank Kramer are o singură victorie în ultimele cinci etape și doar 5 în întreg sezonul, dar este lider în topul remizelor, cu 10 astfel de rezultate. Evident, așa cum se poate observa cu ochiul liber, numărul mare de remize nu ajută prea mult. Această indecizie se poate remarca și prin faptul că atacul e cel mai slab din campionat, cu 22 de reușite. 

În plus, Bielefeld are și probleme destul de mari departe de casă. În ultimele 29 de deplasări efectuate în Bundesliga a bifat 6 victorii și 14 înfrângeri, iar în 13 dintre partide nu a marcat (în deplasările sale se marchează cele mai puține goluri din campionat, cu o medie de 2.2 pe etapă). Dar, mai folositor de atât pentru pariori, e un alt detaliu. Atunci când evoluează în deplasare, Arminia acordă foarte multe cornere adversarilor, media lovituror de la colț fiind de aproape 8 pe etapă. 

Echipe probabile

Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Kobel
Fundași Akanji, Can, Pongracic
Mijlocaşi Hazard, Dahoud, Bellingham, Schulz
Atacanţi Brandt, Malen, Reus (c)
Arminia Bielefeld Echipă probabilă Arminia Bielefeld
Portar Ortega (c)
Fundași Brunner, Ramos, Nilsson, Andrade
Mijlocaşi Kunze, Vasiliadis - Wimmer, Schöpf, Okugawa
Atacanţi Serra

Statistica meciurilor directe Borussia Dortmund v Arminia Bielefeld

Dortmund e neînvinsă în ultimele 7 confruntări directe, perioadă în care a obținut cinci victorii. În ediția anterioară de campionat a câștigat cu 2-0 în deplasare și cu 3-0 pe teren propriu, iar în turul sezonului curent s-a impus cu 3-1 la Bielefeld. 

23.10.21 BUN Bielefeld - Dortmund 1-3
27.02.21 BUN Dortmund - Bielefeld 3-0
31.10.20 BUN Bielefeld - Dortmund 0-2
07.08.10 AMI Bielefeld - Dortmund 0-2
16.05.09 BUN Dortmund - Bielefeld 6-0

Cote pentru Borussia Dortmund v Arminia Bielefeld

Folosind funcția „Creare Pariu” oferită de Winmasters, am pus la un loc două variante care mi se par foarte probabile: 8 sau mai multe cornere în meci și Borussia Dortmund marchează de cel puțin două ori, cota rezultată fiind 1.65. 

O altă combinație care mi se pare atractivă e alcătuită din Peste 2.5 goluri și Borussia Dortmund înscrie în prima repriză, cota fiind 1.72. 

Borussia Dortmund vs Arminia Bielefeld Pont: 9 sau mai multe cornere

Așa cum precizam mai sus, Arminia oferă multe cornere adversarilor atunci când evoluează în deplasare, aproximativ 8 pe meci. Statistica ne spune că în precedentele 5 partide de campionat disputate pe Signal Iduna Park s-au înregistrat 57 de cornere, iar Dortmund, la rândul său, are o medie de 4.5 cornere oferite oponenților în jocurile de acasă. Cred că pariul nostru are șanse destul de bune să fie câștigător (cota e 1.50 la Winmasters).

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici