1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bochum vs Leipzig

Bochum vs RB Leipzig – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 27.02.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-02-26 11:27:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

27 Februarie 2022, 16:30

Bochum

Bochum

versus
Leipzig

Leipzig

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bochum v Leipzig

Ziua de duminică începe în campionatul german cu partida dintre Bochum și Leipzig. Cele două echipe se vor întâlni începând cu orele 16:30 pe Stadionul Vonovia, iar formația oaspete este mare favorită. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma protagonistelor și un pont recomandat.

Bochum: Forma echipei, știri și statistici

Bochum este pe locul 11 în acest moment și are o misiune foarte grea în această etapă. Echipa a reușit să adune 29 de puncte după cele 23 de etape disputate și se zbate la jumătatea clasamentului. O despart 8 puncte de locurile pentru cupele europene și 7 puncte de zona roșie a retrogradării.

Golaverajul 25:33 reflectă o ofensivă destul de slabă, dar care a reușit să marcheze în fiecare dintre ultimele 5 partide oficiale. De asemenea, a înscris în toate etapele jucate pe terenul sau. Sebastian Polter este golgheterul formației cu 7 reușite în acest sezon.

Forma echipei este destul de bună. Spre surprinderea tuturor, Bochum a reușit să se califice în sferturile Cupei Germaniei după o victorie împotriva celor de la Mainz. Deși a pornit cu șansa a doua înaintea acestei întâlniri și a fost condusă cu 1-0 la pauză, Bochum a întors partida în repriza secundă și a câștigat cu scorul de 3:1.

Această calificare le-a dat un moral bun jucătorilor și nu au mai pierdut nici o partidă în ultimele 4 etape. Bochum a remizat cu Koln, Hertha și Stuttgart, iar în plus a reușit surpriză campionatului după ce a învins-o categoric pe Bayern cu scorul de 4:2. Bayern a deschis scorul prin Lewandowski în minutul 9 și Bochum a marcat apoi 4 goluri în prima repriză.

Grave și Zoller sunt accidentați și vor lipsi în acest meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

RB Leipzig este favorită clară în această întâlnire și acest lucru se datorează lotului net superior și nevoii urgente de puncte.

Este pe locul 5 în acest moment cu 37 de puncte acumulate după 11 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri.

Golaverajul 49:28 reflectă forța ofensivă de care dispune echipa oaspete și o defensivă destul de bine organizată. Nkunku este golgheterul formației cu 13 goluri marcate și 7 pase de gol până acum. Andre Silva urmează cu 9 reușite și 2 pase de gol.

Forma echipei este foarte bună. S-a calificat în semifinalele Cupei după ce a trecut de Rostock cu scorul 2:0. De atunci, echipa a reușit 3 victorii cu Wolfsburg, Koln și Hertha în utlima etapă.  Singura înfrângere din campionat din ultimele 5 etape a fost împotriva rivalei Bayern într-un meci terminat cu scorul de 3:2.

O victorie în această etapă ar putea să o aducă pe locul 4 la egalitate de puncte cu Hoffenheim care a disputat deja meciul din această rundă.

Nu se anunță absențe notabile în lotul oaspeților.

Statistica meciurilor directe Bochum v Leipzig

De fiecare dată când s-au întâlnit cele 2 formații, Leipzig s-a impus. Din 2014 și până la finalul anului 2021 s-au duelat de 6 ori.

02.10.21               BUN       RB Leipzig          Bochum               3:0

03.02.21               POK       RB Leipzig          Bochum               4:0

02.04.16               2BUN    RB Leipzig          Bochum               3:1

18.10.15               2BUN    Bochum               RB Leipzig          0:1

12.04.15               2BUN    Bochum               RB Leipzig          1:2

Cote pentru Bochum v Leipzig

Superbet Pariuri Sportive oferă cota 1.72 pentru ca ambele echipe să marcheze. Varianta combinată GG și peste 2.5 goluri în meci ne urcă la o cota de 2.15.

Bochum vs Leipzig Pont: Ambele marchează

Bochum a făcut senzație în ultima etapă jucată acasă, conducând-o pe campioana Bayern cu 4:1 la pauză. Bochum a înscris în fiecare meci din Bundesliga jucat pe teren propriu în acest sezon. Leipzig nu strălucește în deplasare, are doar 10 puncte adunate din meciurile jucate din poziția de oaspete. Mă aștept să vedem gol din partea ambelor echipe.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Ambele marchează

1.72
Bochum vs Leipzig

27 Feb 22, 16:30

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici