1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bochum vs. Dortmund

Bochum vs. Dortmund, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 08.02.2023: Gazdele au victorii pe linie acasă de la numirea noului antrenor

Dan Bara
Dan Bara

2023-02-07 13:42:00

Ponturi Cupa Germaniei

08 Februarie 2023, 21:45

Bochum

Bochum

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bochum v Borussia Dortmund

Aflate la poli opuși în clasamentul din Bundesliga, Bochum și Dortmund își dispută miercuri, de la ora 21:45, calificarea în sferturile de finală ale Cupei Germaniei. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Bochum: Forma echipei, știri și statistici

Promovată în Bundesliga la finalul ediției 2020-21, Bochum a trecut cu bine de sezonul precedent, însă a început cu stângul ediția curentă, motiv pentru care Thomas Reis, antrenorul cu care se obținuse promovarea, a fost demis. În locul să a venit Thomas Letsch, tehnician care a reaprins speranțele fanilor.

Ceea ce a reușit Letsch e foarte interesant. De la numire, Bochum a pierdut 5 din cele 6 partide disputate departe de casă, dar a câștigat toate cele 6 meciuri de pe teren propriu. Singurul succes din deplasare a fost un 1-0 la Augsburg, în vreme ce acasă a trecut cu 3-0 de Frankfurt, cu 2-1 de Union Berlin și Gladbach, cu 3-1 de Hertha și cu 5-2 de Hoffenheim. 

Într-adevăr, se vede o îmbunătățire evidentă în tabăra „albaștrilor”, însă situația nu a fost încă remediată complet. Cu 19 puncte, aceștia ocupă locul 14 în Bundesliga, fiind la doar trei puncte peste locul 16, cel care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Ba, mai mult, se anunță vremuri complicate în viitorul apropiat. După jocul de miercuri cu Dortmund, din Cupă, sâmbătă urmează o deplasare extrem de dificilă în campionat, pe terenul lui Bayern Munchen.  Momentan, Thomas Letsch nu poate conta pe Esser, Gamboa și Grave, toți accidentați. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Adversarii de miercuri au și ei bătăile lor de cap, dar tema comună cu Bochum este cea a lipsei timpului, care e chiar mai acută. După confruntarea din Cupă urmează o deplasare la Bremen, în campionat, iar miercurea viitoare se reia Liga Campionilor, acolo unde e programată o confruntare cu Chelsea. În aceste condiții, e clar că antrenorul Edin Terzic trebuie să-și calculeze atent pașii și resursele. 

Totuși, meciul de Cupă ar putea fi tratat cu maximă atenție de Terzic, care își datorează o parte din șansa de a fi devenit antrenorul principal al Borussiei trofeului cucerit în 2021, pe vremea când Lucien Favre fusese demis și primise oportunitatea de a pregăti echipa până la finalul sezonului. Interesant e faptul că, deși a câștigat Cupa, nu a fost păstrat pe bancă. Clubul l-a numit la cârma echipei pe fostul antrenor al Borussiei Mönchengladbach, Marco Rose, iar acesta a eșuat lamentabil și a plecat la Leipzig. În acel moment, conducerea și-a amintit de Terzic, care a primit primul contract de „principal” din carieră. 

Deocamdată, Terzic are de partea sa rezultatele. Elevii săi au revenit excelent din pauza de iarnă, obținând patru victorii în patru etape, iar în Cupa Germaniei și în Champions League sunt încă în cărți. Dar unele detalii trebuie nuanțate. În jocurile din acest an, Dortmund s-a chinuit teribil cu Augsburg (4-3) și cu Mainz (2-1, golul victoriei fiind marcat în minutul 90), iar în weekendul ce tocmai a trecut s-a impus cu 5-1 în fața unui Freiburg care a jucat din minutul 17 în 10 oameni. De asemenea, să notăm și faptul că Borussia a primit gol în toate deplasările din Liga Campionilor și în opt dintre cele zece deplasări din Bundesliga. 

Cu 37 de puncte după 19 etape, trupa lui Terzic ocupă locul 3 în campionat, fiind la trei lungimi de liderul Bayern Munchen. Miercuri, contra lui Bochum, tehnicianul în vârstă de 40 de ani nu îl va putea folosi pe Adeyemi, iar Meunier și Morey sunt incerți. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Bochum Echipă probabilă Bochum
Portar Riemann
Fundași Janko, Ordets, Schlotterbeck, Soares
Mijlocaşi Stöger, Losilla, Kunde
Atacanţi Asano, Hofmann, Antwi-Adjei
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Kobel
Fundași Ryerson, Hummels, N. Schlotterbeck, Guerreiro
Mijlocaşi Dahoud, Bellingham – Brandt, Reyna, Malen
Atacanţi Moukoko

Statistica meciurilor directe Bochum v Borussia Dortmund

Cum Bochum a evoluat în liga a doua în cea mai mare parte a ultimilor 13 ani, confruntările directe oficiale din această perioadă nu sunt foarte numeroase, doar trei la număr. În ediția precedentă de campionat, Borussia a pierdut acasă cu scorul de 3-4 și a terminat la egalitate partida din deplasare, 1-1, iar în ediția curentă și-a luat revanșa, câștigând cu un categoric 3-0. 

Însă cele două cluburi au „ținut legătura” printr-o serie de „amicale” și în perioada în care Bochum a evoluat în Zweite. Toate cele cinci întâlniri au consemnat goluri în ambele porți. Borussia s-a impus o singură dată, în vreme ce Bochum a câștigat de trei ori. 

05.11.22 BUN Dortmund - Bochum 3 0
30.04.22 BUN Dortmund - Bochum 3 4
11.12.21 BUN Bochum - Dortmund 1 1
17.07.21 AMI. Dortmund - Bochum 1 3
28.08.20 AMI. Dortmund - Bochum 1 3

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Bochum v Borussia Dortmund

Cea mai bună cotă pentru calificarea Borussiei e 1.40 la Superbet. Cei care doresc să mizeze direct pe 2 solist au la dispoziție o cotă de 1.72. Gazdele au cota 3.00 pentru a merge în turul următor. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Bochum vs Borussia Dortmund Pont: Ambele marchează

Forma excepțională pe care gazdele o traversează în meciurile de pe teren propriu ar trebui să le dea un plus de moral înaintea confruntării cu Dortmund, așa că ne putem aștepta să vedem cel puțin un gol marcat de Bochum. Dar, în cele 12 etape cu Letsch pe bancă, clubul a scăpat doar de două ori fără gol primit, deci e de presupus că Borussia va reuși să profite și ea. Prin urmare, pariul meu e GG, ambele marchează, cu o cotă de 1.60 la Superbet - Pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici