1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bochum vs. Bayern

Bochum vs. Bayern, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 21.08.2022: Bochum a câștigat cu 4-2 la ultima vizită a bavarezilor

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-18 21:57:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

21 August 2022, 18:30

Bochum

Bochum

versus
Bayern Munchen

Bayern Munchen

1.52

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Bochum v Bayern Munchen

Duminică, de la ora 18:30, Bochum o așteaptă pe Bayern Munchen și speră să reediteze succesul obținut la ultima vizită a campioanei, petrecută în luna februarie, atunci când bavarezii au pierdut cu scorul de 4-2. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Bochum vs Bayern Munchen cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Bochum: Forma echipei, știri și statistici

Bochum are probleme financiare și evoluțiile sale trebuie privite prin această cheie. După ce abia s-a salvat de la retrogradare în ediția trecută, noul sezon a început cum nu se poate mai prost, cedând pe teren propriu cu Mainz (1-2) și în deplasarea de la Hoffenheim (2-3). Dar clubul a fost nevoit să vândă pentru a rezista, în vară plecând fundașii centrali Bella-Kotchap (Southampton, 10 milioane de euro) și Maxim Leitsch (Mainz, 3.5 milioane de euro), atacantul Sebastian Polter (Schalke, 1.5 milioane) și mijlocașul ofensiv Milos Pantovic (Union Berlin).

Merită menționat și faptul că „alb-albaștrii” au avut un start de meci excelent în weekendul trecut, conducând la Hoffenheim cu 2-0 prin reușitele din minutele 10 și 13 ale lui Zoller. Însă Baumgartner a redus imediat din diferență (min. 14), iar Kabak a restabilit egalitatea înainte de pauză (min.23).

În partea a doua, Bochum a trecut iar prin emoții în minutul 59, atunci când portarul Riemann a salvat un penalty executat de Kramaric. Inevitabilul s-a produs în minutul 88, atunci când Dabbur a marcat golul victoriei

După primele două etape, Bochum este pe penultimul loc în clasament, cu zero puncte și cu un golaveraj de 3-5. Duminică, antrenorul Thomas Reis nu va putea conta pe Danilo Soares, Patrick Osterhage, Konstantinos Stafylidis, Jannes Horn, Jacek Goralski și Gerrit Holtmann, care sunt accidentați. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Așa cum știm de multă vreme, mecanismul lui Bayern se mai poate bloca din când în când, dar lucrul acesta nu contează prea mult în economia generală a campaniei. Până la urmă, munchenezii ies campioni de fiecare dată. 

După 10 titluri consecutive, aceștia au început campania intimidant, câștigând cu 6-1 la Frankfurt. A fost, poate, un mesaj pentru contra-candidatele la titlu, ceva de genul: „stați liniștiți în banca voastră și luptați-vă pentru locul doi”. Apoi, în runda a doua, s-au întrebuințat doar atât cât a fost necesar pentru a câștiga cu Wolfsburg fără bătăi de cap. Trupa lui Nagelsmann a forțat doar între minutele 30 și 45, atunci când a și marcat singurele două goluri ale întâlnirii prin Musiala și Muller. În repriza a doua, la fel ca la Frankfurt, s-a menajat, arătând o strategie interesantă pentru un sezon ce ar putea să fie lung. Evident, să câștigi partidele de campionat în 45 de minute nu e rău deloc dacă țintești și Cupa, și titlul intern, și Liga Campionilor. 

Totuși, un detaliu interesant este acela că Nagelsmann a început primele două etape cu aceeași formulă. Și, față de confruntarea cu Frankfurt, în care făcuse toate schimbările, în runda a doua a efectuat doar trei înlocuiri, trimițându-i în teren numai pe Sane, Tel și Gravenberch. 

Echipe probabile

Bochum Echipă probabilă Bochum
Portar Riemann
Fundași Gamboa, Ordets, Heintz
Mijlocaşi Osei-Tutu, Losilla, Stöger, Janko - Asano
Atacanţi Zoller, Hofmann
Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer
Fundași Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies
Mijlocaşi immich, Sabitzer - Gnabry, Müller, Musiala
Atacanţi Mane

Statistica meciurilor directe Bochum v Bayern Munchen

În ultimele 11 întâlniri directe, pariul pe cel puțin trei goluri marcate a fost de fiecare dată câștigător. Statistica ne arată că Bayern a câștigat 46 de ori dintre cele 70 de confruntări cu Bochum, remizând în alte două ocazii. 

12.02.22 BUN Bochum - Bayern 4-2
18.09.21 BUN Bayern - Bochum 7-0
29.10.19 POK Bochum - Bayern 1-2
10.02.16 POK Bochum - Bayern 0-3
23.01.15 AMI Bochum - Bayern 1-5

Cote pentru Bochum v Bayern Munchen

Unibet propune o cotă de 1.98 pentru pariul Peste 4 goluri, cu handicap asiatic. Un gol al lui Sadio Mane are cota 1.91, iar pentru minimum 8 șuturi pe poartă ale lui Bayern avem o cotă de 1.85 la același bookmaker. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Bochum vs Bayern Munchen cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Bochum vs Bayern Munchen Pont: Victorie Bayern Munchen, cu handicap asiatic (-1.5)

Bochum e net inferioară adversarului de duminică, iar victoria pe care a obținut-o la ultima vizită a bavarezilor are șanse mici să se repete. Ba, aceasta ar putea să fie chiar un motiv în plus de ambiție pentru oaspeți. Avizați de ce s-a întâmplat în returul ediției precedente, atunci când au tratat în glumă jocul, fotbaliștii lui Bayern ar trebui să câștige fără probleme partida din etapa a treia. Pariul meu e pe victoria acestora, cu handicap asiatic (-1.5) și cu o cotă de 1.52 la Unibet.

Miza: 6/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici