1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt, Ponturi Pariuri Bundesliga, 23.05.2020, Un nou recital bavarez?!

Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt, Ponturi Pariuri Bundesliga, 23.05.2020, Un nou recital bavarez?!

Guest
Guest

2020-05-23 01:23:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

23 Mai 2020, 19:30

Bayern Munchen

Bayern Munchen

versus
Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

1.51

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bayern Munchen v Eintracht Frankfurt

Ziua de sâmbătă în Bundesliga e încheiată de partida dintre Bayern Munchen și Eintracht Frankfurt, meci ce este programat de la ora 19 30. Mai multe informații, dar și pariul gândit, în cele ce urmează.

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Bayern a bifat o victorie fără istoric în etapa precedentă, scor 2-0 pe terenul celor de la Union Berlin. A fost un succes fără emoții pentru formația bavareză, care s-a distanțat din nou la 4 puncte de Dortmund, principala urmăritoare. Robert Lewandowski a marcat din nou și a ajuns la borna cu numărul 26 în acest sezon, având cu 5 reușite mai mult decât Werner, golgheterul celor de la Leipzig.

Victoria din etapa trecută nu a făcut decât să confirme dominația bavarezilor, care au arătat un nivel înalt de joc, dar care încă nu e 100%. Echipa lui Flick va crește nivelul de la etapă la etapă și e de așteptat ca în acestă rundă să vedem o nouă demonstrație de forță. Bayern a extins și câteva contracte în această săptămână, printre jucători numărându-se căpitanul Neuer, Davies, Alcantara și Muller, dar și antrenorul Flick. Asta demonstrează faptul că actuala conducere a bavarezilor are mare încredere în fostul secund al lui Kovac, echipa având niște cifre foarte bune în cele 16 meciuri pe banca cu această. Nu mai puțin de 60 de goluri marcate de Bayern cu Flick la conducere.

În ultimele 5 meciuri de acasă, o singură sincopă a avut Bayern, 0-0 cu Leipzig. Și 38 de goluri marcate în cele 13 meciuri pe Allianz Arena. E drept, acum va fi primul meci fără fani. Coutinho și Tolisso rămân accidentați, în timp ce Sule, Martinez și Alcantara sunt incerți. Mă aștept la un noul recital din partea bavarezilor, care au de luat și o revanșă după eșecul din tur.

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Eintracht Frankfurt își continuă forma slabă și după pauză . Practic trupa lui Hutter a început meciul de la 0-1, după ce Gladbach a deschis scorul încă din secunda 30 și l-a dublat după alte 6 minute. Cele 2 goluri încasate rapid de către Frankfurt au făcut ca misiunea să fie imposibilă pentru trupa de pe Commerzbank-Arena, golul de onoare marcat în final de către Silva fiind trecut doar la capitolul statistici.

Prestația nu a fost chiar slabă, însă goluri primite rapid le-a turnat plumb în picioare jucătorilor lui Hutter, care au dat și de o defensivă foarte organizată a celor de la Gladbach. Eintracht e mai aproape de retrogradare decât de cupele europene, cu toate că echipa încă mai e în competiție, dar cu șanse minime de mai continua, după eșecul cu 3-0 din tur, pe propriul teren, contra celor de la Salzburg. După această înfrângere, Eintracht a ajuns la 4 eșecuri consecutive în Bundesliga și 44 de goluri încasate. 

Kohr suspendat și Pacienca accidentat vor lipsi de la această partidă, în timp ce Torro e incert. Ținând cont și de prestațiile echipei lui Hutter din deplasare, acolo unde formația din Frankfurt e ultima la acest capitol, tind să cred că Abraham & compania nu pot emite prea multe pretenții. Doar într-un singur meci din ultimele 5 pe Allianz Arena Bayern nu a marcat mai mult de un gol. 

Echipe probabile

Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer
Fundași Pavard, Boateng, Alaba, Davies
Mijlocaşi Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman
Atacanţi Lewandowski
Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Toure, Abraham (c), Hinteregger, N'Dicka
Mijlocaşi Ilsanker, Rode - Chandler, Kamada, Kostic
Atacanţi Dost

Statistica meciurilor directe Bayern Munchen v Eintracht Frankfurt

Raportul ultimelor 5 meciuri este unul strâns, 3-2 pentru Bayern. În ultimul meci, cel din tur, Frankfurt s-a impus spectaculos, dar mai ales extrem de surprinzător, scor 5-1.

Cote pentru Bayern Munchen v Eintracht Frankfurt

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria la H-2 a gazdelor, la o cotă de 2.02.

Bayern Munchen vs Eintracht Frankfurt Pont: Total goluri Bayern - peste 2,5

Se anunță un meci în care Bayern va începe tare încă din primul minut. Bavarezii nu au uitat eșecul din tur și vor să își revanșa. Chiar dacă se va auzi ecoul pe Allianz Arena, asta nu o va impiedica pe Bayern să facă recital în fața unei echipe care a arătat multe scăpări în etapa trecută. Eintracht va încerca să iasă cu capul sus din această confruntare și nu e exclus să marcheze, dar apărarea va fi cea testată, astfel că merg pe forța ofensivă a trupei lui Flick. Cota nu este mare, dar are șanse bune de reușită!

Miza: 5/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Bayern Munchen vs Eintracht Frankfurt Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Este clar că meciul va merge într-o singură direcție, cu Bayern Munchen atacând în permanență și mă aștept să vedem o ploaie și de goluri, nu numai una meteorologică. În cele mai recente 3 confruntări directe jucate la Munchen, Bayern a marcat o medie de 4 goluri celor de la Eintracht, așa că voi miza peste 2 goluri asiatic la pauză la o cotă nu prea mare, dar suficient de apetisantă.

Miza: 10/10
Cota: 2.50
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici