1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen

Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen. Ponturi pariuri Bundesliga. 05.03.2022, Derbyul cu foarte mulți absenți

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-03-04 13:19:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

05 Martie 2022, 16:30

Bayern Munchen

Bayern Munchen

versus
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bayern Munchen v Bayer Leverkusen

Când locul 1 (Bayern, 58 de puncte), joacă acasă contra locului 3 (48 de puncte), nu poate fi altceva decât derby. Chiar dacă și una, și cealaltă dintre combatante au probleme (vom vedea mai jos stufoasa listă a indisponibililor), Bundesliga este campionatul în care nu mai contează că ai probleme de lot, folosești pe cine este apt și dai totul pentru victorie. Filozofia ambelor combatante este fotbalul de atac, golul, spectacolul, și sunt toate premisele ca aceste ingrediente să apară sâmbătă după-amiaza pe Allianz Arena în cantități suficiente pentru toată lumea. Am ales la finalul analizei și un pariu.

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Deși este lider detașat în Bundesliga (8 puncte mai mult ca Borussia Dortmund), Bayern parcă a început să dea ceva semne de oboseală.

Victoriile la scor n-au dispărut de tot, dar s-au mai rărit, în schimb au început să apară meciurile în care munchenezii se chinuie.

Nu doar înfrângerea recentă de la Bochum (4-2), ci și egalul din Champions League de la Salzburg (1-1) și chiar victoria chinuită din ultima rundă, un 1-0 cu greu conturat pe terenul lui Eintract Frankfurt.

Au început chiar șușotelile la adresa lui Nagelsmann, reproșându-i-se că impune echipei un fotbal prea economicos, în detrimentul spectacolului total cu care au fost obișnuiți suporterii bavarezi.

Sigur, Bayern are o lungă listă de indisponibili, cu Neuer și cu Thomas Muller în frunte, dar lotul este bine garnisit, atât numeric, cât și valoric.

Se așteaptă momentul descătușării și nu se uită că în tur, la Leverkusen, Bayern a învins cu 5-1.

Indisponibil: A. Davies (probleme cardiace), T. Muller, Neuer, Goretzka, Toliso (accidentați).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

Dacă Nagelsmann are un lot excelent, elvețianul Seoane, antrenorul lui Leverkusen, chiar se poate plânge de criza de efectiv. Nu atât lipsa playmakerului Bellarabi sau a mijlocașul defensiv Baumgartlinger (în fond unul dintre căpitanii reprezentativei Austriei) ar fi marile probleme, cât mai ales accidentarea lui Schick.

Atacantul ceh de 25 de ani a marcat în acest campionat 20 de goluri, fiind al doilea în ierarhia golgeterilor din Bundesliga după Lewandowski (28), iar prezența sa în ofensiva ”farmaciștilor” este considerată vitală.

Sigur, în ultima vreme Diaby și argentinianul Alario s-au descurcat cât de cât (ei doi au asigurat cifrele de pe tabelă în ultima etapă, la victoria de acasă, 3-0 cu Augsburg), dar Schick este altceva.

Cu sau fără el, mai degrabă fără, Seoane va trebui să se descurce și să continue parcursul nesperat de bun al lui Leverkusen în acest sezon.

Chiar dacă au mai fost sincope (ultima, nu demult, la Mainz, 2-3), ”farmaciștii” sunt în cărți pentru Liga Campionilor, ceea ce puțini credeau la startul sezonului.

Indisponibili: Schick, Bellarabi, Baumgartlinger (accidentați).

Echipe probabile

Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Ulreich
Fundași Upamecano, Sulle, L. Hernandez
Mijlocaşi Pavard, Kimmich, Musiala, K. Coman
Atacanţi Gnabry, Lewandowski, L. Sane
Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași Frimpong, Tah, Tapsoba, Bakker
Mijlocaşi Aranguiz, Palacios, Wirtz, Paulinho
Atacanţi Alario, Diaby

Statistica meciurilor directe Bayern Munchen v Bayer Leverkusen

Istorie bogată, cu 90 de confruntări directe doar în Bundesliga.55 de victorii pentru bavarezi, 16 remize, 15 succese pentru ”farmaciști”. În tur, la Leverkusen, victorie zdrobitoare pentru munchenezi, 5-1 (Lewandovski 2, Gnabry 2, T. Muller/Schick). Ultimul meci pe Alianz Arena, 2-0 pentru Bayern, în aprilie anul trecut.

Cote pentru Bayern Munchen v Bayer Leverkusen

Pentru condimentarea cotei, propun și un Bayern Munchen HA-1 la 1,55 sau, dacă vreți goluri, peste 3,5 asiatic la o cotă de 1,65, ambele din oferta Betano pariuri sportive.

Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen Pont: Bayern Munchen victorie

Bayern nu-și permite să piardă avansul din fruntea Bundesligii și va trage să ia cele trei puncte, chiar dacă la mijlocul săptămânii viitoare urmează meciul de Champions League cu Salzburg. În favoarea ideii de mare favorită a lui Bayern pledează nu atât poziția din clasament, nici diferența de 14 puncte, cât mai ales valoarea indiscutabil mai ridicată a lotului. Una e să ataci cu Lewandowski și Sane, alta cu Diaby și Alario, oricât de promițători ar fi aceștia din urmă. Dacă vrea să nu aibă emoții în final de sezon, Bayern nu trebuie să rateze victoria în acest derby. Altfel, vor începe discuțiile, inclusiv în jurul lui Nagelsmann. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Bayern Munchen victorie

1.45
Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Pierdut

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici