1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Leverkusen vs. Schalke, Ponturi pariuri Bundesliga, 03.04.2021: Oaspeții au infirmeria plină înaintea acestei etape

Leverkusen vs. Schalke, Ponturi pariuri Bundesliga, 03.04.2021: Oaspeții au infirmeria plină înaintea acestei etape

Dan Bara
Dan Bara

2021-04-01 20:49:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

03 Aprilie 2021, 16:30

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

versus
Schalke 04

Schalke 04

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bayer Leverkusen v Schalke 04

Leverkusen, ocupanta locului 6 în Bundesliga, primește sâmbătă, de la ora 16:30, vizita ultimei clasate, Schalke. Cele două formații și-au schimbat recent antrenorii, iar confruntarea se anunță interesantă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

După 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, Leverkusen l-a demis pe antrenorul Peter Bosz, tehnician cu care echipa păruse să se fi revigorat în primul sezon (2018-19). Cu Bosz pe bancă, Bayer s-a calificat în Liga Campionilor și a jucat finala Cupei Germaniei, pierdută cu 2-4 în fața lui Bayern Munchen. Dar rezultatele proaste din ultima vreme, care au culminat cu înfrângerea de la Hertha, 0-3, au dus-o pe Leverkusen până pe poziția a 6-a, la 7 puncte de Frankfurt, ocupanta locului 4, ultimul care merge în Liga Campionilor. 

În ultimele săptămâni, „aspirinele” au fost eliminate din Europa League de Young Boys Berna după o dublă înfrângere, iar în campionat au pierdut trei dintre ultimele patru etape, contra lui Freiburg (1-2), Arminia Bielefeld (1-2) și Hertha (0-3). Singura victorie a fost reușită în fața lui Frankfurt, 1-0 în deplasare. 

În locul lui Bosz, clubul l-a numit pe antrenorul „naționalei” U-18 a Germaniei, Hannes Wolf, până la finalul actualului sezon. Contra modestei Schalke, noul tehnician va trebui să improvizeze destul de mult, deoarece Lars Bender, Timothy Fosu-Mensah, Paulinho, Santiago Arias, Lukas Hradecky și Julian Baumgartlinger sunt accidentați, iar Moussa Diaby are coronavirus. 

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Schalke și-a demis și ea antrenorul în urmă cu trei etape, însă lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Dimitrios Grammozis a fost numit pe banca ultimei clasate, acesta fiind cel de-al cincilea tehnician din actualul sezon, după Christian Gross, Huub Stevens, Manuel Baum și David Wagner.

În 26 de etape, „minerii” au o singură victorie și 7 rezultate de egalitate, iar de la numirea noului antrenor au obținut un singur punct. Retrogradarea pare inevitabilă în acest moment, Schalke având doar 10 puncte, cu 13 mai puțin decât Koln, formația de pe locul 16, cel care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Cu Grammozis pe bancă, echipa nu a marcat niciun gol și a primit 8. 

Schalke are cel mai slab atac al competiției, cu doar 16 goluri marcate, și cea mai modestă apărare, cu 69 de goluri încasate. Sâmbătă, oaspeții nu pot conta pe Salif Sane, Goncalo Paciencia, Kilian Ludewig, Hamza Mendyl, Nassim Boujellab, Steven Skrzybski, Mark Uth, Matija Nastasic, Nabil Bentaleb și Ralf Fährmann, toți accidentați. 

Echipe probabile

Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Grill
Fundași Frimpong, Tah, Tapsoba, Wendell
Mijlocaşi Aranguiz, Demirbay - Bailey, Wirtz, Gray
Atacanţi Schick
Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Ronnow
Fundași Becker, Mustafi, Thiaw, Kolasinac
Mijlocaşi Serdar, Mascarell, Stambouli
Atacanţi Raman, Hoppe, Harit

Statistica meciurilor directe Bayer Leverkusen v Schalke 04

În tur, Leverkusen s-a impus cu un categoric 3-0 în deplasare. La ultima confruntare directă de pe BayArena, câștig de cauză au avut tot „aspirinele”, care au învins cu scorul de 2-1. Statistica ne arată că în 6 dintre ultimele 8 întâlniri au marcat ambele, iar ultimul 0-0 datează de acum mai bine de 20 de ani. În ultimele 5 deplasări pe BayArena, Schalke a marcat de fiecare dată și a obținut două victorii și două remize. 

06.12.20 BUN Schalke - Leverkusen 0 : 3
14.06.20 BUN Schalke - Leverkusen 1 : 1
07.12.19 BUN Leverkusen - Schalke 2 : 1
11.05.19 BUN Leverkusen - Schalke 1 : 1
19.12.18 BUN Schalke - Leverkusen 1 : 2

Cote pentru Bayer Leverkusen v Schalke 04

Pentru Schalke, revitalizarea atacului e unul dintre puținele lucruri la care se mai poate lucra în situația de față. Dat fiind că Leverkusen a primit o mulțime de goluri în ultimele partide, sunt șanse ca partida să fie una cu goluri. Probabil că formația gazdă se va impune la scor, „1 cu handicap european (-1.5)” având cota 2.65 la Betano. Aceeași agenție propune o cotă interesantă, 2.07, pentru varianta în care ambele marchează.

Bayer Leverkusen vs Schalke 04 Pont: Peste 2.5 goluri

Leverkusen s-a prăbușit în clasament în ultimele săptămâni, iar schimbarea antrenorului a fost făcută pentru a aduce „șocul” necesar ieșirii din impas. Gazdele au un lot valoros, mult peste cel al oaspeților, iar numeroasele absențe din lotul lui Schalke fac imposibilă misiunea ultimei clasate. Cu 69 de goluri primite, formația vizitatoare are cea mai slabă defensivă a Bundesligii și sunt șanse mari ca sâmbătă să asistăm la o confruntare cu multe reușite.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.55
Miza: 6/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici