1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Leverkusen vs. Hoffenheim

Leverkusen vs. Hoffenheim, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 20.08.2022: Început dezastruos de sezon pentru gazde

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-18 13:15:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

20 August 2022, 16:30

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

versus
Hoffenheim

Hoffenheim

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bayer Leverkusen v Hoffenheim

Bayer Leverkusen, ocupanta ultimei poziții din Bundesliga, primește sâmbătă, de la ora 16:30, vizita echipei de pe locul 8, Hoffenheim. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Leverkusen vs Hoffenheim cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

Sezonul a început cum nu se poate mai prost pentru Leverkusen, care a pierdut toate jocurile de până acum. Întâi, a fost șocul din în Cupa Germaniei, 3-4 cu Elversberg, formație din liga a treia, apoi au venit eșecurile din campionat, 0-1 la Dortmund și 1-2 acasă, contra lui Augsburg. 

Trupa lui Gerardo Seoane nu are prea multe scuze. Contra lui Elversberg a folosit formația standard, însă a primit patru goluri de la o echipă ce abia a promovat în liga a treia. Cu Dortmund nu s-a mișcat rău, dar atacul nu a dat randament, iar în weekendul trecut a cedat în fața unui Augsburg submediocru, care pierduse în prima etapă cu 0-4 pe teren propriu cu Freiburg. 

Pentru jocul cu Hoffenheim, gazdele vor putea conta din nou pe căpitanul Hradecky, care revine după ce a fost suspendat. lipsesc în continuare Adli, Bellarabi, Lunev și Wirtz. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hoffenheim: Forma echipei, știri și statistici

Hoffe a debutat cu o înfrângere, 1-3 la Gladbach, însă în partida respectivă a jucat în 10 oameni încă din minutul 19. Apoi, runda a doua a adus primul succes, 3-2 cu Bochum, pe teren propriu. Elevii lui Andre Breitenreiter au fost conduși în minutul 13 cu 2-0, însă Baumgartner (min. 14) și Kabak (min. 22) au restabilit egalitatea înainte de pauză. În partea a doua a jocului, Kramaric a ratat o lovitură de la 11 metri (min. 59), însă Dabbur a marcat golul victoriei pe final (min. 88). Per total, gazdele au avut 24 de ocazii de gol și 13 șuturi pe poartă. 

Dincolo de circumstanța atenuantă de a fi jucat în 10 aproape un meci întreg în prima etapă și de victoria dramatică cu Bochum, să remarcăm faptul că defensiva lui Hoffe e la fel de modestă ca anul trecut (a patra cea mai slabă din Bundesliga), deși în vară au fost aduși trei fundași centrali pentru a remedia problema. Nsoki, de la Club Brugge (12 mil), Kabak, de la Schalke (fost la Stuttgart, Liverpool și Norwich, 5 mil), și Quaresma, împrumutat de la Sporting. Primii doi au fost în teren în cele două etape, fără a reuși să impresioneze. 

Sâmbătă, Andre Breitenreiter nu poate conta pe Bebou, Bicakcic, Hübner și Stiller, accidentați. 

Echipe probabile

Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași Frimpong, Tah, Tapsoba, Bakker
Mijlocaşi Palacios, Andrich - Diaby, Azmoun, Hlozek
Atacanţi Schick
Hoffenheim Echipă probabilă Hoffenheim
Portar Baumann
Fundași Kabak, Vogt, Posch
Mijlocaşi Skov, Prömel, Geiger, Angelino - Baumgartner
Atacanţi Kramaric, Bruun Larsen

Statistica meciurilor directe Bayer Leverkusen v Hoffenheim

Hoffe este fără victorie în fața lui Leverkusen în ultimele două sezoane, perioadă în care a obținut două remize și a pierdut de alte două ori. Totuși, statistica ne dezvălui un detaliu interesant. Pe BayArena a fost învinsă o singură dată în ultimele 6 „directe”, adunând două victorii și trei egaluri. 

07.05.22 BUN Hoffenheim - Leverkusen 2-4
15.12.21 BUN Leverkusen - Hoffenheim 2-2
12.04.21 BUN Hoffenheim - Leverkusen 0-0
13.12.20 BUN Leverkusen - Hoffenheim 4-1
01.02.20 BUN Hoffenheim - Leverkusen 2-1

Cote pentru Bayer Leverkusen v Hoffenheim

Betano propune o cotă de 1.45 pentru ca ambele echipe să marcheze, iar cota pentru minimum trei reușite în meci e 1.45. O cotă mult mai atractivă e cea pentru „1 și ambele marchează”, 2.60. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Leverkusen vs Hoffenheim cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Bayer Leverkusen vs Hoffenheim Pont: Victorie Leverkusen

La un moment dat, Leverkusen va mai și câștiga un meci, în ciuda începutului sumbru de campionat. Și s-ar putea ca acel moment să vină chiar sâmbăta aceasta, contra unei formații mult mai slabe valoric. Pariul meu, 1 solist, cu o cotă de 1.70 la Betano, este destul de riscant, dat fiind că statistica întâlnirilor directe de pe BayArena nu este favorabilă gazdelor, însă eu cred că partida are o favorită certă și merită riscată o sumă nu prea mare.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Victorie Leverkusen

1.70
Miza: 5/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici