1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bayer Leverkusen vs. Bayern Munchen

Bayer Leverkusen vs. Bayern Munchen. Ponturi pariuri. Bundesliga, 17.10.2021. Atractivul derby al primelor două clasate

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2021-10-14 13:28:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

17 Octombrie 2021, 16:30

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

versus
Bayern Munchen

Bayern Munchen

1.65

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Bayer Leverkusen v Bayern Munchen

Nimeni n-ar fi crezut că ”farmaciștii” din Leverkusen vor fi umăr la umăr cu Bayern înaintea etapei a opta, cu număr egal de puncte, câte 16, și cu un golaveraj cu doar patru unități mai ”subțire”, 20-7, față de 24-7, cât este al munchenezilor. Dar iată că Leverkusen face un sezon excelent, se uită de sus la celelalte rivale la titlu (Dortmund, Leipzig) și o întâmpină pe teren propriu pe multipla campioană plină de optimism. Net inferioară în palmaresul întâlnirilor directe din ultima vreme, Leverkusen nădăjduiește să surmonteze acest handicap psihologic prin elanul și prin apetitul ofensiv de care a dat dovadă în ultima vreme, marcând de 8 ori în precedentele două meciuri. Dincolo, bavarezii, marii favoriți ai întrecerii interne din Germania, vor să-și consolideze fotoliul de lideri și să facă uitată ”isprava” din ultima apariție de campionat, când au ”reușit”, cu totul surprinzător, să piardă acasă întâlnirea cu Eintracht Frankfurt (1-2)!

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

În denumirea oficială a lui Bayer Leverkusen apare și particula 04, care se referă, firește, la anul înființării, 1904. Însă la fel de bine ar putea să se refere și la ultimele două rezultate ale ”farmaciștilor” victorii cu 4-0 în deplasare, atât în Europa League, contra lui Celtic Glasgow, cât și în ultima rundă din Bundesliga, pe terenul Arminiei Bielefeld. Leverkusen e în mare formă, nu iartă nimic, se bazează pe spiritul ofensiv imprimat de antrenorul elvețian Gerardo Seoane, cel care a luat în vară titlul în Țara Cantoanelor cu Young Boys Berna. Totul pare să meargă perfect la Leverkusen și nu există ipostază mai dătătoare de speranțe pentru un derby cu munchenezii decât aceea în care se află ”farmaciștii” acum. Echipa lor de bază a început să se definitiveze, în atac strălucește cehul Patrik Shick, iar ceilalți sunt atât de buni și de în formă încât vedete precum Paulinho sau Bellarabi prind cu greu unsprezecele de start.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

Totul părea să meargă ca pe roate și la Bayern, succese pe linie, un 8-0 total în Champions League contra Barcelonei plus Dinamo Kiev, victorii clare în campionat, condimentate cu apetitul ofensiv deosebit cu care bavarezii ne-au obișnuit în ultimii ani. Junele antrenor Nagelsmann (34 de ani) părea continuatorul perfect al operei ofensive a lui Hansi Flick, Lewandowski, neiertător, marca pe bandă rulantă. Dar a venit acea înfrângere literalmente neașteptată de acum două săptămâni, pe teren propriu, 1-2 cu Eintracht, cei din Frankfurt neînregistrând niciun succes în campionat până atunci! O surpriză imensă, un afront greu de suportat. Noroc că mulții internaționali de la Bayern s-au recules și și-au refăcut moralul  în tricoul echipei naționale a Germaniei, noi românii resimțind din plin la Hamburg înțepăturile lui Gnabry și Thomas Muller. Probabil că eșecul cu Eintracht a fost considerat doar un accident de parcurs, bavarezii fiind gata să-și reia numaidecât obișnuitul galop de sănătate din Bundesliga.

Echipe probabile

Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași Frmpong, Kossonou, Tah, Hincapie
Mijlocaşi Aranguiz, Demirbay, Writz
Atacanţi Adli, Shick, Diaby
Bayern Munchen Echipă probabilă Bayern Munchen
Portar Neuer
Fundași Pavard, Sulle, L. Hernandez, Davies
Mijlocaşi Kimmich, Goretzka; Gnabry, T. Muller, L. Sane
Atacanţi Lewandowski

Statistica meciurilor directe Bayer Leverkusen v Bayern Munchen

Ultimele confruntări directe au însemnat 5 succese ale lui Bayern Munchen, 4 în campionat și unul în Cupa Germaniei. De asemenea, de două ori scorul a fost 4-2 pentru bavarezi, ceea ce pledează pentru apetitul ofensiv proverbial al acestora.

Cote pentru Bayer Leverkusen v Bayern Munchen

Pe lângă pontul principal, vă propun și o fiestă de goluri, peste 4 goluri asiatic având o cotă de 2,50 la Superbet pariuri sportive.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen Pont: Bayern Munchen victorie

Nu pune nimeni la îndoială că va fi un meci spectaculos, așa cum sunt toate derbyurile din Bundesliga. Însă, cu toată forma excepțională a lui Leverkusen, munchenezii rămân favoriți, așa cum sunt ei mereu, indiferent cu cine ar juca în întrecerea internă. În favoarea acestei afirmații pledează valoarea net superioară a lotului bavarez, alcătuit aproape în totalitate din superstaruri, în vreme ce adversarii, cu puține excepții (poate Shick) au doar jucători aflați într-o frumoasă ascensiune. Oricât de ofensiv ar fi spiritul tactic al lui Seoane, contra lui Bayern, dacă nu ai mare grijă de propria ta jumătate de teren, riști să iei multe. De aceea sunt tentat să înclin înspre victoria lui Bayern, ”farmaciștilor” rămânându-le șansa de a pierde după ce vor fi lăsat o impresie frumoasă. În sprijinul pronosticului vine și constatarea că Bayern, dacă a pierdut un meci așa cum l-a pierdut pe cel cu Eintracht, face tot posibilul să-l câștige pe următorul.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici