Share

Pont Bayer Leverkusen - Bayern Munchen, Revine spectacolul din Germania

Fotbal Germania

Cota: 1.88

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Ian 2018 13:54 5,2k 0
Logo Bayer Leverkusen
Logo Bayern Munchen
Bayer Leverkusen
Bayern Munchen
VS
21:30 12 Ianuarie 2018
Germania - Bundesliga

Analiză și informații pentru Bayer Leverkusen v Bayern Munchen

Revine fotbalul mare și venim și noi cu un pont de la meciul dintre Bayer Leverkusen și Bayern Munchen, din prima etapă a Bundesligii din 2018, meci ce ce va începe de la ora 21 30. Toate detallile acestei confruntări, dar și pronosticul gândit de noi, în rândurile următoare. 

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 

Runda cu numărul 18 din Germania debutează în această seară cu super întâlnirea dintre Bayer Leverkusen și Bayern Munchen, în primul meci din noul an din Bundesliga. În această pauză competițioanală au avut loc câteva mișcări de trupe, iar golgheterul lui Hoffe, Sandro Wagner a ajuns în curtea bavarazilor. Mai mult de atât, un alt jucător providențial din Bundesliga, va lua calea Bavariei, însă din vara. Leon Goretzka va ajunge și el sub comanda comanda lui Heynckes, din postura de jucător liber de contract. Momentan cam atât, însă fereastra de transferuri e deschisă până la finalul lunii. Revenind la competiția internă, Bayern are deja un avans liniștitor, 11 puncte, față de principala urmăritoare, Schalke 04. Nu putem afirma că lupta la titlu e deja încheiată, însă ținând cont de forma arătată de Bayern în finalul lunii Decembrie, cu greu mai poate fi ajunsă din urmă. Cu 37 de goluri marcate, Bayern are al doilea atac din Bundesliga, după Dortmund, însă se poate lăuda cu cea mai bună defensivă, de departe, din campionat, cu doar 11 goluri încasate. Meciul de la Leverkusen se anunță greu, mai ales că Lewandowski nu va face deplasarea, fiin accidentat, iar Hummels este și el indisponibil.

În ultimele două întâlniri directe, de pe BayArena, nu s-a marcat nici un gol

Leverkusen a terminat și ea anul bine, fiind neînvinsă în ultimele 5 meciuri din Bundesliga. Cu 28 de puncte adunate, farmaciștii ocupă 4 în Bundesliga, la doar 2 lungimi în spatele lui Schalke. Lupta la podium pare foarte disputată în acest moment și cu excepția lui Bayern, care s-a desprins în fruntea ierarhiei, următoarele 5 clasate, au șanse egale de a termina pe podium. Trupa antrenată de Heiko Herrlich e neînvinsă de 14 meciuri în toate competițiile, serie începută încă din luna septembrie. Acasă stă și mai bine, Leverkusen fiind neînvinsă în actuala stagiune. Alături de Bayern, sunt singurele echipe care au reușit această "performanță". Doar 8 goluri a încasat Bayer, având a 4 cea mai bună defensivă din meciurile disputate acasă. Herrlich se poate baza pe toți jucătorii la această confruntare, cu excepția a doar 3 fotbaliști, care oricum nu sunt piese de bază în formația din Leverkusen. 

Indisponibili 

Formații probabile

 

 

 

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen la o cotă specială de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Pont Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen: Total cornere Bayern: peste 5,5

Bundesliga se reia după o pauză de aproape o lună de zile și s-ar putea simte acest lucru. Mai exact, echipele să își fi pierdut ritmul pe care l-au avut la finalul lunii decembrie și să dureze cel puțin o etapă până își încălzesc motoarele. Leverkusen și Bayern erau două dintre cele mai în formă formații din campionat la finalul turului și mulți se așteatpă să vadă astăzi un nou spectacol din partea celor 2 combatante. Eu însă voi alege să merg pe un pariu mai diferit la acest meci și voi miza pe număr de cornere. Bayern va fi echipa care va avea inițiativa și va conduce ostilitățile, astfel că ocaziile mai mari vor fi la poarta lui Leno. Iar implicit vor rezulta și cornere. Merg așadar pe minim 6 cornere în meci pentru Bayern Munchen, la o cotă foarte bună oferită de cei de la Betano.

Pont pariuri: Total cornere Bayern: peste 5,5

Miza: 10/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

6

Pierdute:

5

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici