1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Augsburg vs. Union Berlin

Augsburg vs. Union Berlin, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 05.02.2022: Gazdele stau bine în „directele” cu Union. Încercăm o cotă de 1.80!

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-03 17:02:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

05 Februarie 2022, 16:30

Augsburg

Augsburg

versus
Union Berlin

Union Berlin

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Augsburg v Union Berlin

Ocupanta locului 16 În Bundesliga, Augsburg, primește sâmbătă, de la ora 16:30, vizita lui Union Berlin, echipă aflată pe poziția a patra. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Augsburg: Forma echipei, știri și statistici

Augsburg e pe locul 16, cel care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Până acum a adunat 19 puncte, iar distanța care o separă de Wolfsburg, aflată o poziție mai sus, e de numai un punct. Dar tot un punct este și avansul pe care îl are față de echipa care o urmează îndeaproape, Stuttgart. 

Fără victorie de cinci etape, trupa lui Markus Weinzierl are parametri foarte modești în jocurile de până acum. Cu doar 20 de goluri marcate, are unul dintre cele mai slabe atacuri din competiție, doar Bochum, Furth și Wolfsburg prezentându-se mai rău la acest capitol. De asemenea, stă prost și în clasamentul meciurilor de acasă. În cele 9 partide de pe teren propriu a obținut doar 12 puncte și a marcat 13 goluri, iar în 8 dintre acestea nu a reușit să își păstreze poarta intactă. Statistica ne arată că, dintre cele 18 participante în Bundesliga, doar trei au defensive mai slabe (Gladbach, Hertha și Furth). Până acum, Augsburg a primit 35 de goluri. 

Totuși, să remarcăm faptul că Augsburg a pierdut doar de trei ori acasă în actuala ediție, cu Hoffenheim, Leverkusen și Bochum. De asemenea, a remizat cu Frankfurt, Leipzig și Bielefeld, reușind să se impună în disputele cu Bayern, Stuttgart și Gladbach. Întâlnirea cu Borussia Monchengladbach a fost singura în care și-a păstrat poarta intactă. 

Pariorii ar putea să încerce varianta GG, care a ieșit până acum câștigătoare în 7 dintre cele 9 meciuri ale sezonului de pe Augsburg Arena. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union e pe locul 4, cu 34 de puncte, fiind la o singură lungime de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Leverkusen. Pe 5 e Freiburg, cu 33 de puncte, iar pe 6 e Leipzig, care a adunat 31 de puncte. Momentan, berlinezii traversează o perioadă excelentă, cu 5 etape fără înfrângere, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată de la înființarea Bundesligii. Trupa lui Urs Fischer a pierdut doar de 4 ori până acum, fiind devansată la acest capitol doar de Bayern Munchen, cu 3 meciuri pierdute. De asemenea, are 9 victorii și 7 remize, iar golaverajul e de 29-25.

Statistica deplasărilor nu e nemaipomenită, 3-4-3, golaveraj 15-16, însă ultimele trei partide de campionat disputate departe de casă i-au adus 7 puncte, câștigând la Bochum și la Gladbach și remizând la Leverkusen. De asemenea, între aceste meciuri s-a mai strecurat și succesul de pe terenul rivalei locale, Hertha, 3-2 în optimile de finală ale Cupei Germaniei. 

Sezonul elevilor lui Urs Fischer este nesperat de bun, iar acest lucru are de-a face cu pragmatismul excepțional de care dau dovadă. Deși au marcat doar de 29 de ori, având cel mai slab atac din jumătatea superioară a clasamentului, aceștia au încasat numai 25 de goluri, având a cincea apărare a Bundesligii.

Totuși, trebuie să spunem și că lucrurile stau puțin diferit în deplasare. Union a marcat în opt dintre cele nouă partide, dar și-a păstrat poarta intactă o singură dată. 

Echipe probabile

Augsburg Echipă probabilă Augsburg
Portar Gikiewicz
Fundași Gumny, Gouweleeuw, Oxford, Iago
Mijlocaşi Dorsch, Maier, Caligiuri, Vargas
Atacanţi Niederlechner, Pepi
Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Luthe
Fundași Knoche, Baumgartl, Jaeckel
Mijlocaşi Trimmel, Prömel, Khedira, Haraguchi, Gießelmann
Atacanţi Voglsammer, Awoniyi

Statistica meciurilor directe Augsburg v Union Berlin

În tur, scorul a fost 0-0, Augsburg reușind să obțină încă un rezultat excelent în fața adversarului pe care urmează să îl reîntâlnească sâmbătă. Statistica jocurilor directe ne arată că Union a câștigat doar una dintre cele nouă confruntări directe ce au avut loc până acum. Să remarcăm și faptul că toate cele patru jocuri disputate la Augsburg au bifat goluri în ambele porți, iar Union nu s-a impus niciodată pe arena adversarului, obținând doar două remize. 

11 Sep 21 Union Berlin - FC Augsburg 0 - 0
23 Jan 21 FC Augsburg - Union Berlin 2 - 1
19 Sep 20 Union Berlin - FC Augsburg 1 - 3
25 Jan 20 Union Berlin - FC Augsburg 2 - 0
24 Aug 19 FC Augsburg - Union Berlin 1 - 1

Cote pentru Augsburg v Union Berlin

Cred că sunt șanse bune pentru o remiză, așa că putem avea în vedere pariul X solist, care are cota 3.35 la Superbet. De asemenea, varianta PSFX are cota 1.72. 

Augsburg vs Union Berlin Pont: Ambele marchează

Așa cum am văzut, Union primește gol destul de frecvent în deplasare, dar și marchează constant. De partea cealaltă, Augsburg vine după 6 meciuri consecutive disputate acasă în care a marcat și a primit gol. În cele mai recente partide directe în care Augsburg a jucat rolul de gazde ambele echipe au marcat, atât în Bundesliga, cât și în Zweite. Așadar, pariul meu este GG - ambele marchează, la o cotă de 1.80 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Ambele marchează

1.80
Augsburg vs Union Berlin

05 Feb 22, 16:30

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici