1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Augsburg - Paderborn, Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 27.05.2020, Lanterna are viață grea

Augsburg - Paderborn, Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 27.05.2020, Lanterna are viață grea

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-05-27 05:11:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

27 Mai 2020, 21:30

Augsburg

Augsburg

versus
Paderborn

Paderborn

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Augsburg v Paderborn

Miercuri seară, de la orele 21.30, este programat meciul de pe stadionul WWK-Arena dintre Augsburg (locul 12) și Paderborn (locul 18). Acest duel contează pentru etapa cu numărul 28 din 1.Bundesliga, iar la finalul analizei puteți vizualiza pronosticul propus.

Augsburg: Forma echipei, știri și statistici

Augsburg a furnizat unul din șocurile etapei precedente, prin victoria zdrobitoare de pe terenul lui Schalke, la scor de neprezentare. Bavarezii au reușit astfel să întrerupă seria de 6 meciuri fără succes și au ajuns la 30 puncte în clasament, până pe locul 13. 

În acest moment, gazdele se află la 6 lungimi de poziția de baraj ocupată de Fortuna Dusseldorf și la 8 de Werder Bremen, prima echipă aflată pe loc direct retrogradabil. Pe teren propriu au 5 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri, cu un golaveraj pozitiv, 25-23.

Asta, Cheon, Giefer, Hahn, Leneis, Malone și Stanic formează grupul de indisponibili din lotul pregătit de antrenorul Heiko Herrlich. Finbogasson și Schieber ar putea apărea pe foaia de joc, dar sunt încă incerți, incomplet refăcuți din punct de vedere medical.

Paderborn: Forma echipei, știri și statistici

Speranțele oaspeților de a evita retrogradarea sunt infime, fiind la 6 puncte în urma Fortunei Dusseldorf și la 9 de Mainz, primul club de deasupra liniei. Problema principala este lipsa de realizări din jocul ofensiv, dar și apărarea destul naivă în multe momente din sezonul 2019/2020.

Paderborn a adus doar 10 puncte de pe terenuri străine, doar Frankfurt stând mai rău la acest capitol. 2 victorii din 13 deplasări reprezintă un număr foarte mic, iar golaverajul lor este unul negativ, 13-23. În ultimele 2 meciuri de afară nu au reușit să marcheze.

În tur, Paderborn a avut șansele sale, dar a pierdut 0-1, ratând și un penalty devreme în meci, în minutul 7 prin Gjasula.

Vor lipsi cel mai probabil și pentru această etapă următorii jucători - Azzinnari, Bilogrevic, Bruggemeier, Kilian, Reineke, Rumpf și Tawiah.

Echipe probabile

Augsburg Echipă probabilă Augsburg
Portar Luthe
Fundași Framberger, Jedvaj, Uduokhai, Max
Mijlocaşi Khedira, Baier, Richter, Lowen, Sarenren Bazee
Atacanţi Niederlechner
Paderborn Echipă probabilă Paderborn
Portar Zingerle
Fundași Hunnemeier, Schonlau, Drager, Collins
Mijlocaşi Gjasula, Vasiliadis, Proger, Antwi-Adjej
Atacanţi Mamba, Srbeny

Statistica meciurilor directe Augsburg v Paderborn

Augsburg a câștigat 4 din ultimele 6 confruntări directe, din 2010 încoace, obținând 3 succese din tot atâtea dueluri găzduite. În tur, tot bavarezii au avut câștig de cauză, impunându-se la Paderborn cu 1-0.

Cote pentru Augsburg v Paderborn

Pentru 1 solist, cota oferită de Betano.ro este una dintre cele mai bune de pe piață - 1.99 în acest moment.

Augsburg vs Paderborn Pont: Paderborn - Sub 4.5 șuturi pe poartă

Consider că lipsa de eficacitate din atacul lanternei roșii va continua și în această rundă. Paderborn are mari probleme în treimea adversă, de la reluarea Bundesligii prezentându-se foarte modest în ofensivă, cu 1 șut pe poartă la Dusseldorf și 2 lovituri cadrate etapa trecută cu Hoffenheim. De cealaltă parte, Augsburg a arătat o mobilitate defensivă remarcabilă în victoria 3-0 de la Gelsenkirchen contra lui Schalke, permițând doar 2 șuturi pe poartă din partea alb-albaștrilor. În turul de campionat, Paderborn a avut exact 4 șuturi pe poartă, într-un meci jucat acasă, cu spectatori.

Miza: 4/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Augsburg vs Paderborn Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Augsburg joacă acasă cu ultima clasată și va dori, cu siguranță, să mai adauge în palmares un succes după victoria clară, 3-0 în deplasare cu Schalke. Cele două formații nu au multe directe recente, dar pe teren propriu Augsburg are un convingător 7-0 în ultimele 3 confruntări și cum este dornică de puncte, iar Paderborn pare condamnată la Zweite, o să pariez pe un meci cu reușite rapide.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 1 gol asiatic la pauză

1.65
Augsburg vs Paderborn

27 May 20, 21:30

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici