1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Augsburg vs Eintracht Frankfurt

Augsburg vs Eintracht Frankfurt - Ponturi pariuri Bundesliga, 16.01.2022. Gazdele - la retrogradare, oaspeții - pentru cupele europene

Caramavrov
Caramavrov

2022-01-15 21:00:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

16 Ianuarie 2022, 16:30

Augsburg

Augsburg

versus
Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt

1.81

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Augsburg v Eintracht Frankfurt

Ponturi și pariuri pentru Augsburg vs Eintracht Frankfurt, meci din etapa a 19-a a Bundesligii, de pe 16 ianuarie, ora 16:30.

Gazdele sunt pe locul 16, cu 18 puncte (golaveraj 18-29), iar oaspeții se află pe treapta a 10-a a clasamentului, cu 27 de puncte (golaveraj 29-27).

Augsburg: Forma echipei, știri și statistici

Etapele trec, iar Augsburg începe să simtă tot mai puternic emoțiile retrogradării. Echipa antrenată de Markus Weinzierl este acum pe loc de baraj, dar Arminia Bielfeld, care este picată direct în acest moment, are doar cu un punct mai puțin. La fel de adevărat este că Stuttgart, formația de pe locul 15, a acumulat tot 18 puncte. Augsburg nu e echipa cu cel mai slab atac: a marcat în 10 din ultimele 12 partide de campionat. Problemele sunt în apărare.

Mijlocașul defensiv Strobl este accidentat, iar atacantul Finnbogason și fundașul central Gouweleeuw sunt incerți. Ambii atacanți, Gregoritsch și Niederlechner, au marcat câte 3 goluri. De acum încolo, ei vor fi ajutați de americanul Ricardo Pepi, pentru care s-au plătit lui Dallas 16 milioane de euro, cu 8 milioane mai mult decât cota de piață.

Augsburg este pe locul 12 în clasamentul formei, cu 5 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 6-7.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Eintracht Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Dubla lui Borre a făcut ca Eintracht Frankfurt să o conducă cu 2-0 pe Borussia Dortmund până în minutul 71 al partidei din etapa precedentă. Elevii lui Oliver Grasner au primit trei goluri pe final și au ratat un rezultat care i-ar fi apropiat de zona cupelor europene. Nu este, însă, nimic pierdut. Cu o victorie pe terenul lui Augsburg, Eintracht ar urca cel puțin până pe locul 6.

Fundașul stânga Lenz și mijlocașul ofensiv Hauge sunt accidentați, iar mijlocașul ofensiv Barkok este plecat la Cupa Africii. Mijlocașul defensiv Jakic, fundașul dreapta da Costa, fundașul dreapta Durm și atacantul Paciencia au Covid. În schimb, fundașul central Tuta revine după o suspendare. 

Eintracht Frankfurt se află pe poziția a 4-a în clasamentul formei, cu 9 puncte în ultimele 5 runde, golaveraj 13-10.

Echipe probabile

Augsburg Echipă probabilă Augsburg
Portar Gikiewicz
Fundași Iago, Uduokhal, Oxford, Gumny
Mijlocaşi Vargas, Dorsch, Maier, Hahn
Atacanţi Gregoritsch, Niederlechner
Eintracht Frankfurt Echipă probabilă Eintracht Frankfurt
Portar Trapp
Fundași Tuta, Hinteregger, Ndicka
Mijlocaşi Chandler, Rode, Sow, Kostic
Atacanţi Lindstrom, Borre, Kamada

Statistica meciurilor directe Augsburg v Eintracht Frankfurt

Augsburg și Eintracht Frankfurt s-au întâlnit de 19 ori până în prezent. În 7 din ultimele 10 întâlniri directe s-au marcat minim trei goluri.

Ultima confruntare de pe terenul lui Augsburg s-a încheiat cu victoria oaspeților, 2-0.

Cote pentru Augsburg v Eintracht Frankfurt

În 4 din ultimele 5 partide disputate de Eintracht Frankfurt în Bundesliga s-au marcat minim cinci goluri. Winmasters oferă cota 2.01 pentru selecția „peste 2.75 goluri total asiatic”.

Echipa oaspete este favorită să câștige această partidă, victoria ei fiind cotată cu 2.22 pe Betano.

Augsburg vs Eintracht Frankfurt Pont: Peste 2.5 goluri

De obicei, Eintracht Frankfurt este implicată în meciuri cu multe goluri, Grasner fiind adeptul unui stil ofensiv. La rândul ei, Augsburg este o echipă care înscrie aproape meci de meci, fiind obligată acum să atace pentru a câștiga și pentru a se ridica deasupra liniei retrogradării. În trei din ultimele patru confruntări directe jucate pe terenul lui Augsburg s-au marcat minim trei goluri, iar tradiția ar trebui să se respecte și în partida de duminică.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.81
Miza: 8/10
Cota: 1.81
Status: Pierdut

Augsburg vs Eintracht Frankfurt Pont: Peste 2 goluri asiatic

Ultimele 5 partide ale lui Augsburg de pe teren propriu au fost cu minim două goluri marcate, iar Frankfurt înscrie mult în deplasare: cel puțin două reușite în 5 din ultimele 6 confruntări de afară. Bundesliga este un campionat spectaculos, cu multe echipe care au o filozofie ofensivă, iar aici se încadrează și cele două combatante de azi. În plus, pentru a-și îndeplini obiectivele, atât Augsburg (salvarea de la retrogradare), cât și Frankfurt (cupele europene) nu vor umbla cu jumătăți de măsură, dorind să ia tot potul, adică cele trei puncte, asta însemnând că vor căuta să marcheze cât mai mult. Dacă se dau fix două goluri, cota devine 1, iar de la 3 în sus, acest pariu este "verde". Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.42
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici