1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Arminia Bielefeld vs Vfl Osnabruck - Ponturi pariuri 2.Bundesliga, 17.05.2020. Bielefeld nu se poate relaxa

Arminia Bielefeld vs Vfl Osnabruck - Ponturi pariuri 2.Bundesliga, 17.05.2020. Bielefeld nu se poate relaxa

Caramavrov
Caramavrov

2020-05-17 00:46:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

17 Mai 2020, 14:30

Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld

versus
Osnabruck

Osnabruck

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Arminia Bielefeld v Osnabruck

Arminia Bielefeld o întâlnește pe Vfl Osnabruck în etapa a 26-a din 2.Bundesliga, pe 17 mai, de la ora 14:30. Arminia este pe primul loc, cu 51 de puncte (golaveraj 50-24), în timp ce Osnabruck se află pe poziția a 13-a, cu 29 de puncte (golaveraj 32-35).

Predicția pentru meciul Arminia Bielefeld vs Vfl Osnabruck poate fi citită în concluzia acestei analize.

Arminia Bielefeld: Forma echipei, știri și statistici

Arminia are 6 puncte avans față de ocupanta locului secund din Bundesliga 2, Vfb Stuttgart. Nu este o distanță mică, dar nici mare, astfel că liderul nu se poate relaxa. Are un atrenor experimentat, pe Uwe Neuhaus, care știe cum să își monteze elevii înaintea unei confruntări ce pare foarte simplă, contra unui adversar aflat la pământ înaintea pauzei forțate.

Atacantul Andreas Voglsammer și-a reluat antrenamentele după o accidentare de lungă durată, dar nu este pregătit să evolueze un meci întreg. Este posibil ca Neuhaus să îl menajeze.

Înainte de întreruperea competiției, Arminia Bielefeld era pe primul loc în clasamentul formei, cu 13 puncte obținute în ultimele 5 meciuri, golaveraj 13-3.

Osnabruck: Forma echipei, știri și statistici

Echipa antrenată de Daniel Thioune nu a mai câștigat de opt etape și a pierdut teren în lupta pentru evitarea retrogradării. Contra lui Bielefeld, Osnabruck nu se poate gândi decât la o strategie defensivă. Un punct ar fi excelent, deși este nevoie de toate trei. În 2014, Osnabruck a învins pe terenul Arminiei, dar contextul era diferit față de cel actual.

Fundașii centrali Thomas Konrad și Konstantin Engel sunt accidentați. În schimb, extrema Etienne Amenyido și mijlocașul ofensiv Anas Ouahim și-au reluat antrenamentele și pot apărea pe banca de rezerve.

Înainte de întreruperea competiției, Osnabruck era pe ultimul loc în clasamentul formei, cu două puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 4-11.

Echipe probabile

Arminia Bielefeld Echipă probabilă Arminia Bielefeld
Portar Ortega
Fundași Brunner, Pieper, Nilsson, Hartherz
Mijlocaşi Kunze, Prietl - Clauss, Hartel, Yabo
Atacanţi Klos
Osnabruck Echipă probabilă Osnabruck
Portar Kuhn
Fundași Heyer, Guggenig, Trapp, Agu
Mijlocaşi Henning, Kohler, Blacha
Atacanţi Girth, Schimdt, Alvarez

Statistica meciurilor directe Arminia Bielefeld v Osnabruck

Arminia Bielefeld și Osnabruck s-au întâțnit de 13 ori până în prezent. Arminia s-a impus în 3 din ultimele 4 meciuri directe din campionat.

În turul acestui sezon, echipa din Bielefeld s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Osnabruck.

Cote pentru Arminia Bielefeld v Osnabruck

Vfl Osnabruck a pierdut la o diferență de 4 goluri în ultima etapă disputată, 2-6 pe teren propriu, cu Wehen. Un pariu pe selecția „Arminia Bielefeld -0.75 handicap asiatic” are cota 1.86 pe Unibet.ro.

Gazdele ar trebui să domine acest meci și să obțină multe lovituri de colț. Este cota 1.87 pentru selecția „Arminia Bielefeld peste 5.5 cornere”.

Arminia Bielefeld vs Osnabruck Pont: Victorie Arminia Bielefeld

În ultimele două etape jucate înainte de întrerupere, Osnabruck a primit 9 goluri. Este adevărat, au trecut aproape zece săptămâni de la ultimul meci, dar echipa nu s-a putut antrena foarte mult. De partea cealaltă, cei de la Arminia Bielefeld au revenit la pregătiri determinați să își consolideze prima poziție în clasament. Cred că liderul 2.Bundesliga se va impune în această confruntare.

Miza: 7/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici