1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Bielefeld - Nurnberg, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 06.06.2020. Gazdele mai au nevoie de trei victorii pentru a promova

Bielefeld - Nurnberg, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 06.06.2020. Gazdele mai au nevoie de trei victorii pentru a promova

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-06-05 23:41:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

06 Iunie 2020, 14:00

Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld

versus
Nurnberg

Nurnberg

1.92

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Arminia Bielefeld v Nurnberg

Bielefeld și Nurnberg sunt două echipe cu stări diferite înaintea confruntării de sâmbătă, de la ora 14:00, din cadrul etapei a 30-a. Concluzionăm cu un pariu de la acest meci după o scurtă prezentare a situației în cele două tabere.

Arminia Bielefeld: Forma echipei, știri și statistici

Bielefeld este lider în 2. Bundesliga cu 56 de puncte, având un avans de cinci puncte față de Stuttgart, următoarea clasată, dar și un meci mai puțin disputat. Matematic, echipa lui Uwe Neuhaus mai are nevoie de 9 puncte în ultimele șase jocuri, pentru a reveni în 1.Bundesliga după o pauză de 11 ani. Eventual să câștige doar trei din cele șase partide.

Antrenorul gazdelor refuză însă pentru moment să se gândească la aceste calcule și a susținut că accentul se pune doar pe adversarul care vine, adică Nurnberg. Arminia a avut un ritm bun în 2020, având 10 meciuri din 10 fără înfrângere. De la reluarea campionatului, Bielefeld a înregistrat două rezultate de egalitate, 1-1 cu Osnabruck (acasă), 0-0 cu Hamburg (deplasare), și un succes, 2-1 cu Kiel (deplasare), chiar în ultima etapă.

Acest ultim rezultat, a contribuit la o stare foarte bună în cadrul lotului, după două meciuri în care jocul nu a fost chiar la nivelul unui lider, fie el și din 2.Bundesliga.

Bielefeld deține a doua ofensivă din campionat (53 de goluri) și cea mai bună apărare (26 de goluri primite).

Gazdele au trei absențe pentru această întâlnire. Simun Edmundsson și Sebastian Muller sunt accidentați, iar Manuel Prietl, suspendat. Acesta din urmă va fi înlocuit cel mai probabil cu Fabian Kunze.

Nurnberg: Forma echipei, știri și statistici

Dacă Arminia a început numărătoarea inversă pentru revenirea în 1.Bundesliga, 1.FC Nurnberg tremură pentru viitorul în 2.Bundesliga. Oaspeții sunt pe locul 15 cu 32 de puncte, având două puncte peste locul de baraj și patru puncte peste locul care duce direct în liga a treia.

Nurnberg este fără victorie de cinci jocuri. După două înfrângeri, băieții lui Jens Keller au terminat trei meciuri la rând la egalitate, astfel: 1-1 cu Aue (acasă), 2-2 cu Regensburg (deplasare) și 0-0 cu Bochum (acasă).

Oaspeții nu au prea mult timp pentru a mai face schimbări în această perioadă și speră doar că vor avea ceva mai multă șansă pe finalul acestui sezon. Înlocuit la pauza meciului cu Bochum, din cauza unor probleme medicale, fundașul Mavropanos a revenit de miercuri la antrenamente și este gata să joace. În schimb, Nurnberg nu se poate baza pe fundașul Fabian Nürnberger, care a suferit o accidentare la mijlocul acestei săptămâni.

Statistica meciurilor directe Arminia Bielefeld v Nurnberg

În partida tur, Bielefeld a dat un adevărat recital, reușind să se impună cu scorul de 5-1. Încă după primele 15 minute, liderul la zi din 2.Bundesliga s-a desprins la 3-0!

Cote pentru Arminia Bielefeld v Nurnberg

Cu una-două excepții, meciurile din ultima vreme ale celor două formații au avut maximum două goluri la total pe tabela de marcaj. Arminia are cinci din precedentele șase partide de under 2,5 goluri. De partea cealaltă, Nurnberg are trei din patru jocuri, de când s-a reluat sezonul, cu under 2,5 goluri. Nu se anunță chiar un meci pe contre, așadar, se poate încerca un under 2,5 la acest meci, la o cotă de 1.90 la Superbet.

Arminia Bielefeld vs Nurnberg Pont: Victorie Bielefeld

Din punct de vedere strategic, Bielefeld poate rezolva problema promovării de la acest meci. Echipa are un moral bun, este mult mai în formă decât adversara și pare foarte bine conectată la importanța acestui joc. Antrenorul Uwe Neuhaus are la dispoziție și un vârf care a fost în mare formă în acest sezon, Fabian Klos, care a ajuns deja la 17 goluri. Cu încă o reușită, el își depășește performanțele realizate în ultimii ani într-un sezon. Exceptând ultimul egal cu Osnabruck, Bielefeld a avut un parcurs perfect în 2020 în propriul fief, patru victorii și golaveraj 10-0! De asemenea, a câștigat ultimele trei partide directe cu Nurnberg. Așadar, sunt suficiente argumente să vedem o victorie a gazdelor.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Victorie Bielefeld

1.92
Miza: 6/10
Cota: 1.92
Status: Pierdut

Arminia Bielefeld vs Nurnberg Pont: Arminia Bielefeld DNB

Pont oferit pentru #cota2. Arminia se apropie de promovarea direct în Bundesliga și se poate distanța la 10 puncte de locul 3 cu o victorie contra celor de la Nurnberg. În acest an Arminia nu a suferit vreun eșec, fie în Zweite, fie în amicale, și este cea mai puternică formație, la momentul actual, din liga secundă germane. Văd gazdele concentrate la maximum pentru această partidă jucată contra unei echipe aflate în suferință, care vizează menținerea în Zweite, dar care nu are victorie în cele mai recente 5 partide. Pentru #cota2 o să merg pe un pariu cu returnare de miză, anume Arminia DNB la o cotă oferită de Superbet.

Miza: 1/10
Cota: 1.35
Status: Anulat

Arminia Bielefeld vs Nurnberg Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Arminia are o șansă mare de a mai face un pas suplimentar pentru promovarea în Bundesliga în meciul cu Nurnberg, o formație ce se zbate în nisipurile mișcătoare din coada clasamentului și echipa cu cea mai slabă defensivă din Zweite. Este de așteptat un meci bun făcut de gazde care vor dori să profite cât mai repede de fragilitatea apărării echipei oaspete.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici