1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. FC Saarbrucken - Borussia Dortmund II

FC Saarbrucken - Borussia Dortmund II: ponturi pariuri fotbal Germania. 26.01.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-01-25 23:30:00

Fotbal Germania

26 Ianuarie 2022, 20:00

1. FC Saarbrücken

1. FC Saarbrücken

versus
Borussia Dortmund II

Borussia Dortmund II

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru 1. FC Saarbrücken v Borussia Dortmund II

Într-o confruntare care contează pentru etapa cu numărul 23 din 3. Liga din Germania, față în față se vor afla FC Saarbrucken și Borussia Dortmund II. Partida este programată în cursul serii de miercuri, pe Stadion Ludwigspark, cu începere de la ora 20:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două formații, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu.

1. FC Saarbrücken: Forma echipei, știri și statistici

FC Saarbrucken este ocupanta locului 4 din 3. Liga, cu 37 de puncte acumulate până în prezent. Gazdele de miercuri sunt la doar două puncte de Kaiserslautern, formație care este pe locul 2, poziție care asigură promovarea directă în eșalonul superior. Ultimele meciuri disputate de FC Saarbrucken au fost presărate cu multe goluri. Mai exact, 4 din ultimele 5 runde au avut peste 2,5 goluri la total. În această serie au apărut victoriile cu FC Zwickau (2-1), Freiburg II (1-0) și Duisburg (4-3), precum și egalul cu Havelse (2-2) și înfrângerea de pe terenul lui VfL Osnabruck (1-2). După 22 de etape disputate, FC Saarbrucken are un golaveraj sugestiv din punctul de vedere al stilului de joc abordat: 37-29. Media trupei de pe Ludwigspark Stadion este de 3 goluri per meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund II: Forma echipei, știri și statistici

Dortmund II ocupă un loc cald la jumătatea clasamentului din 3. Liga. După 22 de jocuri bifate în campionat, oaspeții partidei noastre de miercuri au acumulat 34 de puncte. Forma de moment este una excelentă. De la finalul anului trecut nu a mai cunoscut gustul eșecului trupa în galben și negru. În această perioadă, pentru echipa pregătită de Enrico Maassen au venit 4 victorii și un rezultat de egalitate. Toate aceste meciuri au avut fie GG, fie peste 2,5 goluri la total. Seria a început cu succesul de acasă cu FSV Zwickau (3-1), apoi a continuat cu amicalele cu Go Ahead Eagles (2-1) și Aachen (4-0), iar la revenirea în eșalonul inferior din Germania Dortmund II a învins pe terenul lui Waldhof Mannheim (3-1) și a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Freiburg II. Golaveraj 33-25 pentru formația în galben și negru, cu o medie de peste 2,5 goluri per etapă.

Statistica meciurilor directe 1. FC Saarbrücken v Borussia Dortmund II

Dortmund II este neînvinsă în ultimele 4 meciuri. În această perioadă s-au înregistrat 3 rezultate de egalitate și un succes al oaspeților de miercuri. Ies în evidență două rezultate: 1-1 și 3-3.

Cote pentru 1. FC Saarbrücken v Borussia Dortmund II

FC Saarbrucken este considerată ușor favorită, având în vedere că joacă pe teren propriu și ocupă un loc superior în clasament. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un gol marcat de gazde în prima repriză. În cazul în care FC Saarbrucken va puncta în primele 45 de minute, veți prinde o cotă atractivă de 1,65.

1. FC Saarbrücken vs Borussia Dortmund II Pont: GG sau peste 2,5 goluri

Față în față se află două echipe cu un real apetit ofensiv. Asta s-a văzut în toate meciurile disputate de ele de la finalul lui 2021 și până în prezent. FC Saarbrucken și Borussia Dortmund II au o medie de peste 2,5 goluri per etapă din 3. Liga. În aceste condiții, merg acoperit pe un GG sau 3+ din oferta de pariuri sportive Betano. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.44
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici