1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Troyes – FC Nantes

Troyes – FC Nantes. Ponturi Ligue 1, Franța, 12.03.2021. Oaspeții favoriți, gazdele în formă

Andrei_Daniel
Andrei_Daniel

2022-03-10 20:35:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

12 Martie 2022, 22:00

Troyes

Troyes

versus
Nantes

Nantes

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Troyes v Nantes

Troyes – FC Nantes, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a 28-a din campionatul Franței, opune formațiile aflate pe locurile 16 și, respectiv, 6 în clasament. Nantes este revelația sezonului și favorita întâlnirii de sâmbătă, dar nou-promovata Troyes este de asemenea în formă și luptă să se salveze de la retrogradare. Gazdele n-au mai câștigat acasă de 6 meciuri, dar nici oaspeții n-au mai făcut-o de trei etape în deplasare.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Troyes: Forma echipei, știri și statistici

Troyes (locul 16, 25 de puncte, golaveraj 25-41) este în mod clar una din echipele candidate la retrogradare. Reușește totuși să țină pasul și cumva se menține constant deasupra liniei roșii. Și-a dat antrenorul afară la sfârșitul anului trecut, Laurent Battles fiind înlocuit cu Bruno Irles. În ultima lună a început să înscrie meci de meci, iar în cele mai recente două etape a obținut 4 puncte, marcând un reviriment al echipei.
Ultimele 5 partide: 0-0 acasă cu Metz, 1-5 în deplasare cu Brest, 1-4 în deplasare cu Rennes, 1-1 acasă cu OM, 2-0 în deplasare cu Bordeaux.
Echipa n-a mai câștigat acasă de 6 partide, adică de aproape 3 luni și jumătate, ceea ce mărește urgența unei victorii.
La această partidă, Troyes nu poate conta pe El Hajjam, Rodrigues, Ripart, Hyun-Jun Suk și Azamoum. Kone și Biancone sunt suspendați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nantes: Forma echipei, știri și statistici

FC Nantes (locul 6, 42 de puncte, golaveraj 36-29) este în mare formă și acum are șanse însemnate chiar la locul 4, care merge în grupele Ligii Europa. Echipa lui Kombouare a câștigat 4 partide și a remizat în celelalte două din ultimele 6 jocuri (între acestea numărându-se două din Cupa Franței). Nantes are o defensivă bună, care a ajutat-o să ajungă pe locul actual în clasament, dar asta nu înseamnă că e invincibilă. A pierdut două din ultimele 3 etape în deplasare, interval în care a înscris o singură dată.
Cele mai recente 5 partide: 1-0 acasă cu Reims, 3-1 acasă cu liderul PSG, 0-0 în deplasare cu Metz în campionat, 2-2 după prelungiri și calificare la penalty-uri cu Monaco în Cupă, 2-0 acasă cu Montpellier în campionat.
Nantes are la acest meci trei jucători sub semnul întrebării: Coco, Agustin și Fabio.

Echipe probabile

Troyes Echipă probabilă Troyes
Portar Gallon
Fundași Rami, Palmer-Brown, Salmier
Mijlocaşi Kabore, Chambost, Kouame, Conte
Atacanţi Balde, Mothiba, Chavalerin
Nantes Echipă probabilă Nantes
Portar Lafont
Fundași Corchia, Castelletto, Pallois, Merlin
Mijlocaşi Bukari, Girotto, Chirivella, Blas
Atacanţi Kolo Muani, Simon

Statistica meciurilor directe Troyes v Nantes

În turul acestui sezon, disputat în octombrie anul trecut, Nantes a învins Troyes cu 2-0.
Precedentele jocuri au fost în sezonul 2017-2018. Nantes a câștigat atunci ambele manșe cu 1-0.
S-au disputat 24 de partide până acum. Troyes a învins de 7 ori, Nantes de 13 ori, iar de 4 ori a fost remiză.

Cote pentru Troyes v Nantes

Cel mai probabil scor mi se pare 1-1 în acest meci. X-ul are cota 3,25 în oferta Betano pariuri. Dar am putea încerca și ceva mai prudent, cum ar fi 1-3 goluri marcate, cu cota 1,42 la Superbet pariuri sportive.
Un risc mic cred că este și la pariul pe X la pauză sau la final. Cota nu e senzațională, 1,62 în oferta Betano pariuri, dar și șansele să iasă sunt considerabile. 

Troyes vs Nantes Pont: GG - Ambele marchează

Troyes este pe locul 16, la un singur punct distanță de zona retrogradării, și luptă cu înverșunare să nu ajungă acolo. Echipa e într-un moment bun, a marcat în ultimele 4 etape la rând, iar din cele mai recente două a luat 4 puncte. Și Nantes traversează un moment astral, e pe locul 6 și e la doar două puncte de prima poziție care merge în cupele europene. Echipa are 4 victorii și două remize în ultimele 6 jocuri, deci este în formă foarte bună. Oaspeții au o apărare bună, dar gazdele s-au descurcat de curând să înscrie cu alții care au defensive chiar mai puternice (Rennes și OM), așa că o pot face și acum. Mizăm pe GG, cu cota 1,95 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

GG - Ambele marchează

1.95
Troyes vs Nantes

12 Mar 22, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Mă concentrez pe pariurile live, în special pe pariurile pe goluri în prima repriză la cote foarte mari, de la 3 în sus, pentru că în ele găsesc valoare, ca urmare și mizele sunt relative reduse. Campionatele preferate sunt cele în care media de goluri este una mare, gen Germania, Olanda, Italia, Spania, dar doar pentru anumite echipe. De asemenea, risc și în competițiile intercluburi precum Champ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici