1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Troyes vs. Bordeaux

ES Troyes – Girondins Bordeaux. Ponturi Ligue 1, Franța, 12.12.2021. Șansă mare pentru oaspeți să obțină, în sfârșit, o victorie în deplasare

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-12-11 22:21:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

12 Decembrie 2021, 16:00

Troyes

Troyes

versus
Bordeaux

Bordeaux

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Troyes v Bordeaux

ES Troyes AC – FC Girondins Bordeaux, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 18-a din campionatul Franței, este un veritabil derby de retrogradare. Ambele formații sunt în mare suferință, cu nou-promovata Troyes având al doilea cel mai slab atac din campionat, iar Bordeaux – cea mai slabă apărare. Cu siguranță, adversarii vor intra pe teren foarte motivate să speculeze  fiecare momentul slab prin care trec ceilalți. E de așteptat să vedem un meci de atac.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Troyes: Forma echipei, știri și statistici

Troyes (locul 15, 16 puncte, golaveraj 16-25) și-a pierdut avântul specific nou-promovatelor pe care l-a avut în startul sezonului și acum „înoată” tot mai greu în Ligue 1. Din ultimele 5 etape a câștigat una și a pierdut 4, iar în 3 n-a reușit să dea niciun gol: 0-4 în deplasare cu Lens, 0-1 acasă cu St. Etienne, 0-1 în deplasare cu OM, 2-0 acasă cu Lorient, 1-2 în deplasare cu Lille.
Antrenorul Laurent Batlles are de luptat cu un randament slab al atacului – cele 16 goluri marcate (mai puțin de unul pe meci) îi plasează pe „mistreți” pe locul 19 din 20 ca eficiență. Acasă, golaverajul e 9-9 în 8 etape, ceea ce se traduce în doar 9 puncte câștigate. Încet-încet, echipa se apropie de zona retrogradării și, dacă nu se schimbă rapid ceva în pauza de iarnă, probabil că la primăvară va fi foarte greu să evite revenirea în Ligue 2.
Troyes nu va conta pe Azamoum și Metinho, accidentați.

Bordeaux: Forma echipei, știri și statistici

Bordeaux (locul 17, 14 puncte, golaveraj 26-39) are un sezon de coșmar. Aducerea pe bancă a lui Vladimir Petkovic, fostul selecționer al Elveției, n-a rezolvat nimic și echipa e azi pe buza prăpastiei, cu doar două victorii în 17 etape și cu cea mai slabă defensivă din Ligue 1. Atacul este bun, al 7-lea din campionat, și-și face treaba marcând, efectiv, etapă de etapă (Bordeaux a înscris în 12 din ultimele 13 partide), adesea chiar câte 2-3 goluri, dar apărarea e atât de  catastrofală încât aceste eforturi ofensive se concretizează greu în puncte.
Spre exemplu, în ultimele 5 etape s-au dat 10 goluri și s-au luat doar două puncte!: 2-3 acasă cu PSG, 3-3 în deplasare cu Metz, 1-2 acasă cu Brest, 2-5 în deplasare cu Strasbourg, 2-2 acasă cu Lyon.
La oaspeți vor lipsi Baysse și Maja, accidentați.  

Echipe probabile

Troyes Echipă probabilă Troyes
Portar Gallon
Fundași Salmier, Rami, El Hajjam
Mijlocaşi Balde, Chambost, Tardieu, Kouame, Chadli
Atacanţi Dingome – Ripart
Bordeaux Echipă probabilă Bordeaux
Portar Costil
Fundași Kwateng, Mexer, Gregersen, Koscielny
Mijlocaşi Elis, Fransergio, Onana, Oudin
Atacanţi Briand, Hwang

Statistica meciurilor directe Troyes v Bordeaux

Astă-vară, într-un amical, a fost Troyes – Bordeaux 1-1.
Cele mai recente jocuri oficiale între cele două formații s-au disputat în sezonul 2017-2018. Bordeaux a câștigat atunci tur-retur, 2-1 acasă și 1-0 în deplasare.
Cu alte două sezoane în urmă (Troyes face naveta între Ligue 1 și Ligue 2), în campionatul 2015-2016, tot Bordeaux a bătut de două ori, 1-0 acasă și 4-2 în deplasare.
S-au jucat, în total, 20 de partide între aceste formații. Troyes a câștigat de 6 ori, Bordeaux de 10 ori, de 4 ori a fost remiză.

Cote pentru Troyes v Bordeaux

Bordeaux are un atac bun, iar în apărare au revenit câțiva jucători care lipsiseră în ultimele jocuri. Mă aștept ca echipa să reușească un rezultat bun. Șansa dublă X2 are cota 1,65 în oferta Betano pariuri. La aceeași agenție, handicapul asiatic 0 Bordeaux are cota 2,22.
Consider că, de data asta, nu numai că vor marca ambele echipe, dar și că vor fi minimum 3 goluri. Betano pariuri are cota 1,82 pentru +2,5 reușite.

Troyes vs Bordeaux Pont: Ambele echipe marchează

Troyes are al doilea cel mai slab atac din Ligue 1, dar întâlnește de data asta cea mai slabă apărare din campionat. Bordeaux are un bun randament ofensiv, a dat 6 goluri în ultimele trei deplasări și mă aștept să înscrie și de data asta. Ambele echipe sunt într-o situație foarte presantă și e de așteptat să trateze acest joc ca pe o oportunitate să ia 3 puncte uriașe în circumstanțele în care și unii, și ceilalți au serioase slăbiciuni care pot fi exploatate. Mizăm pe GG – în oferta Superbet pariuri sportive are cota 1,67.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.67
Troyes vs Bordeaux

12 Dec 21, 16:00

Miza: 7/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici