1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Toulouse FC vs. Pau FC, Ponturi fotbal Franța 2, 12.05.2021: Gazdele se pot apropia de promovare cu o victorie

Toulouse FC vs. Pau FC, Ponturi fotbal Franța 2, 12.05.2021: Gazdele se pot apropia de promovare cu o victorie

Dan Bara
Dan Bara

2021-05-11 22:21:00

Fotbal Franţa - Ligue 2

12 Mai 2021, 20:00

Toulouse

Toulouse

versus
Pau

Pau

1.41

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Toulouse v Pau

Toulouse primește miercuri, de la ora 20:00, vizita celor de la Pau, într-o restanță la capătul căreia gazdele s-ar putea apropia la un singur punct de Clermont, ocupanta locului 2, poziție care asigură promovarea directă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Toulouse: Forma echipei, știri și statistici

Toulouse este pe locul 3 în Liga a doua franceză și, dacă va câștiga această restanță, se va apropia la un singur punct de Clermont, cu o etapă înaintea finalului de sezon. 

Trupa lui Patrice Garande a depășit cu bine un început dezastruos de campionat. În primele 6 etape avea o singură victorie iar ulterior, perioadele bune s-au intercalat cu cele mai puțin bune. Totuși, lucrurile au început să se lege, iar rezultatele favorabile și-a făcut apariția la momentul potrivit. În ultimele 4 runde are trei victorii și o înfrângere și speră să obțină promovarea directă. Este echipa cu cel mai bun atac, având 66 de goluri marcate, iar pe teren propriu vine după o serie excelentă, cu 11 succese la rând, 10 în campionat și unul în Cupă. 

În cele 18 jocuri de acasă are 13 victorii și 3 egaluri, scăpând cu poarta intactă în 10 ocazii și marcând în 15 dintre acestea. 

În ultima etapă a sezonului, Toulouse și Clermont joacă în deplasare cu echipe care luptă pentru evitarea retrogradării. Clermont joacă la Caen (locul 18), iar Toulouse, la Dunkerque (17).

Pau: Forma echipei, știri și statistici

Pau este pe locul 16, la 2 puncte de retrogradare. Și ea, la rândul ei, speră să profite de această restanță pentru a-și simplifica situația. Pentru oaspeți, o victorie este sinonimă cu salvarea matematică, în vreme ce o remiză e aproximativ la fel de bună, dat fiind faptul că, la egalitate de puncte, departajarea se face la golaveraj, iar Pau stă mai bine la acest capitol decât toate celelalte adversare din lupta pentru rămânerea în Ligue 2. 

În cele 36 de etape disputate, Pau are 10 victorii și 10 remize, golaveraj 36-44. Marea problemă e dată de meciurile din deplasare, acolo unde are 2 victorii și 5 remize în 18 partide, fiind penultima în clasamentul jocurilor de pe terenurile adversarilor. În ultimele 6 dintre ele este fără victorie, iar pariorii ar putea lua seama de faptul că în cinci dintre acestea s-au marcat maximum două goluri. Per total, în deplasările sezonului a scăpat cu poarta intactă doar de două ori și nu a reușit să puncteze în jumătate dintre cele 18 confruntări.  

Turul de campionat a fost foarte modest și se părea că Pau va fi principala candidată la retrogradare, însă lucrurile s-au schimbat miraculos începând de la finalul lunii ianuarie. De atunci și până în prezent a mai pierdut doar de trei ori, câștigând de 7 ori și remizând în alte 5 ocazii. 

Statistica meciurilor directe Toulouse v Pau

Cele două echipe s-au întâlnit extrem de rar în trecut, dat fiind că Toulouse a fost o obișnuită a primelor două ligi, în vreme ce Pau a reușit abia în actuala ediție să ajungă în liga a doua. În turul actualului sezon, Toulouse s-a impus cu scorul de 3-0 în deplasare. 

22.12.20 L2 Pau FC - Toulouse 0 : 3
08.02.02 NAT Pau FC - Toulouse 1 : 1
29.08.01 NAT Toulouse - Pau FC 2 : 1

Cote pentru Toulouse v Pau

Gazdele vin după 11 victorii consecutive pe teren propriu, iar în această restanță au în față un adversar pe care l-au învins în tur, în deplasare, cu 3-0, ceea ce înseamnă că „1 solist” ar trebui să fie un pariu logic. Cota oferită de Betano e 1.60 pentru această selecție. De asemenea, 1 cu handicap asiatic (-1) are cota 2.25 la Winmasters. Să fie acestea cele mai bune alegeri? După părerea mea, nu. Iată ce voi juca eu. 

Toulouse vs Pau Pont: Peste 2 goluri, cu handicap asiatic

Cred că se vor marca mai mult de două goluri în această întâlnire. Pariul pentru minimum trei reușite are cota 1.88 la Unibet și cred că este o alegere care merită făcută. Dar, așa cum o să vă explic, meciul ar putea fi destul de ciudat, în sensul că Toulouse, echipa mai experimentată, mai valoroasă și aflată într-o formă mult mai bună, ar putea să facă un pas greșit exact în cel mai delicat moment, chiar dacă are în față un adversar care pare extrem de accesibil. În mod normal, cota pentru victoria gazdelor ar trebui să fie în jurul valorii de 1.25-1.30, însă casele de pariuri au ținut-o constant în jurul valorii de 1.60, cea care ne atenționează că echipa gazdă ar putea să aibă parte de un meci mai complicat decât pare la prima vedere. Tot un semnal de alarmă e și cota pentru handicapul asiatic (-1), care e undeva în jurul valorii de 2.20-2.25, imensă pentru felul în care stau lucrurile. În aceste condiții, eu prefer să nu risc. Cum nu cunosc toate culisele confruntării, aleg varianta pe goluri. Până la urmă, în tur s-au marcat trei, de ce nu am avea parte și în retur de ceva spectacol? Iar sugestia bookmakerilor, conform căreia Pau ar putea să o încurce pe Toulouse, ne dă speranțe că oaspeții vor marca și ei. În concluzie, datele problemei sunt destul de încurcate, iar handicapul asiatic „Peste 2 goluri (HA)” ar trebui să ne protejeze suplimentar. Cota este 1.41 la Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.41
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici