Share

Pont Franța, Ligue 1: Strasbourg - Rennes, marchează ambele echipe în acest meci de vacanță?

Fotbal Franța

Cota: 1.62

Adaugat de: Matei Udrea

17 Mai 2019 18:38 402 0
Logo Strasbourg
Logo Rennes
Strasbourg
Rennes
VS
22:00 18 Mai 2019
Ligue 1 Franta

Analiză și informații pentru Strasbourg v Rennes

Strasbourg - Rennes, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a 37-a din campionatul Franței, este una de vacanță între două echipe fericite, care deși termină sezonul la mijlocul clasamentului, au deja în buzunar biletele de Europa League. Este posibil să asistăm la un meci plăcut, cu goluri destule.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

E Î E E Î

Strasbourg (locul 11, 46 de puncte, golaveraj 57-46) este una din surprizele acestui campionat și nu trebuie judecată după locul ocupat acum în clasament. Echipa, care tot sezonul a fost bătăioasă și s-a învârtit în prima treime a ierarhiei, a luat brusc piciorul de pe accelerație după ce, pe 30 martie, a câștigat finala Cupei Ligii, la penalty-uri de departajare, cu Guingamp. Victoria i-a adus în primul rând garanția că va intra în preliminariile Europa League, pas uriaș față de sezonul trecut, când Strasbourg s-a salvat cam la limită de retrogradare. După triumful din Cupa Ligii, alsacienii au mai câștigat un singur meci în 7 etape (4-0 cu Reims). Au urmat 4 egaluri și două înfrângeri, motiv pentru care n-ar trebui să ne grăbim să pariem pe ei cu Rennes.

Ce vedem însă clar e că Strasbourg continuă să dea și să primească o grămadă de goluri. Meciurile jucate până acum de această formație au consemnat 103 goluri: 57 marcate de Strasbourg, 46 primite. Așadar, o medie de 2,24 goluri pe meci.
Din 36 de etape, Strasbourg a avut GG (ambele echipe marchează) în 25 (peste două treimi). Acasă a disputat 18 etape: a marcat în 17 dintre ele și a primit gol în 14. În 13 dintre ele a fost GG.

Titularii Grimm, Martinez și Martin sunt accidentați și nu vor putea juca la Strasbourg în acest meci.

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Î E E E E

Rennes (locul 12, 46 de puncte, golaveraj 50-51) este altă echipă cu un sezon bun. A mers până în sferturile de finală ale Europa League, iar pe 2 aprilie a câștigat Cupa Franței la penalty-uri după 2-2 în finală cu PSG (surpriză mare).

Exact la fel ca și în cazul Strasbourg, Rennes a cam neglijat campionatul în această primăvară, concentrându-se pe Cupă și pe Europa League. Socoteala i-a ieșit (în semifinale eliminase Lyon cu 3-2) și a îndesat în buzunar biletele pentru sezonul următor al Europa League. În campionat a fost relaxare, Rennes înregistrând în ultimele 9 etape 6 egaluri și 3 înfrângeri.

Dar, chiar și așa, și-a respectat statutul de echipă dinamică, în stare să dea și să ia multe goluri. Spectatorii veniți la meciurile jucate de Rennes în campionat au văzut 101 goluri: 50 date de bretoni și 51 primite. Echipa a avut 23 de GG-uri în 36 de etape (aproape două treimi). Mai cu seamă în deplasare, această tendință a fost foarte vizibilă. Rennea a disputat până acum 18 etape pe teren străin: a marcat în 17 și a primit gol în 16! Din aceste 18 meciuri, în 15 a fost GG (din care în ultimele 5 consecutiv).

De la oaspeți vor lipsi căpitanul Andre, Nyamsi și Siebatcheu.

Echipe probabile

Strasbourg

Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Lala, Kone, Mitrovic, Ndour, Carole
Mijlocaşi Goncalves, Prcic, Sissoko, Thomasson
Atacanţi Ajorque

Rennes

Echipă probabilă Rennes
Portar Koubek
Fundași Traore, Da Silva, Mexer, Bensebaini
Mijlocaşi Sarr, Camavinga, Grenier, Bourigeaud
Atacanţi Ben Arfa, Niang

Statistica meciurilor directe Strasbourg v Rennes

Ultimele 3 partide directe dintre Strasbourg și Rennes s-au terminat cu goluri de ambele părți. În turul acestui sezon a fost 4-1, în deplasare, pentru Strasbourg. În sezonul trecut, fiecare echipă și-a câștigat meciul de acasă cu 2-1.

În total, au fost 27 de partide. De 9 ori a câștigat Strasbourg, de 11 ori Rennes, de 7 ori a fost egal.

Cote pentru Strasbourg v Rennes

Un pariu bun la acest meci este că se vor marca minimum 3 goluri – cota 1,75 la Unibet. Un altul care cred că are șanse mari să se împlinească este totalul asiatic +1 la pauză, cota 1,66 la Unibet.

Pont Strasbourg vs Rennes: Ambele marchează (GG)

Strasbourg are GG (au marcat ambele echipe) în 25 din cele 36 de etape de până acum și în 5 din ultimele 6. Rennes are GG în 23 din 36 de etape și în 5 din ultimele 6. Ar trebui ca meciul din această etapă, unul fără miză pentru cele două echipe, să respecte tiparul, iar jucătorii să încerce să fie generoși cu suporterii. Unibet are o cotă bună, 1,62, pentru pariul că vor marca ambele formații în meciul Strasbourg – Rennes.

Pont pariuri: Ambele marchează (GG)

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Strasbourg vs Rennes: Peste 1 gol asiatic la pauză

Strasbourg și Rennes sunt două echipe liniștite, la mijlocul clasamentului, așa că meciul nu are o miză anume, și echipele pot evolua relaxat după un campionat epuizant. Gazdele au cele mai recente 3 meciuri acasă de GG, în timp ce oaspeții au 6 astfel de partide la rând, așa că ar trebui să avem goluri în acest meci.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

29

Castigate:

15

Pierdute:

3

Anulate:

11

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici