1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Strasbourg vs. PSG

Strasbourg - PSG. Ponturi Ligue 1, Franța, 29.04.2021. Meci foarte important pentru gazde și fără miză pentru parizieni

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-04-28 19:45:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

29 Aprilie 2022, 22:00

Strasbourg

Strasbourg

versus
PSG

PSG

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Strasbourg v PSG

Strasbourg - PSG, partidă programată vineri, de la ora 22.00, în etapa a 35-a din campionatul Franței, opune formațiile aflate pe locurile 6 și, respectiv, 1 în clasament. Cu 13 puncte avans față de locul 2 când mai sunt 4 etape până la finalul Ligue 1, PSG este deja campioană și nu mai are o motivație foarte puternică, urmând să joace doar pentru orgoliu, palmares și reputația fotbaliștilor. Strasbourg, în schimb, a căzut pe locul 6 după o foarte lungă perioadă petrecută în zona pozițiilor de cupe europene și trebuie să facă totul pentru a reveni acolo. 
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg (locul 6, 56 de puncte, golaveraj 55-36) a făcut până acum un sezon foarte bun pentru nivelul clubului și încă mai este la doar 3 puncte de locul care merge în preliminariile Ligii Campionilor, dar lupta e foarte strânsă și înfrângerea din etapa trecută a trimis echipa sub zona de cupe europene.
Problema formației antrenate de Julien Stephan este schimbarea bruscă a filosofiei de joc spre sfârșitul lui ianuarie. Cel mai probabil, acest lucru are legătură cu înfrângerea neașteptată, scor 3-4, suferită pe 23 ianuarie în deplasare la codașa Bordeaux. Din acel moment, apetitul ofensiv formidabil al echipei a fost înlocuit cu un stil economicos: Strasbourg a încercat să joace la rezultat, n-a mai suferit decât o înfrângere, dar în schimb a mai reușit doar 5 victorii în 12 etape – prea puțin pentru o echipă care vrea participarea în Liga Campionilor. Drumul spre locul 3 a fost balocat de remize.
Ultimele 5 rezultate: 1-0 acasă cu Lens, 1-1 acasă cu Lyon, 1-1 în deplasare cu Troyes, 2-1 acasă cu Rennes, 0-1 în deplasare cu Lille.
Strasbourg va fi lipsită vineri de Lienard, Aholou, Kandil, Elimbi, Waris și Doukoure – toți accidentați. În schimb, îi va avea în atac pe Gameiro și Ajorque, care au dat împreună 21 de goluri în acest sezon.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG (locul 1, 78 de puncte, golaveraj 76-31) este deja campioană a Franței cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Formația pariziană vine în Lorena să facă turism și, poate, să ofere spectacol publicului local, așa cum a făcut și pe alte stadioane. Oaspeții sunt la al optulea titlu din ultimele 10 sezoane (doar Monaco și Lille i-au fragmentat supremația). 
În ciuda acestui succes în Ligue 1, scaunul antrenorului Mauricio Pochettino nu e deloc asigurat, pentru că în rest PSG a ratat toate obiectivele, fiind eliminată din Liga Campionilor, Cupa Franței și Cupa Ligii. E de așteptat ca și acest lucru să conteze într-o posibilă mobilizare a echipei, care mai are de gestionat și conflictul cu unii suporteri.
Ultimele 5 partide: 5-1 acasă cu Lorient, 6-1 în deplasare cu Clermont, 2-1 acasă cu OM, 3-0 în deplasare cu Angers, 1-1 acasă cu Lens.
La acest joc, Pochettino nu îi are la dispoziție pe Icardi, Draxler și Paredes. Posibil să absenteze și Diallo. Gueye e suspendat. Vor fi însă prezenți Messi, Mpappe și Neymar în avanposturi, ceea ce ar trebui să garanteze marcarea de goluri.

Echipe probabile

Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Guilbert, Perrin, Nyamsi, Djiku, Caci
Mijlocaşi Thomasson, Prcic, Bellegarde
Atacanţi Ajorque, Gameiro
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Marquinhos, Ramos, Kimpembe
Mijlocaşi Hakimi, Verratti, Danilo, Mendes
Atacanţi Messi, Mbappe, Neymar

Statistica meciurilor directe Strasbourg v PSG

Ultimele două partide dintre cele două formații s-au încheiat cu GG și goluri multe.
Astă-vară, în turul acestui campionat, PSG a învins Strasbourg la Paris cu 4-2.
În campionatul trecut, tot PSG a câștigat clar ambele partide: 4-0 turul de la Paris și 4-1 returul de la Strasbourg.
S-au disputat, până acum, 34 de meciuri între aceste formații. Strasbourg a câștigat 4, PSG 24, de 6 ori a fost remiză.

Cote pentru Strasbourg v PSG

Există o mare tentație să spunem că PSG va câștiga acest meci. Așa ar fi logic, normal și conform valorii. Dar parizienii nu mai au nicio motivație deosebită să intre la bătaie cu o echipă disperată după puncte, așa că ar fi un pariu periculos.
Mai tentant este să mizăm pe minimum 2,5 goluri înscrise în acest meci – cota 1,7 în oferta Betano pariuri.
Strasbourg are golaveraj 16-7 la pauză în 17 etape acasă, iar PSG are golaveraj 16-13 în 17 etape în deplasare. Strasbourg a înscris în prima repriză în 3 din ultimele 4 jocuri acasă, iar PSG – în 3 din ultimele 4 jocuri în deplasare. Sunt șanse însemnate să vedem măcar un gol în primele 45 de minute și riscul de a pierde dacă jucăm totalul asiatic +1 la pauză ar trebui să fie destul de mic – cota 1,72 în oferta Betano pariuri.

Strasbourg vs PSG Pont: Ambele echipe marchează

Strasbourg și-a pierdut foarte mult din aplombul ofensiv al primei părți a sezonului, dar e obligată să iasă la atac în acest meci. PSG va juca relaxat, probabil, după ce și-a încărcat sacii în căruță și a obținut titlul. Echipa oricum marca meci de meci și e foarte posibil s-o facă din nou. Vom miza GG, cu cota de 1,62 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.62
Strasbourg vs PSG

29 Apr 22, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici