1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Strasbourg vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 10.04.2021

Strasbourg vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 10.04.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-09 18:31:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

10 Aprilie 2021, 18:00

Strasbourg

Strasbourg

versus
PSG

PSG

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Strasbourg v PSG

Strasbourg și PSG se întâlnesc în etapa a 32-a din Ligue 1. Gazdele sunt pe locul 13, la 7 puncte de baraj și 8 de locurile care duc direct în liga secundă. Campioana Franței ocupă doar locul 2, la 3 puncte în spatele lui Lille, care a câștigat în runda precedentă chiar pe Parc des Princes. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

 

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg pare să se fi îndepărtat decisiv de zona cu probleme. Victoriile importante pe care le-a obținut în ultimele 4 etape, 1-0 cu Monaco și 3-2 la Bordeaux au făcut ca echipa lui Thierry Laurey să respire ușurată în această perioadă. Cu 7 puncte peste locul de baraj și 8 mai mult decât ocupanta locului 19, Strasbourg se poate concentra liniștită pe strategia pentru sezonul următor. E greu de crezut că Strasbourg poate reveni în lupta pentru supraviețuire, chiar și în condițiile în care întâlnește campioana Franței. Cum PSG a mers destul de rău în acest sezon, Strasbourg vrea toate cele 3 puncte, în condițiile în care PSG are de jucat returul cu Bayern săptămâna viitoare.

Laurey nu-l are pe Simakan, accidentat, dar nu știe nici dacă se poate baza pe Waris și Djiku, care au lipsit în victoria de la Bordeaux, dar au o șansă să prindă măcar banca de rezerve. O decizie va fi luată în ziua meciului. Tot accidentat este și Mothiba, iar ofensiva va fi asigurată de Ajorque și Diallo, doi dintre marcatorii de la Bordeaux.

Strasbourg are un singur succes acasă, 1-0 cu Monaco. La ultima partidă jucată pe teren propriu, echipa lui Thierry Laurey a pierdut cu Lens (1-2). Și Reims s-a impus în Alsacia, în ultimele 5 meciuri jucate pe terenul lui Strasbourg. 

 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG se află într-un moment complicat al sezonului. Tocmai a câștigat la Munchen, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor, dar returul se anunță extrem de greu. Între aceste două meciuri, o partidă cu Strasbourg, o echipă care nu mai e așa de slabă ca în startul sezonului. În plus, Pochettino nu prea-și permite să se relaxeze, dat fiind că eșecul cu Lille, 0-1 pe teren propriu, etapa trecută, a făcut ca parizienii să coboare pe 2, la 3 puncte în spatele liderului. Cum Monaco a câștigat, la rându-i, și s-a apropiat la un singur punct, situația este și mai complicată.

Totodată, Pochettino trebuie să gestioneze un lot cu foarte multe probleme. În afara lui Paredes, care a fost suspendat pentru meciul cu Bayern, niciunul dintre ceilalți absenți din Ligă nu a fost recuperat. În plus, Neymar a primit o suspendare de 3 etape, iar locul său va fi luat de Rafinha. Draxler și Di Maria rămân în primul 11, în spatele lui Mbappe. Bakker va juca din primul minut, în flancul stâng al defensivei. Marquinhos a ieșit accidentat după golul cu Bayern șieste indisponibil. 

Dacă pe teren propriu a avut probleme, PSG s-a descurcat foarte bine în deplasare. Parizienii au câștigat ultimele 4 meciuri de campionat jucate departe de Parc des Princes, iar ultimul eșec este 2-3 cu Lorient, în ultima zi din ianuarie. PSG are cel mai bun atac din deplasare, 32 de goluri, și a doua apărare, cu doar 11 goluri încasate. 

Echipe probabile

Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Guilbert, Kone, Mitrovic, Caci
Mijlocaşi Lienard, Ahoulou, Sissoko
Atacanţi Thomasson - Ajorque, Diallo
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Dagba, Danilo Pereira, Kimpembe, Bakker
Mijlocaşi Paredes, Gueye - Di Maria, Rafinha, Draxler
Atacanţi Mbappe

Statistica meciurilor directe Strasbourg v PSG

PSG a câștigat 5 dintre ultimele 7 meciuri cu Strasbourg, care a obținut doar două rezultate de egalitate. Ultimul succes al alsacienilor datează din decembrie 2017, când s-au impus cu 2-1 pe teren propriu. În tur, a fost 4-0 pentru PSG, la ultimul meci al lui Thomas Tuchel. 

Cote pentru Strasbourg v PSG

PSG are 1.75 la victorie. Un meci cu goluri în ambele porți este cotat la 1.70.

Strasbourg vs PSG Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Între cele două meciuri cu Bayern, PSg trebuie să se îngrijească și de situația din competiția internă, unde este pe punctul de a pierde supremația. Parizienii nu-și permit pași greșiți în lupta pentru titlu, dar nu mai depind doar de ei, după eșecul cu Lille. În același timp, partida cu Bayern a stors de energie echipa lui Pochettino, care trebuie să facă strategia în așa fel încât să-i aibă pe jucători proaspeți. Cred că varianta optimă pentru meciul de la Strasbourg este cea legată de goluri. Un peste 2.5 asiatic vine cu o cotă foarte bună la Betano pariuri. Ultimele două partide ale alsacienilor au fost e over, la fel ca două dintre ultimele 3 meciuri de campionat ale parizienilor.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici