1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Strasbourg vs. Monaco

RC Strasbourg – AS Monaco. Ponturi Ligue 1, Franța, 13.03.2022. Derby tare pentru cupele europene

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-03-12 20:52:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

13 Martie 2022, 16:00

Strasbourg

Strasbourg

versus
Monaco

Monaco

1.77

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Strasbourg v Monaco

RC Strasbourg – AS Monaco, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 28-a din campionatul Franței, opune echipele clasate pe locurile 5 și, respectiv, 8 în clasament. Acesta este un derby cu mari implicații în lupta pentru locurile care asigură calificarea în cupele europene. Strasbourg vine după 3 remize la rând, în timp ce Monaco a câștigat un singur joc din ultimele 6. Ambele formații au atacuri puternice, dar iau destul de des gol. Una peste alta, acesta ar trebui să fie un joc în care cele două adversare n-ar avea motive să fie mulțumite cu remiza.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

RC Strasbourg (locul 5, 44 de puncte, golaveraj 49-32) se poate declara mulțumită că, din ultimele 9 meciuri, a câștigat 5 și a pierdut doar unul. Dar, pe de altă parte, în ultimele săptămâni s-au înregistrat trei remize la rând, ceea ce înseamnă multe puncte pierdute în greaua luptă pentru un loc în cupele europene. Omul care a transformat echipa, antrenorul Julien Stephan, care a făcut din Strasbourg o forță low-cost a campionatului francez, trebuie să găsească urgent soluția pentru a rezolva problemele.
Ultimele 5 meciuri: 1-0 acasă cu Nantes, 1-0 în deplasare cu Angers, 2-2 în deplasare cu St. Etienne, 0-0 acasă cu Nice, 1-1 în deplasare cu Reims. 
Strasbourg îi are indisponibili pe Thomasson, Kawashima, Doukoure și Le Marchand. Dar marea problemă este că golgheterul Ajorque n-a mai dat decât un gol în acest an, în timp ce al doilea marcator al echipei, Gameiro, n-a mai înscris de 3 etape.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

AS Monaco (locul 8, 41 de puncte, golaveraj 40-29) a schimbat antrenorul în pauza dintre ani, croatul Niko Kovac a fost dat afară după ce pierduse un singur meci în ultimele 11, iar în loc a fost adus belgianul Philippe Clement, de la FC Bruges. Cu noul antrenor, problemele în jocul echipei s-au accentuat, iar Monaco pare să fi coborât nivelul. În ultima lună, echipa a jucat 6 meciuri, din care a câștigat unul singur. A fost eliminată din Cupa Franței și are mari șanse să fie eliminată și din Liga Europa după un eșec clar în prima manșă a optimilor de finală. Totuși, Monaco joacă mult mai ofensiv cu Clement pe bancă decât o făcea când era Kovac antrenor.
Rezultatele din acest interval: 0-0 acasă cu Lorient, 1-1 în deplasare cu Bordeaux, 1-2 acasă cu Reims în campionat, 2-2 în deplasare și eliminare la penalty-uri cu Nantes în Cupa Franței, 1-0 în deplasare cu Marseille în campionat, 0-2 în deplasare cu Braga în turul optimilor de finală ale Ligii Europa. Unica victorie, la Marsilia, a fost obținută cu posesie a balonului 33%.
Fabregas și Diatta rămân accidentații din lotul oaspeților.

Echipe probabile

Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Djiku, Nyamsi, Perrin
Mijlocaşi Caci, Bellegarde, Prcic, Lienard, Guilbert
Atacanţi Ajorque, Gameiro
Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Henrique, Sidibe, Disasi, Aguilar
Mijlocaşi Tchouameni, Golovin – Martins, Diop, Lucas
Atacanţi Ben Yedder

Statistica meciurilor directe Strasbourg v Monaco

Dacă s-ar respecta tradiția partidelor din ultimii ani, jocul de duminică ar trebui să se termine cu GG și cu măcar 3-4 goluri.
Astă-toamnă, în turul acestui campionat, a fost AS Monaco – Strasbourg 1-1.
În campionatul trecut, în tur a fost Monaco – Strasbourg 3-2, iar în retur Strasbourg – Monaco 1-0.
Acum două ediții, în tur a fost Strasbourg – Monaco 2-2, iar în retur Monaco – Strasbourg 1-3.
În urmă cu trei campionate, Strasbourg a reușit două victorii, 2-1 acasă și 5-1 în deplasare.
S-au disputat până acum 33 de partide. De 8 ori a învins Strasbourg, de 18 ori Monaco, de 7 ori a fost egalitate.

 

Cote pentru Strasbourg v Monaco

În 7 din ultimele 9 partide disputate între Strasbourg și Monaco de-a lungul ultimilor 5 ani s-au marcat minimum 3 goluri. Există motive să credem că și de data aceasta va fi la fel, ambele echipe dispunând de atacuri foarte bune. Putem paria pe +2,5 reușite – cota excelentă, 2,05, în oferta Betano pariuri.
Strasbourg este o echipă foarte în formă și cred că va valorifica formidabila forță ofensivă pe care o are acasă ca să câștige. Chiar și cu măsura de precauție a eliminării X-ului din ecuație tot rămânem cu o cotă bună. Betano pariuri ne dă 1,78 pentru handicapul asiatic 0 Strasbourg.

Strasbourg vs Monaco Pont: Ambele echipe marchează

Acesta este un meci foarte important pentru ambele formații. Atât Strasbourg, cât și Monaco sunt presate de conjunctură să învingă. Mai în formă, Strasbourg pornește favorită, dar Monaco vine după victorie în deplasare, în Ligue 1, la redutabila Marseille. Vom miza pe GG în această partidă – cota 1,77 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.77
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici