1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Strasbourg vs. Lorient

Strasbourg - Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța, 13.11.2022. Cine își stopează căderea?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-11-12 19:03:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

13 Noiembrie 2022, 18:05

Strasbourg

Strasbourg

versus
Lorient

Lorient

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Strasbourg v Lorient

Strasbourg - Lorient, partidă programată duminică, de la ora 18.05, în etapa a 15-a din campionatul Franței, opune formațiile clasate pe locurile 18 și, respectiv, 6. Gazdele sunt într-o mare criză și, aflate pe loc retrogradabil, au nevoie disperată de puncte. E greu de spus ce s-a întâmplat cu această echipă care anul trecut se bătea la cupele europene. Oaspeții sunt pe o pantă descendentă după ce, timp de 10 etape, au șocat lumea fotbalului francez cu rezultatele extraordinare obținute.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg (locul 18, 10 puncte, golaveraj 16-25) nu izbutește să iasă din coșmarul pe care-l trăiește în acest sezon. Principalul motiv pentru care formația alsaciană care anul trecut spera la cupele europene se află acum pe loc retrogradabil îl reprezintă rezultatele foarte slabe pe teren propriu. Strasbourg dispune în continuare de o mare forță ofensivă, dar acest lucru nu s-a văzut acasă, unde n-a reușit încă nicio victorie în acest sezon – 4 remize și 3 înfrângeri. 
Antrenorul Julien Stephan a realizat, în cele din urmă, că a greșit anul trecut, când a schimbat din mers stilul echipei, și încearcă să mizeze iar pe jocul de atac. A revenit de 7 etape la jocul din turul sezonului trecut, golurile au început să curgă din nou, dar rezultatele întârzie. Din 10 puncte și golaverajul de 16-25, în ultimele 7 etape s-au realizat 5 puncte cu golaveraj 11-18. 
Semne pozitive vin de la atacanții Kevin Gameiro (4 goluri în ultimele 5 jocuri) și Habib Diallo – ambii par să fi reintrat în formă.
Ultimele 5 partide: Angers – Strasbourg 2-3, Strasbourg – Lille 0-3, Toulouse – Strasbourg 2-2, Strasbourg – Marseille 2-2, Ajaccio – Strasbourg 4-2.
La gazde vor lipsi Thomas Delaine, Karol Fila, Colin Dagba, Ibrajima Sissoko și Nordine Kandil.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient (locul 6, 27 de puncte, golaveraj 25-20) rămâne marea surpriză plăcută a acestui campionat, în ciuda faptului că de 4 etape este în scădere și n-a mai câștigat nimic. Formația antrenată de Regis Le Bris e la un punct de locul 3 și va încerca să-și reia șirul succeselor la Strasbourg, mai ales că-l va avea în atac pe indispensabilul Terem Moffi, de care pare să se lege direct randamentul întregii echipe. Atacantul a marcat etapa trecută, cu PSG, al 9-lea său gol în acest sezon!
Pentru tehnicianul debutant de la Lorient, această criză apărută în parcursul echipei este o mare piatră de încercare, rămânând de văzut dacă știe s-o gestioneze. 
Lorient are un foarte bun palmares în deplasare până acum: 4 victorii, două remize, o singură înfrângere, golaveraj 13-11 în 7 etape.
Ultimele 5 partide: Brest – Lorient 1-2, Lorient – Reims 0-0, Troyes – Lorient 2-2, Lorient – Nice 1-2, Lorient – PSG 1-2.
La oaspeți lipsesc Rhys Healey și Guillaume Restes.

Echipe probabile

Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Djiku, Nyamsi, Le Marchand
Mijlocaşi Pierre-Gabriel, Prcic, Bellegarde, Lienard
Atacanţi Diallo, Gameiro, Ajorque
Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Mannone
Fundași Kalulu, Laporte, Taibi, Le Goff
Mijlocaşi Ouattara, Ponceau, Innocent, Le Fee, Le Bris
Atacanţi Moffi

Statistica meciurilor directe Strasbourg v Lorient

În sezonul trecut, Strasbourg a ieșit în avantaj din confruntările cu Lorient: 4-0 acasă și 0-0 în deplasare.
Acum două campionate, în tur a fost Lorient – Strasbourg 3-1, iar în retur Strasbourg – Lorient 1-1. 
Acestea au fost singurele meciuri dintre cele două adversare în ultimii 14 ani.
În total, au fost doar 8 partide între aceste echipe. Strasbourg a câștigat 3, Lorient 2, de 3 ori a fost remiză.

Cote pentru Strasbourg v Lorient

Teoretic, sunt șanse mari să vedem un meci cu minimum 3 goluri. Ultimele 7 partide disputate de Strasbourg s-au terminat cu cel puțin 3 goluri pe tabelă. Lorient a fost în această situație în 8 din ultimele 9 jocuri. Betano pariuri ne dă o cotă excelentă pentru +2,5 reușite – 1,8.
Deși n-a mai reușit să câștige de 4 etape, cred că Lorient nu va pierde duminică. Ultimele două întâlniri au fost dificile, cu Nice și PSG, iar Lorient a făcut față onorabil. Acum va întâlni un adversar care are o victorie în tot campionatul. Cred că putem miza liniștiți pe X2 – cota 1,7 pe Betano pariuri – sau pe handicapul asiatic 0 Lorient – cota 2,37 la aceeași agenție.

Strasbourg vs Lorient Pont: Ambele echipe marchează

La acest meci ar trebui să avem goluri la ambele porți. Strasbourg a avut GG în 4 din ultimele 5 etape, nu atacul fiind problema acestei formații totuși mult mai valoroasă decât locul ocupat acum. Lorient a avut, de asemenea, GG în 4 din ultimele 5 etape și trage să revină la nivelul care a propulsat-o, până săptămâna trecută, pe podium. Vom miza pe „ambele marchează”, cu cota 1,65 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici