1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Strasbourg vs Brest. Ponturi Pariuri Ligue 1, 29.08.2021

Strasbourg vs Brest. Ponturi Pariuri Ligue 1, 29.08.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-08-28 19:34:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

29 August 2021, 16:00

Strasbourg

Strasbourg

versus
Brest

Brest

1.88

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Strasbourg v Brest

În etapa a 4-a din Ligue 1, Strasbourg primește vizita lui Brest. Cele două sunt fără victorie după primele 3 etape, iar apărările se clatină vizibil, ceea ce poate anunța un meci spectaculos. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg este ultima în Ligue 1, cu un singur punct obținut în primele 3 etape, dar situația nu este disperată, atât timp cât două dintre primele 3 clasate din sezonul precedent, Lille și Monaco, se află într-o situație asemănătoare. Ceea ce îngrijorează, totuși, este faptul că Strasbourg n-a reușit să depășească adversari precum Angers, în fața căreia a pierdut acasă (0-2) și Troyes, o nou promovată, în fața căreia a scos un punct (1-1) tot pe teren propriu. Pe teren propriu, s-au adunat nu mai puțin de 7 meciuri fără victorie, între care 5 eșecuri. Ultimul succes este cel cu Monaco (1-0), la începutul lui martie. De altfel, aceea este singura victorie pe care alsacienii au pbținut-o acasă, în ultimele 11 partide.   

Julien Stephan nu se poate baza pe Leo Mothiba și Aholou, ambii accidentați. Maxime Le Marchand a reluat antrenamentele, dar nu intră în discuție pentru un post de titular. Revine, în schimb, Alexander Djiku, eliminat în urmă cu două etape, în eșecul de la Paris (2-4). Caci și Perrin vor completa linia de 3 fundași. În ofensivă, Thomasson va fi distribuit în spatele celor 2 atacanți, Gameiro și Ajorque.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! Vă așteptăm să câștigăm împreună
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brest: Forma echipei, știri și statistici

Nu cu mult mai bine stă Brest, care, în runda precedentă, a înregistrat primul eșec al sezonului. A fost un 2-4 spectaculos, pe teren propriu, cu PSG, meci în care golurile marcate de Honorat și Mounie le-au dat bretonilor speranța că pot smulge un punct vicecampioanei Franței. Totuși, nu s-a putu obține nimic mai mult decât un eșec onorabil, venit după două remize consecutive, 1-1 în deplasare cu Lyon și acasă în derby-ul cu Rennes. Dacă în partida de la Lyon, echipa lui Michel der Zakarian a condus la pauză, în derby-ul cu Rennes, a egalat în prelungirile partidei, atunci când oaspeții aveau în teren nu mai puțin de 5 jucători sub 20 de ani. Brest are un singur succes în ultimele 14 deplasări, 2-1 cu Saint-Etienne, în aprilie. În rest, 9 eșecuri și 4 remize. 

Christophe Herelle și Sebastien Cibois sunt, în continuare, indisponibili. Pentru că der Zakarian este mulțumit de felul în care echipa s-a mișcat în primele 3 etape, va folosi aceeași formulă din meciul cu PSG. Duverne ar putea emite pretenții la titularizare, ceea ce l-ar trimite pe Pierre Gabriel pe bancă. Revenirea lui Belkebla, în meciul cu PSG, a fost unul dintre aspectele pozitive, iar algerianul va juca alături de Mboku, în fața apărării. În spatele lui Mounie, vor evolua Honorat, Cardona și Faivre, acesta din urmă putând bifa ultimul meci în tricoul bretonilor. Mijlocașul ofensiv al lui Brest este dorit intens de Milan. 

Echipe probabile

Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Perrin, Djiku, Caci
Mijlocaşi Fila, Sissoko, Bellegarde, Lienard
Atacanţi Thomasson - Gameiro, Ajorque
Brest Echipă probabilă Brest
Portar Bizot
Fundași Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassier, Uronen
Mijlocaşi Belkebla, Mbock - Honorat, Faivre, Cardona
Atacanţi Mounie

Statistica meciurilor directe Strasbourg v Brest

Strasbourg i-a luat 4 puncte lui Brest, în sezonul precedent, în care a câștigat în deplasare (3-0), apoi a remizat acasă (2-2). Brest nu a obținut niciun succes în cele 5 vizite pe care le-a făcut la Strasbourg, dar a marcat de 5 ori. 

Cote pentru Strasbourg v Brest

1.65 este cota pentru un meci cu goluri în ambele porți. Un rezultat de egalitate, la pauză sau la final, este cotat la 1.62.

Strasbourg vs Brest Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Două apărări cu mari probleme anunță un meci spectaculos. În ciuda rezultatelor de până acum, cele două echipe rămân încrezătoare că pot sparge ghinionul din startul sezonului și pot bifa primul succes. Ultimele 5 meciuri directe au fost spectaculoase, cu cel puțin 3 goluri marcate. Pe această statistică pariez și eu și merg pe un meci cu cel puțin 3 goluri. Cea mai bună cotă am luat-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.88
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici