1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Strasbourg vs. Bordeaux

Strasbourg - Bordeaux. Ponturi Ligue 1, Franța, 1.12.2021. Vedem multe goluri?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-11-30 21:41:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

01 Decembrie 2021, 20:00

Strasbourg

Strasbourg

versus
Bordeaux

Bordeaux

2.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Strasbourg v Bordeaux

Strasbourg - Bordeaux, partidă programată miercuri, de la ora 20.00, în etapa a 16-a din campionatul Franței, promite multe goluri și, poate un spectacol interesant. Strasbourg are al treilea atac din Ligue 1, în timp ce Bordeaux are cea mai slabă apărare. Totuși, și formația oaspete stă binișor în atac, așa că s-ar putea să vedem un meci cu faze multe la ambele porți.
Pentru oaspeți, necesitatea de a scoate puncte e mai mare, pentru că locurile retrogradabile sunt foarte aproape. Echipa are potențial, dar e clar pentru toată lumea că eventualele rezultate favorabile nu pot veni datorită apărării. Gazdele au de asemenea încredere în forțele proprii, mai ales că le va reveni Ajorque, autorul a 6 goluri în acest sezon.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg (locul 8, 20 de puncte, golaveraj 26-20) este o echipă foarte prolifică în acest campionat, așa cum a fost și în precedentele sezoane. Atacanții lui Julien Stephan încep devreme treaba: Ajorque – care acum revine după o suspendare – a înscris 4 din cele 6 goluri ale sale în prima repriză. Și Diallo, celălalt marcator, a dat două din cele 7 goluri în prima repriză.
Totuși, această echipă care al 4-lea atac din campionat până acum a și primit destule goluri, ceea ce a și împiedicat-o, dealtfel, să fie mai sus în clasament. Rezultatele din ultimele 5 etape: 0-1 (0-0) în deplasare cu Rennes, 4-0 (3-0) acasă cu Lorient, 2-2 (1-1) în deplasare cu Nantes, 1-1 (0-1) acasă cu Reims, 1-1 (0-1) în deplasare cu Monaco.
La acest joc vor lipsi fundașul central Le Marchand și atacantul Mothiba.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bordeaux: Forma echipei, știri și statistici

Bordeaux (locul 16, 13 puncte, golaveraj 22-32) este într-o formă îngrijorătoare, în ciuda randamentului său ofensiv mai mult decât mulțumitor. Antrenorul Vladimir Petkovic n-a reușit să rezolve problema defensivei, care este până acum catastrofală – cele mai multe goluri încasate din Ligue 1. Așa e posibil ca această echipă care a dat 6 goluri în ultimele 3 partide să fi strâns doar un punct din acestea!
Aproape că nu trece meci în care Bordeaux să nu înscrie – dar adesea efortul e puțin răsplătit. Ultimele 5 etape: 1-1 (0-0) în deplasare cu Lorient, 3-2 (0-1) acasă cu Reims, 2-3 (0-2) acasă cu PSG, 3-3 (2-1) în deplasare cu Metz, 1-2 (1-0) acasă cu Brest.
La acest joc, oaspeții vin fără fundașul central Koscielny și fără atacantul Maja – ambii accidentați.

Echipe probabile

Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Perrin, Djiku, Nyamsi
Mijlocaşi Guilbert, Sissoko, Bellegarde, Thomasson, Caci
Atacanţi Ajorque, Diallo
Bordeaux Echipă probabilă Bordeaux
Portar Costil
Fundași Pembele, Mexer, Gregersen, Mangas
Mijlocaşi Otavio, Onana – Dilrosun, Adli, Oudin
Atacanţi Elis

Statistica meciurilor directe Strasbourg v Bordeaux

Strasbourg este în avantaj în partidele disputate cu Bordeaux de-a lungul ultimilor 3 ani. 
În sezonul trecut, fiecare echipă a câștigat în deplasare. Bordeaux – cu 2-0 la Strasbourg, Strasbourg – cu 3-2 la Bordeaux.
Acum doi ani, Strasbourg a învins la Bordeaux cu 1-0. Returul s-a anulat din cauza pandemiei.
În sezonul 2018-2019, Strasbourg a câștigat ambele jocuri, 2-0 în deplasare și 1-0 acasă. În Cupa Ligii a fost o nouă victorie pentru Strasbourg, scor 3-2.
Până acum s-au jucat 32 de partide. Strasbourg a câștigat 12, Bordeaux 9, de 11 ori a fost remiză.

Cote pentru Strasbourg v Bordeaux

Mi se pare foarte improbabil ca Bordeaux, care a luat până acum 17 goluri în 7etape în deplasare, să poată scoate ceva la acest meci în fața unei formații, Strasbourg, care a dat 18 goluri acasă în 8 etape. Cota oferită de Betano pariuri pentru succesul gazdelor nu e foarte mare – 1,72. Dar cred că sunt șanse mici să se întâmple altceva decât o victorie pentru Strasbourg.
Acesta pare genul de meci predispus la multe goluri. Strasbourg are golaveraj 26-20, Bordeaux golaveraj 22-32. Ambelor echipe le va lipsi câte un fundaș central. Nu văd cum ar putea să se dea mai puțin de 3 goluri – Betano pariuri are cota 1,78 pentru +2,5 reușite.

Strasbourg vs Bordeaux Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Ambele echipe înscriu și primesc multe goluri în prima repriză. Strasbourg are golaveraj 10-5 până la pauză în cele 8 meciuri jucate până acum acasă. Bordeaux are golaveraj 5-8 până la pauză în cele 7 jocuri avute până acum în deplasare. Putem adăuga la aceste elemente câteva alte amănunte care par favorabile unei deschideri timpurii de scor. Apărarea celor de la Bordeaux, deja slabă în acest sezon, va fi lipsită de fundașul central Koscielny, accidentat. Și gazdele vor avea un fundaș central lipsă, pe Le Marchand. În schimb, revin atacanții Ajorque și Caci la Strasbourg. Vom miza, la această partidă, pe minimum două goluri marcate până la pauză – cota 2,75 în oferta Betano pariuri.

Miza: 5/10
Cota: 2.75
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici