1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Saint-Etienne vs Rennes - Ponturi Pariuri Cupa Franței 05.03.2020. Pentru un loc în finală

Saint-Etienne vs Rennes - Ponturi Pariuri Cupa Franței 05.03.2020. Pentru un loc în finală

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-03-04 18:21:00

Cupa Franței

05 Martie 2020, 21:55

Saint Etienne

Saint Etienne

versus
Rennes

Rennes

2.15

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Saint Etienne v Rennes

Saint-Etienne și Rennes se întâlnesc în a doua semifinală din Cupa Franței. Se joacă pe Geoffroy-Guichard, unde verzii au câștigat o singură dată în ultimele 5 meciuri. Bretonii sunt favoriți, prin prisma rezultatelor din acest sezon, dar un meci de cupă rămâne imprevizibil. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Saint Etienne: Forma echipei, știri și statistici

Saint-Etienne are un sezon de coșmar, iar retrogradarea nu mai pare imposibilă. Văzută mult timp drept o amenințare îndepărtată, retrogradarea e o variantă care nu poate fi exclusă definitiv, deși verzii sunt încă deasupra zonei roșii. Saint-Etienne are 7 puncte puncte mai mult decât penultima clasată, Amiens, dar numai două peste locul de baraj pe care se află Nîmes. Echipa lui Claude Puel are 5 eșecuri și o remiză în ultimele 6 meciuri de campionat, ultimul succes fiind un 2-1 cu Nîmes, pe 25 de ianuarie. De atunci, ASSE nu s-a mai bucurat decât în Cupa Franței, unde le-a învins pe Monaco (1-0) și Epinal (2-1). În ultimul meci de campionat, verzii au pierdut la Lyon (0-2), un meci care le-a lăsat, totuși, speranțe, după prestația din repriza a doua.

Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește lista indisponibililor. Monnet-Paquet, Yousuff, Perrin, Nordin și Hamouma sunt accidentați sau incerți, în vreme ce Ruffier a fost trecut pe linie moartă. În mod normal, primul 11 nu ar trebui să difere prea mult de cel folosit pe Groupama Stadium, în urmă cu 4 zile. Boudebouz ar putea intra în primul 11 în locul lui Trauco, ceea ce ar duce la  schimbare de sistem. De la 4-4-2, Puel ar urma să treacă la 4-2-3-1.

Până la mijlocul lui decembrie, Saint-Etienne pierduse un singur meci pe teren propriu, 0-1 cu Metz. Eșecul din 15 decembrie, 0-4 cu PSG, a dat startul unei serii negre. Verzii au pierdut 3 dintre ultimele 5 meciuri jucate acasă și nu au învins-o decât pe Nîmes, aflată pe loc de baraj.

Ultimele 5 meciuri

OL - ASSE 2-0

ASSE - Reims 1-1

Brest - ASSE 3-2

Epinal - ASSE 1-2

Montpellier - ASSE 1-0 

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de adversara de pe Geoffroy-Guichard, Rennes traversează o perioadă fastă. E pe locul 3, departe de poziția a doua, pe care se află Marseille, dar peste vicecampioana de anul trecut, Lille, și Lyon, echipă care-și propune să fie un concurent serios pentru PSG. Bretonii sutn deținătorii trofeului, după ce au învins-o în finala de anul trecut pe Paris Saint-Germain, la loviturile de departajare, după 2-2 la finalul celor 120 de minute. Rennes are 10 meciuri fără eșec în Cupă, serie începută în ianuarie anul trecut. Totuși, cu excepția partidelor în care a întâlnit adversar din ligile inferioare - Belfort (3-0) și Athletico Marseille (2-0) - echipa lui Julien Stephan a avut probleme. S-a calificat doar la loviturile de departajare cu Amiens (0-0), pe teren propriu, și după prelungiri cu Angers (5-4), în deplasare, după ce a condus cu 2-0, 3-1 și 4-3. Rennes a câștigat ultimele două meciuri, cu Nîmes (2-1) și Toulouse (2-0), iar eșecul de la Reims (0-1) e singurul din ultimele 5 meciuri.

Și Julien Stephan are ceva probleme de lot. Martin, Johansson, Grenier și Morel sunt fie accidentați, cum e cazul primilor doi, fie incerți, precum ultimii doi. Foarte probabil, Stephan va opera o singură modificare față de meciul de la Toulouse. Folosit în campionat, del Castillo ar putea fi înlocuit de Adrien Hunou.

Rennes a alternat victoriile și eșecurile în ultimele 5 meciuri din toate competițiile, jucate în deplasare. Bretonii au pierdut doar de două ori în ultimele 8 partide jucate departe de Roazhon Park, de fiecare dată în Ligue 1 - 0-1 cu Lille și Reims.

Ultimele 5 meciuri

Toulouse - Rennes 0-2

Rennes - Nîmes 2-1

Reims - Rennes 1-0

Belfort - Rennes 0-3

Rennes - Brest 0-0

Echipe probabile

Saint Etienne Echipă probabilă Saint Etienne
Portar Moulin
Fundași Debuchy, Fofana, Saliba, Kolodziejczak
Mijlocaşi Cabaye, Mvila - Honorat, Boudebouz, Bouanga
Atacanţi Diony
Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Mendy
Fundași Traore, Gnagnon, Da Silva, Maouassa
Mijlocaşi Raphinha, Camavinga, Nzonzi, Bourigeaud
Atacanţi Niang, Hunou

Statistica meciurilor directe Saint Etienne v Rennes

Rennes e neînvinsă în ultimele 7 meciuri directe și le-a câștigat pe ultimele două. Verzii nu au mai învins-o pe Rennes din februarie 2016 - 1-0 în deplasare, iar acasă n-au mai câștigat din aprilie 2013 - 1-0 în Cupa Ligii.

Ultimele 5 meciuri

Rennes - ASSE 2-1

Rennes - ASSE 3-0

ASSE - Rennes 1-1

Rennes - ASSE 1-1

ASSE - Rennes 2-2

Cote pentru Saint Etienne v Rennes

1.97 e cota pentru GG. Over 2 e cotat la 1.68.

Saint Etienne vs Rennes Pont: Peste 1 gol asiatic prima repriză

În cazul meciului de pe Geoffroy-Guichard, mizez pe dorința lui Saint-Etienne de a le aduce o mică bucurie fanilor care au suferit teribil în ultima perioadă. Verzii au jucat bine în partea a doua a derby-ului cu Lyon, astfel că vor încerca să replice prestația bună în fața deținătoarei Cupei Franței. În același timp, Rennes are jucători capabili să pună presiune pe defensiva adversă, astfel că mă aștept la un meci deschis, în care ambele echipe își vor dori să-și impună strategia. Mizez pe un Over 1 în prima repriză, variantă pentru care unibet oferă cea mai bună cotă. În 4 dintre ultimele 5 meciuri de acasă, jucate de ASSE, am avut cel puțin un gol înainte de pauză. Același lucru e valabil și pentru 4 dintre ultimele 5 deplasări ale bretonilor.

Miza: 8/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici