1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Saint-Etienne vs Lyon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 03.10.2021. Derby cu gazdele la retrogradare

Saint-Etienne vs Lyon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 03.10.2021. Derby cu gazdele la retrogradare

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-10-02 14:16:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

03 Octombrie 2021, 21:45

Saint Etienne

Saint Etienne

versus
Lyon

Lyon

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Saint Etienne v Lyon

Saint-Etienne și Lyon se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 9-a din Ligue 1. Saint-Etienne, cea mai titrată echipă din Franța, este ultima, fără victorie în acest sezon. Lyon este a 7-a, dar la numai două puncte distanță de ultima treaptă a podiumului, pe care se află Marseille.. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Saint Etienne: Forma echipei, știri și statistici

Cea mai titrată echipă a Franței, cu 10 titluri câștigate, a ajuns ciuca bătăilor în Ligue 1. Saint-Etienne este ultima, una dintre cele doar două echipe fără victorie după primele 8 etape, cealaltă fiind colega de suferință, Brest, penultima, în acest moment. Verzii au început cu 3 remize, dar au continuat dezastruos. Au pierdut ultimele 5 meciuri, în care au marcat doar de 3 ori, dar au încasat cel puțin două pe meci. În acest moment, verzii au cel mai slab atac, cu doar 7 goluri marcate, și cea mai slabă apărare, cu nu mai puțin de 17 încasate. 

Aflat sub o presiune fantastică, Claude Puel ar trebui să revină la sistemul cu 4 fundași, după ce în ultima etapă a jucat cu 3 și a pierdut 0-3 acasă cu Nice. Kolodzejczak și Sow vor fi fundașii centrali. Etenne Green va reveni în poartă, după o etapă de suspendare. Hamouma, Khazri și Bouanga vor juca în spatele lui Ramirez. Moueffeck și Macon sunt accidentați.

ASSE vine după 5 meciuri fără victorie pe teren propriu. A remizat cu Lille și Lorient, în primele două etape, 1-1, și a pierdut cu Bordeaux (1-2) și Nice (0-3). Eșecul cu Dijon (0-1) este din sezonul precedent. Ultima victorie acasă, și singura din ultimele 7 partide, a fost un 1-0 cu Marseille, la începutul lui mai.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon încearcă să ajungă cât mai aproape de podium, obiectivul pentru acest sezon fiind revenirea în Champions League. Deși se află pe poziția a 7-a, echipa lui Peter Bosz este la doar 3 puncte de Marseille, ocupanta ultimei trepte a podiumului, dar OM are un meci mai puțin disputat. În aceste condiții, OL este practic obligată să se întoarcă de la Saint-Etienne cu toate cele 3 puncte. Orice altă variantă este exclusă din discuție, mai ales că mai sunt și alte echipe care au un start mai bun decât Lyon și care emit pretenții la locurile europene. În ultima etapă de campionat, Lyon n-a putut s-o învingă pe Lorient (1-1), meci în care Emerson a fost eliminat după primul sfert de oră. La mijlocul săptămânii, Lyon a câștigat cu Brondby (3-0), în grupele Europa League.

Peter Bosz are ceva probleme de lot. Suspendatului Emerson i se alătură, pe lista indisponibililor, Moussa Dembele, care va lipsi mai bine de o lună. Denayer, Boateng și Slimani au mici probleme, dar Bosz speră să-i recupereze pe toți. Dacă nu, Silva și Diomande vor juca în centrul apărării. Shaquiri, Paqueta și Cherki vor alcătui linia de 3 din spatele lui Toko Ekambi, care a marcat cu Lorient și a dat o dublă și cu Brondby.

Lyon are un singur succes extern în acest sezon, 1-0 la Nantes. În prima deplasare, a pierdut clar cu Angers (0-3). În ultima, a pierdut nemeritat la Paris, 1-2, o partidă în care parizienii au egalat dintr-un penalty controversat și au marcat golul victoriei la ultima fază. 

Echipe probabile

Saint Etienne Echipă probabilă Saint Etienne
Portar Green
Fundași Moukoudi, Kolodzejczak, Sow, Trauco
Mijlocaşi Camara, Douath - Hamouma, Khazri, Douanga
Atacanţi Ramirez
Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Gusto, Silva, Diomande, Henrique
Mijlocaşi Caqueret, Guimaraes - Shaqiri, Paqueta, Cherki
Atacanţi Toko Ekambi

Statistica meciurilor directe Saint Etienne v Lyon

Lyon a câștigat ultimele 3 meciuri cu Saint-Etienne. Ultima dată, cele două s-au întâlnit la începutul anului, iar lyonezii s-au impus cu 5-0 chiar pe Stade Geoffroy Guichard. ASSE s-a impus ultima dată în urmă cu 2 ani, în octombrie 2019, cu un gol marcat de Beric, în prelungirile meciului. Este singurul succes al verzilor, în ultimele 8 meciuri cu marea rivală, care s-a impus de 6 ori, în această perioadă. 

Cote pentru Saint Etienne v Lyon

PsF 2 are 1.55, cotă pe care o avem și în cazul în care dorim să pariem pe un meci cu cel puțin 3 goluri. 

Saint Etienne vs Lyon Pont: Lyon câștigă

Diferența dintre cele două echipe este uriașă, în acest moment, și nu cred că prezența publicului o poate anula. De altfel, Lyon i-a administrat marii rivale un eșec usturător, nu demult, în fața unui stadion plin ochi. Cred că Lyon are tot ce-i trebuie pentru a câștiga în fața unui adversar cu mari probleme. Cea mai bună cotă de pe piață am găsit-o în oferta de pariuri Superbet.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Lyon câștigă

1.80
Saint Etienne vs Lyon

03 Oct 21, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici