1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Saint Etienne - Bordeaux. Ponturi Pariuri Ligue 1, Franța 18.09.2021. Derby-ul disperării între ultimele clasate

Saint Etienne - Bordeaux. Ponturi Pariuri Ligue 1, Franța 18.09.2021. Derby-ul disperării între ultimele clasate

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-09-17 22:38:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

18 Septembrie 2021, 22:00

Saint Etienne

Saint Etienne

versus
Bordeaux

Bordeaux

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Saint Etienne v Bordeaux

Saint Etienne - Bordeaux, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a 6-a din campionatul Franței, este o confruntare a disperării între ultimele două clasate din Ligue 1. Nici Saint Etienne, nici Bordeaux nu au loturi slabe și au reușit totuși să înscrie în medie un gol pe meci. Problemele din defensivă și, s-ar părea, lipsa de inspirație a antrenorilor le-au adus însă aici.

De aceea meciul se anunță unul extrem de disputat, în care ambele formații sunt capabile să înscrie pentru a-și apropia prima victorie din acest sezon.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Saint Etienne: Forma echipei, știri și statistici

St. Etienne (locul 19, 3 puncte, golaveraj 5-9) continuă chinul cu Claude Puel pe bancă – antrenor care, surprinzător, continuă să beneficieze momentan de sprijinul conducerii. Sezonul ratat anul trecut e continuat cu un start foarte slab în acesta, deși formația dispune de jucători valoroși, iar clubul își propunea iar să se bată la locurile de cupe europene.

Dar, deocamdată, St. Etienne e fără victorie după 5 etape: 1-1 acasă cu Lorient, 2-2 în deplasare cu Lens, 1-1 acasă cu Lille, 1-3 în deplasare cu Marseille, 0-2 în deplasare cu Montpellier.

Colac peste pupăză, după aceste două înfrângeri consecutive, „verzii“ vor fi lipsiți sâmbătă de Alpha Sissoko și Aimen Moueffek – ambii accidentați.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bordeaux: Forma echipei, știri și statistici

Bordeaux (locul 20, 2 puncte, golaveraj 5-12) are în acest moment cea mai slabă apărare din Ligue 1, ceea ce explică faptul că are și cele mai puține puncte. Oaspeții au înscris, la urma-urmei, mai multe goluri decât trei dintre formațiile din campionat, dar acelea au scos un punctaj superior pentru că nu sunt atât de vulnerabile în defensivă.

Ca și adversarii de sâmbătă, și Bordeaux vine după două înfrângeri consecutive. Echipa pregătită de Vladimir Petkovic a strâns, în aceste jocuri, golaveraj 2-7!

Nici până atunci nu fuseseră rezultate confortabile: 0-2 acasă cu Clermont, 2-2 în deplasare cu Marseille, 1-1 acasă cu Angers, 0-4 în deplasare cu Nice, 2-3 acasă cu Lens.

Bordeaux vine fără Josh Maja, Issouf Sissokho și Paul Baysse, toți accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Saint Etienne Echipă probabilă Saint Etienne
Portar Green
Fundași Macon, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak
Mijlocaşi Neyou, Camara, Youssouf
Atacanţi Hamouma, Khazri, Bouanga
Bordeaux Echipă probabilă Bordeaux
Portar Costil
Fundași Oudin, Kwateng, Koscielny, Mangas, Mensah
Mijlocaşi Otavio, Onana, Franserigo
Atacanţi Hwang, Mara

Statistica meciurilor directe Saint Etienne v Bordeaux

Ultimele 4 partide directe între Saint Etienne și Bordeaux au avut GG.

În sezonul trecut. „verzii“ au învins de două ori, 2-1 la Bordeaux și 4-1 acasă.

În vara anului trecut a fost un amical câștigat tot de Saint Etienne cu 4-2.

În sezonul 2019-2020, în tur a fost Bordeaux – St. Etienne 0-1 și în retur St. Etienne – Bordeaux 1-1.

S-au jucat, în total, 49 de partide între aceste formații. Saint Etienne a câștigat 16, Bordeaux 20, de 13 ori a fost remiză.

Cote pentru Saint Etienne v Bordeaux

Saint Etienne are golaveraj la pauză 2-4 în primele 5 etape, iar Bordeaux – golaveraj 1-8. Cred că sunt șanse mari să vedem deschiderea scorului în primele 45 de minute. Betano pariuri are cota 2,1 pentru totalul asiatic +1 în prima repriză și cota 1,47 pentru minimum un gol dat până la pauză.

Cum gazdele au luat până acum 9 goluri, iar oaspeții 12, văd șanse mari să avem minimum 3 reușite în Saint Etienne – Bordeaux. Betano pariuri are cota 1,87 pentru +2,5 goluri.

Saint Etienne vs Bordeaux Pont: Ambele echipe marchează

Ambele formații sunt realmente disperate să obțină puncte. Atât Saint Etienne, cât și Bordeaux au capacitatea să înscrie și, în același timp, au mari probleme defensive. Aceste elemente, puse la un loc cu realitatea că gazdele au avut GG în 4 din 5 etape, iar oaspeții în 3 din 5 ne face să mizăm pe „ambele echipe marchează“ – cota 1,87 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici