1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Rennes vs. Strasbourg

Rennes - Strasbourg. Ponturi Pariuri Ligue 1, Franța 24.10.2021. Vedem spectacol de la două echipe ofensive și în formă?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-10-23 22:00:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

24 Octombrie 2021, 16:00

Rennes

Rennes

versus
Strasbourg

Strasbourg

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Rennes v Strasbourg

Rennes - Strasbourg, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 11-a din campionatul Franței, ar trebui să livreze spectacol, ritm bun și goluri din partea unor formații în formă și aplecate spre jocul de atac. Rennes gestionează momentan bine cele două fronturi pe care e angajată. În campionat și Conference League. Strasbourg are trei victorii în ultimele 5 etape, interval în care a înscris de 11 ori!

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes (locul 8, 15 puncte, golaveraj 15-9) și-a schimbat antrenorul înaintea acestui sezon, aducându-l pe Bruno Genesio, repatriat astfel de la Beijing Guoan. Rezultatele au fost inițial fluctuante, cu două remize în campionat, dar calificare fără emoții în grupele Conference League. Apoi a venit o cădere, 3 înfrângeri la rând în campionat. Echipa are însă un lot de mare calitate și și-a revenit, iar în ultima lună a obținut 5 victorii și o remiză din 6 partide: 6-0 acasă cu Clermont, 1-1 în deplasare cu Bordeaux în campionat, 2-1 în deplasare cu Vitesse în Conference League, 2-0 acasă cu PSG, 3-0 în deplasare cu Metz în campionat, 2-1 în deplasare cu Mura în Conference League.

Forma și valoarea echipei sunt, așadar, remarcabile, iar faptul că Rennes e singura care a reușit să bată PSG până acum în Ligue 1 spune ceva. În etapa trecută, echipa lui Genesio a rezolvat meciul de la Metz încă din prima repriză, intrând la pauză cu 3-0.

La gazde, Jeremy Doku e sub semnul întrebării după o accidentare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg (locul 9, 14 puncte, golaveraj 18-15) l-a adus pe banca tehnică, la startul acestui campionat, tocmai pe fostul antrenor de la Rennes, Julien Stephan, care s-ar putea să aibă un avantaj din acest punct de vedere asupra gazdelor. Alsacienii n-au o echipă chiar atât de bună ca gazdele, dar dispun totuși de un atac excelent, care a înscris chiar mai mult decât Rennes.

Singurul meci în care Strasbourg n-a reușit să dea gol a fost cel din prima etapă, un accidental 0-2 acasă cu Angers. Au urmat 9 etape la rând în care formația a marcat – inclusiv când a pierdut.

Rezultatele din ultima lună sunt bune, unica înfrângere fiind suferită acasă cu campioana en-titre. Cele mai recente 5 meciuri: 3-0 acasă cu Metz, 1-0 în deplasare cu Lens, 1-2 acasă cu Lille, 1-1 în deplasare cu Montpellier, 5-1 acasă cu St. Etienne. Strasbourg a disputat pe teren advers 4 etape din cele 10, înregistrând o victorie, o remiză și două înfrângeri, cu golaveraj 5-8. Ar trebui să notăm însă că 7 din cele 8 goluri au fost primite în deplasări foarte grele, la mașinăria infernală PSG și la Lyon.

Echipe probabile

Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Gomis
Fundași Traore, Bade, Aguerd, Meling
Mijlocaşi Bourigeaud, Martin, Tait, Sulemana
Atacanţi Laborde, Terrier
Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Le Marchand, Djiku, Nyamsi
Mijlocaşi Guilbert, Sissoko, Aholou, Lienard
Atacanţi Thomasson, Ajorque, Gameiro

Statistica meciurilor directe Rennes v Strasbourg

Rennes a dominat confruntările cu Strasbourg în ultimii ani.

În sezonul trecut, în tur a fost Strasbourg – Rennes 1-1, iar în retur, Rennes – Strasbourg 1-0.

Acum două campionate s-a jucat un singur meci, returul fiind anulat din cauza pandemiei. În tur, Rennes a învins la Strasbourg cu 2-0.

În sezonul 2018-2019, în tur a fost Rennes – Strasbourg 1-4, iar în retur Strasbourg – Rennes 0-2.

S-au disputat, în total, 31 de partide. Rennes a câștigat 14, Strasbourg 9, de 8 ori a fost egalitate.

Cote pentru Rennes v Strasbourg

Nu văd niciun motiv pentru care două echipe atât de ofensive n-ar reuși să înscrie laolaltă măcar 3 goluri în acest meci. Cota oferită de Betano pariuri e foarte bună pentru acest rămășag – 1,91.

Rennes are golaveraj la pauză 4-2 în cele 5 etape jucate acasă până acum, iar Strasbourg – golaveraj la pauză 1-5 în 4 etape jucate în deplasare. Consider că sunt mari șanse să vedem deschidere de scor înainte de sfârșitul primei reprize. Betano pariuri are excelenta cotă 1,95 pentru totalul asiatic +1 la pauză.

Rennes vs Strasbourg Pont: Ambele echipe marchează

Bruno Genesio și Julien Stephan sunt doi antrenori care își împing echipele la atac. Rennes a înscris în ultimele 6 meciuri oficiale, având în acest interval golaveraj 16-3. Strasbourg a marcat în 9 din cele 10 etape disputate, golaverajul fiind de asemenea remarcabil, 18-15. Vom miza pe goluri de ambele părți în acest meci Rennes – Strasbourg care ar trebui să ne ofere un spectacol frumos. Superbet pariuri sportive are cota 1,85 pentru GG.

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici