1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Rennes vs Marseille

Rennes vs Marseille. Ponturi Pariuri Ligue 1, 14.05.2022. Totul pentru Liga Campionilor

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-13 16:51:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

14 Mai 2022, 22:00

Rennes

Rennes

versus
Marseille

Marseille

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rennes v Marseille

Rennes și Marseille se întâlnesc într-unul dintre cele mai tari meciuri ale penultimei etape din Ligue 1. Bretonii au pierdut cu Nantes, la mijlocul săptămânii, și au coborât pe locul 5, în vreme ce echipa lui Sampaoli este a doua, cu 3 puncte deasupra lui AS Monaco. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes este pe cale să distrugă tot ce a construit până acum. Echipa lui Bruno Genesio a pierdut pe terenul lui Nantes (1-2), la mijlocul săptămânii, deși a condus cu 1-0. Eșecul venit în fața unui adversar care sărbătorise neîntrerupt câștigarea Cupei și, implicit, calificarea în grupele Europa League, a coborât-o pe Rennes pe poziția a 5-a. Bretonii au rămas la 6 puncte în spatele lui OM și la 3 în spatele lui Monaco. Monegascii primesc vizita lui Brest, în această etapă, astfel încât meciul cu Marseille este extrem de important pentru ambele echipe. Rennes a pierdut toate meciurile importante din ultimele 5 etape. În afara eșecului de la Nantes, echipa lui Genesio s-a mai văzut învinsă de Monaco (2-3) și Strasbourg (1-2). Rennes le-a învins doar pe Lorient (5-0) și Saint-Etienne (2-0), în ultimele 5 meciuri.

Genesio îl poate folosi pe Aguerd, absent la Nantes, din pricina unei suspendări. Bade, Soulemana și Gelin n-au jucat pe La Beaujoire și n-o vor face nici acum. Toți sunt accidentați. Bourigeaud, Laborde și Terrier vor fi titularizați în al doilea atac din Ligue 1 - 78 de goluri marcate. Doar PSG (81) a marcat mai mult.

Monaco este singura echipă care a câștigat în ultimele 8 meciuri jucate pe Roazhon Park. În rest, numai victorii pentru echipa lui Genesio, unele dintre ele la scoruri astronomice, 6-0 cu Bordeaux, 6-1 cu Metz și 5-0 cu Lorient.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

După marea dezamăgire provocată de ratarea finalei Conference League, Marseille trebuie să se concentreze pe apărarea poziției secunde. În mod normal, echipa lui Sampaoli este favorită la calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, dar multe depind de acest meci ce se anunță periculos. Chiar dacă, la nevoie, OM se poate mulțumi și cu un punct, acesta s-ar putea dovedi insuficient în lupta cu Monaco, în condițiile în care, în ultima etapă, pe Velodrome vine Strasbourg. După remiza cu Feyenoord, din returul semifinalelor Conference League, Marseille și-a refăcut moralul pe spatele lui Lorient, pe care a învins-o cu 3-0 în deplasare. 

Payet și Milik sunt marii absenți ai lui Sampaoli, care se vede nevoit să joace în ofensivă fără cel mai bun fotbalist din lot. Under, Henrique și Gerson vor încerca să facă lucrurile să meargă pe un stadion ostil, în fața uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. În apărare, Sampaoli se va baza pe Saliba și Kolasinac, dacă Caleta-Car, ieșit cu probleme la Lorient, nu va fi recuperat. 

Marseille are doar 3 eșecuri externe în acest sezon, la Lille (0-2), Lyon (1-2) și Paris (1-2). OM a câștigat 4 dintre ultimele 5 deplasări și are 5 victorii în ultimele 7 meciuri jucate afară. Echipa lui Sampaoli n-a luat gol în ultimele două partide jucate departe de Velodrome, 1-0 la Reims și 3-0 la Lorient. 

Echipe probabile

Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Gomis
Fundași Traore, Omari, Santamaria, Aguerd
Mijlocaşi Majer, Martin, Tait
Atacanţi Bourigeaud, Laborde, Terrier
Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda
Fundași Rongier, Saliba, Kolasinac, Peres
Mijlocaşi Guendouzi, Kamara, Gueye
Atacanţi Under, Henrique, Gerson

Statistica meciurilor directe Rennes v Marseille

Marseille a câștigat ultimele două partide cu Rennes, dar ambele s-au jucat pe Stade Velodrome. Ultimul meci de pe Roazhon Park le-a revenit gazdelor, 2-1. OM n-a mai câștigat la Rennes din ianuarie 2020, când s-a impus cu 1-0. 

Cote pentru Rennes v Marseille

GG-ul este cotat la 1.57. Un meci cu măcar 3 goluri are 1.70.

Rennes vs Marseille Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

E un meci de totul sau nimic pentru Rennes, care nu-și permite niciun alt rezultat în afara victoriei, dacă vrea să rămână cu șanse în lupta pentru podium. Bretonii se vor arunca în atac în fața unui adversar care s-ar mulțumi și cu un punct, la nevoie, dar vor fi expuși contrelor echipei de pe Velodrome. Cred că vom vedea un meci cu goluri încă din prima repriză. Ultimele 6 partide ale echipei lui Bruno Genesio au avut măcar un gol în prima repriză. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici